Οι πρώτες φωτογραφίες του Amazon smartphone

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφορήσαν φήμες ότι το πρώτο κινητό της Amazon θα έχει 3D οθόνη και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Σήμερα κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες που μας δίνουν μια πρώτη γεύση της συσκευής. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από το BGR που αποκαλύπτει ότι η συσκευή θα έχει οθόνη 4.7 ιντσών με 720 x 1280 pixels, 13MP εξωτερική κάμερα, 2GB RAM και Snapdragon επεξεργαστή (χωρίς να ξέρουμε μοντέλο).

Όπως φαίνεται η Amazon σχεδιάζει εδώ και χρόνια το βήμα αυτό επομένως η νέα της συσκευή θα πρέπει να είναι κάτι ξεχωριστό. Γι’ αυτό οι φήμες την θέλουν να ετοιμάζει smartphone με 3D οθόνη, έτσι ώστε να κάνει τη διαφορά και να εντυπωσιάσει. Σύμφωνα πάντα με φήμες, θα έχει τέσσερεις camera sensors στις τέσσερεις γωνίες της οθόνης.

Αν και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, το λειτουργικό του μάλλον θα είναι κάποια προσαρμοσμένη έκδοση Android. Τέλος δεν υπάρχουν πληροφορίες για το όνομα ή την τιμή της συσκευής. Δυστυχώς όμως και οι φωτογραφίες το απεικονίζουν μέσα σε θήκη οπότε δεν μπορούμε να δούμε πολλά.


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Απριλίου 2014 21:24

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.