AnTuTu: Τα καλύτερα smartphones του 2015 – Πρώτο το iPhone 6s με διαφορά

Το 2015 αποτελεί παρελθόν, όμως όσον αφορά στην κυκλοφορία νέων και δυνατών smartphones, ήταν μια πλούσια χρονιά. Τα νέα μοντέλα δοκίμασαν τις δυνατότητές τους σε διάφορα benchmarks και σήμερα βλέπουμε τη λίστα του AnTuTu με τα καλύτερα κινητά του 2015.

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε Android ναυαρχίδες στην κορυφή, όμως αυτή τη φορά το iPhone 6s (Plus), κατάφερε να πάρει την πρωτιά. Η ναυαρχίδα της Apple με τον επεξεργαστή Apple A9 έδωσε σκορ 132.620 πόντων στο AnTuTu. Αντίστοιχα τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus με A8, δεν κατάφεραν να μπουν στην πεντάδα με τους 80.554 πόντους.

Στην δεύτερη θέση είναι το Huawei Mate 8 με HISilicon Kirin 950 και 92746 πόντους. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Samsung με τον Exynos 7420, όχι όμως σε δικό της μοντέλο, αλλά στο Meizu Pro 5 (86.214). Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+ που φορούν Exynos 7420 συμπληρώνουν την πεντάδα με 83364 και 82087 πόντους, αντίστοιχα.

Μέσα στο top 10 έχουμε smartphones όπως OnePlus 2, LeTv 1Pro, Xiaomi Note pro και Nexus 6P.

Να πούμε ότι τα αποτελέσματα των benchmarks δεν είναι πάντοτε το σωστό κριτήριο για την απόδοση μιας συσκευής, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει αλλοιώσεις αποτελεσμάτων. Όπως και να έχει, αυτή είναι η λίστα του AnTuTu με τα καλύτερα smartphones του 2015.

Πηγή

Σχόλια

  • ολα λειτουργουν αψογα. ταχυτητα ανεση ομορφια.. σαν κατοχος 6s plus το μονο που μενει να ζητησω ειναι oled οθονη

  • Άκρα του τάφου σιωπή βλέπω... βέβαια για να ήμαστε δίκαιοι, δεν συγκρίνουμε ίδιο λειτουργικό για να δούμε τις διαφορές αλλά από την άλλη, smartphone το ένα, smartphone και το άλλο.

  • Μπράβο στην Apple!
    Το Android δεν μπορει σε καμια περίπτωση να παραμετροποιηθεί όσο το iOS. Το Android εχει πολύ περισσότερες δυνατότητες άλλα αν δεν τις εκμεταλλευτούν σωστά οι κατασκευαστές δεν θα κερδίσουν τίποτα. Οι ελπίδες μου σαν Samsungακιας υπόκεινται στο Tizen πλέον καθώς και στην υπομονή των Developers για ανάπτυξη εφαρμογών.

  • καλό το σανό για όσους το παίρνουν.άντε και του χρόνου antutu 300.000 για το iphone 6s...χαχα...ότι να΄ναι...67.000 στην έκδοση 5 τελευταία 132,000 στην 6(με 2 μήνες διαφορά)...τα είπαμε αυτά να μην τα ξαναλέμε.

  • Α ρε Chris... Μια σου φταινε οι εκδοσεις, μια οι χαμηλες αναλυσεις της οθονης, μια οτι πληρωθηκε απο την Apple, μια οτι δεν εχει βγει ο νεος Exynos που θα τους πατησει ολους... Αποφασισε πια!

  • @ ChrisG αρε φιλε.... σανο τρωει αυτους που νομιζει οτι αγοραζει το τελειο hd και μετα τρωει την πατατα! οσο για το antuntu οταν εβγαζε τα android ηταν καλο ε? τωρα οχι! επισης καθε εκδωση μπορει να εχει oytput οτι maxValue θελει, γιαυτο και ενα ανδροιντ που εβγαζε 50.000 με την νεα εκδωση θα βγαζει 100.000

  • τα είπαμε την τελευταία φορά απάντηση δεν πήρα.εάν με 67,000 π.χ έκανε 3 δευτερόλεπτα να ανοίξει μια ιστοσελίδα περιμένω τώρα να την ανόιξει σε 1,5.εάν έβγαζε 60 fps σε ένα game περιμένω στο ίδιο μα βγάλει 120 κ.ο.κ κοινή λογική για το σκόρ που σου βγάζει.εάν δεν κάνει τίποτε απο αυτά...όντως κάτι "άλλο" συμβαίνει" και απο την στιγμή που αυτοί δεν δίνουν το source code...άσε να έχω τις αμβφιβολίες μου.άλλωστε φράγκα έχει η apple και όλοι αυτοί στα benchs πεινάνε τώρα...οι πωλήσεις δεν πήγαν καλά κάπως πρέπει να τις "σπρώξουν".

  • @ChrisG η antutu αλλάζει συνεχώς τις μεθόδους της ώστε να μην ξεγελιέται το benchmark της απο κατι εξυπνάκηδες τύπου Samsung. Λογικά και τα νούμερα των άλλων συσκευών θα ειναι ανεβασμένα.

  • των άλλων συσκευών δεν έιναι ΚΑΝΕΝΟΣ ανεβασμένα εξόύ και οι βάσιμες υποψίες μου.κάνε ένα recearch στην έκδοση 5 και θα δείς.

  • Τέτοιο βούλωμα στομάτων δεν έχω ξαναδεί.
    Καθίστε με τα SAMSUNG φίλοι μας...
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    IPHONE 6S PLUS 64GB

  • το Geekbench ως δείκτης ισχύος στο iphone 6s(ΤSMC)έδωσε 2292(single)και 4293(multi) πάνω κάτω μην κολλάμε στα δεκαδικά επειδή και στο antutu(τόσο σοβαρο έιναι)κάθε φορά να το τρέξεις 2,000-3,000 βγάζει διαφορά.λαμβάνοντας υποψιν λοιπόν οτι στον exynos 8890 το Geekbench έβγαλε 2294(SINGLE)και 6908(Multi)όπου το multi στο antutu είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ βαρύτητας...περιμένω να δώ antutu 6 της τάξεως 200,000 και άνω λογικά.σύντομα θα δούμε τι παίζει,προσωπικά κρατώ μικρό καλαθάκι.
    απο leak βλέπω οτι το S7 σκόραρε σε Geekbench 3 2304(single) και 8038(multi)με 2k ανάλυση κλπ.μιλάμε για ΔΙΠΛΑΣΙΑ του multi απο το 6s και ελαφρώς καλύτερη στο single.
    τα λέμε σε λίγο καιρό...αυτά.

  • ChrisG μαζι σου! Περα απο το antutu κατι παιχτηκε και στο dxomark οπου το 6s ηταν με το ζορι στην 10δα, ενω την ιδια στιγμη που εκτοξευτηκε η βαθμολογια του στο antutu η καμερα του 6s δεχτηκε hardware update (δεν εξηγειται αλλιως...) και βγηκε στην τριαδα. Γενικως τα σκανε, οπως φαινεται, αυτοι στην apple, απο δω και απο κει, για να βγουν παλι στην επιφανεια. Τελος παντων εγω ξερω πως ειναι πρακτικα αδυνατο να εχει το συγκεκριμενο κινητο τετοια ισχυ καθως μονο ισχυρο single core εχει....

  • Φίλε Agnostos...Αυτά που λες τα σκευτεσαι ρε φιλε ???Άκου εκεί να λέει πως είναι στημένο ...συγκρίνεται το ANDROID με το IOS ....χαχα...πολύ πλάκα έχεις....Το iphone 6s και 6s plus είναι εξεφτελιστικα γρήγορα ...Όπως λέει και η APPLE ....Ridiculously powerful!😉...Απλά φίλε σταμάτα σε παρακαλώ να λες άλλες βλακιες .....Φάγατε τάπα απο την APPLE η Android funs!!!Παραδεχτιτετο!!!!

  • Παιδιά εγώ γενικά δεν έχω καταλάβει αυτή την "αντιπαλότητα" που υπάρχει για όλο αυτό το θέμα...... Εδώ και κάμποσο καιρό κάθε φορά που συμβαίνει και ανεβαίνει κάτι τέτοιο γίνεται αυτός εδώ ο χαμός..Πριν 2 μήνες η ιδια εταιρεία Αντυτυ έλεγε αλλά τώρα λέει άλλα , Δηλαδή απαντήστε μου λίγο εσείς είτε χρηστες Samsung/Apple στην καθημερινή σας χρήση βλέπετε αυτά τα νούμερα ;;;;;Εάν η απάντηση είναι θετική τότε καλύτερα να το ψάξετε το θέμα γιατί υπάρχει πρόβλημα εάν έχετε μπει σε αυτό το τρυπάκι, γιατί τότε δεν είστε "φαν" της τεχνολογίας , αλλά δυστυχώς Φαν των 2 μεγαλύτερων πολυεθνικών...

    Αυτά από εμένα....
    Πάντοτε Φιλικά.....

  • κάμερα με 12mp και f/2.2(έλεος πιά)να κάνει αυτό που λές..μόνο στην apple...χαχαχα...μην τα συζητάς φίλε.ποιόν να δώσεις να καταλάβει εδώ μέσα.εδώ το G4 έχει καμεράρα με f1.8(ξέρουν όσοι ασχολούνται με φωτογραφία τι σημαίνει)και το δίνουν διαφορά αναπνοής απο το 6s με hardware επίπεδο 2010-2011.το σανό καλό όπως είπα για όσους το μασάνε...όταν εγω με Note 4 και f/1.9 βγάζω φωτογραφίες που φιλαράκι με 6s μου λέει δεν στέκουν αυτά που λένε στα benchs αναγνωρίζοντας την κάμερα του Note 4.δίπλα δίπλα βάζουμε τις φωτογραφίες.όποιος του κόβει το μάτι ξέρει.δεν βαριέσαι...άσε τα παιδιά να χαίρονται.εμείς θα τους το χαλάσουμε;ακόμη και στο browsing πότε έιμαι μπροστά πότε σε σημείο ανάπνοής.μιλάμε για διαφορά ΟΥΤΕ κλάσματα του δευτερολέπτου.

  • Σκεφτείτε οτι το ios είναι για μια συσκευη ενώ το android μπαίνει σε 1002 συσκευες με οτι αυτό συνεπαγεται.
    Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η συσκευή να ρολλαρει βούτυρο ολα τα αλλά είναι για τα νούμερα και μόνο.

  • Παιδιά συγνώμη αλλά για μένα κανένα τέτοιο τέστ δεν είναι το διαπιστευτίριο ότι κάποιο είναι καλύτερο τηλέφωνο από ένα άλλο !!! την αλήθεια θέλω να την βλέπω με τα μάτια μου !! Καλοί οι αριθμοί (άλλωστε αυτό σπουδάζω) πάντα λένε την αλήθεια αλλά εμείς φταίμε που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποια είναι αυτή η αλήθεια που λένε!!! Δηλαδή, ΄βλέπεις 4gb ram vs 2gb ram αυτό δεν μου λέει τιποτα... Επίσης βλέπεις 2πυρινα vs 8πύρινα ΄που πάλι δεν μου λέει τίποτα... Όποιο ξέρουμε λίγα παραπάνω πράγματα μπορούμε να το καταλάβουμε...
    Επίσης γελάω με μερικούς που κοροϊδεύουν την ανάλυση οθόνης των iPhone που όταν την βλέπω με τα ΄μάτια μου ΄βλέπω μια οθόνη κρύσταλλο που δεν έχει να ζηλέψει καθόλου τις Super AOLED της Samsung !!! Ναι όντως ό Exynos μπορεί να είναι πιο δυνατός από τον A9 αλλά για τι δουλειά τον θέλουμε τον ένα κι τι δουλειά τον θέλουμε τον άλλον ? Ναι μπορεί να υπάρχουν 4 gb ram αλλά πόσα από αυτά είναι δεσμευμένα από το βαρύ λειτουργικό ?
    Επίσης πώς να το κάνουμε φέτος τα iPhone έμειναν πολύ πολύ πολύ πίσω όσο αφορά την κάμερα κι τον ανταγωνισμό (μού έρχονται στο μυαλό πάρα πολλά κινητά που έχουν πολύ καλύτερη καμερα από το iphone) κι όταν είδα τα iPhone 6 μέσα στην 5δα σε παρόμοιο τεστ μου ερχόταν να βάλω τα γέλια !!!
    Εγώ σας λέω δείτε τα κινητά με τα μάτια σας κι σταματήστε να μιλάτε για αυτά που όχι μόνο δεν έχετε πιάσει αλλά δεν έχετε δεί ούτε από κοντά !!!
    Φιλικά μιλώντας πάντα κι χωρίς να θέλω να θύξω κάποιον προσωπικά !!

  • το σχόλιο μου πήγαινε στον @Γιωργος Παππας και συμφωνώ απόλυτα με ακόμη με @KostasG.αυτά τα νούμερα είναι για τα appleboys...άστους να χαίρονται.λογική...καμία.

  • Όταν το s6 βγήκε με 70000 όλοι λέγανε το antutu τα πήρε από την Samsung τώρα το iPhone 6s βγήκε αρχικά 60000 μετα 132000 όμως η Apple δεν πληρώνει όχι όχι !!Δεν τα κάνει αυτά. Όποιος λέει ότι αυτό δεν είναι fake score είναι απλά χαζός. ..δεν είμαι fanboy απλά λογικος και ξέρω ότι το Android είναι ανώτερο από το ios πλέον

  • ΤΟ IOS δεν συγκρίνεται με το ANDROID ρε φιλε Ηλία ..καταλάβετο...Το ios είναι κορυφηηηηη!!!

  • Επισημα πλεον στην ερωητηση τι ειναι το πιο γρηγορο πραγμα που υπαρχει, το κοψιμο εχασε τη πρωτια του απο το iphone 6s.... τελεια ... θα το αγορασω για να προλαβω να ποσταρω στο fb οτι με επιασε πριν ακομη με πιασει !!! Αυτο και εαν δεν ειναι innovation !!!!

  • Επίσης το IOS είναι το πιο γρήγορο λογισμικό και το Antutu είναι αληθινό ...Μόλις είδατε να είναι στην κορυφή τo iphone κατευθείαν α το βγάλετε fake το Antiti !

  • Chrisg τοσα ξερεις τοσα λες η apple με τα χαρακτηριστικα 2013 νικα την samsung. Επισης στα bencmarks η samsung εξαπατουσε πριν απο 2 χρονια .τελος πρεπει να κατανοησετε οτι η apple ειναι εκπληκτικη σαν εταιρια .επισης συμφωνα με το techblog και s7 12 mp καμερα θα εχει

  • @Ηλίας ασχολείσου λίγο με προγραμματισμό, λίγο με source-code, compile-flags, compile και θα σου λυθεί η απορία για το ποιο mobileOS είναι ανώτερο.

    Φιλικά,
    Χαζός.

  • φιλαράκι με 6s και εγώ με note 4 δίπλα δίπλα ανοίγω πιό γρήγορα εφαρμογές στις περισσότερες...με score antutu πόσο;67017(προ ολίγου το έκανα).με 132,000 εγώ δεν έπρεπε να υπάρχω δίπλα του...στο 16 σχόλιο μου έιπα κάτι.το S7 έχει λίγο καλύτερο single και διπλάσιο multi.περιμένω antutu 6 300.000!!!
    ελπίζω να μην μας τα γυρίσει ξανά η antutu.(όλα αυτά μόνο για σκεπτόμενους.για τους άλλους άνευ σημασίας.)

  • η κάμερα @fotaki του S7 θα έχει καινούρια τεχνολογία BRITECELL και dual-photodiode(διάβασε τι σημείνουν αυτά).το κυριότερο;
    f/1.7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;όχι f/2.2.σε μένα τουλάχιστον που ασχολούμαι με φωτογραφία μην μου τα λές αυτά...αυτά στα appleboys.

  • Μπράβο στην Apple... αλλά αναρωτιέμαι... Αναρωτήθηκε κανείς σας γιατί τέτοια χαοτική διαφορά στην νέα version (6) του Antutu? Γιατί στις προηγούμενες version δεν υπάρχει τέτοιο χάος? Σε άλλα benchmarks που κυκλοφορούν (εκτός από Antutu), γιατί iPhone, Android και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, δεν έχουν τόση διαφορά σε επιδόσεις? Περαστικά σας... όποιος κολλάει σε τέτοιες μετρήσεις... Καλό είναι να κοιτάμε λίγο στο περίπου, που φτάνει ένα κινητό...και να μην έχουμε παροπίδες... Ποιος είπε ότι το Nexus 6P δεν είναι γρήγορο και καλό κινητό για να κάνει κάποιος τα πάντα?

  • Όντως σε καθε νεα εκδοση το score ανεβαίνει. Το note 3 μου πηγε 49000 απο 45000 (αλλο 10% πανω κι αλλο 100%)

  • Απορια (για σκεπτόμενους που λεει ο ChrisG) το 6s που ειναι στην κατάταξη ; (υπάρχει το περσινο 6 plus και οχι το φετινό 6s)

  • Με την καμια δεν πας σε μαι εκδοση antutu απο 60.000 στα 120.000 χιλιαδες! Ειναι το διπλασιο! Τοσο μπεε ειστε και χαιρεστε! Καραστημενο σκορ! Στο geekbench 3 πως τρωει σκονη στο multi ενω στο antutu ειναι προστα το i6s? Οτι σας πλασαρουν το μασατε! Οσο το ios γίνεται android θα εχει και χειρότερες επιδόσεις!

  • ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ANTUTU HTAN ΣΤΗΜΕΝΟ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ? ΛΟΓΙΚΟ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΌ ΛΟΓΩ ΤΕΡΑΔΤΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟΣ ΟΘΟΝΕΣ ΑΛΛ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.

  • για να σου λύσω την απορία φίλε @gianni στο youtube υπάρχει antutu 5 με 6 plus και 6s plus.ξέρεις πόσο βγάλανε τα 2 Plus;
    iphone 6 plus--44779.(γκουχου γκουχου...)
    iphone 6s plus--58492(ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ...)σε ανάλυση ποιά νομίζεις βλέπει το antutu???
    1136x640...χαχαχαχαχα...apple και τα μυαλά στα κάγκελα...!!!

  • για να σου λύσω την απορία φίλε @gianni στο youtube υπάρχει antutu 5 με 6 plus και 6s plus.ξέρεις πόσο βγάλανε τα 2 Plus;
    iphone 6 plus--44779.iphone 6s plus--58492 σε ανάλυση ποιά νομίζεις βλέπει το antutu???
    1136x640...χαχαχαχαχα...apple και τα μυαλά στα κάγκελα...και τώρα το iphone 6s μας βγάζει πόσο;132,000...(μια φορά και έναν καιρό...)

  • Να σας δω ολους εσας που μετρατε ποντους στα τεστ τι θα τους κανετε??
    θα βοηθησει στην ταχυτερη αποστολη μηνυματων στο viber skype ??
    ή απλα να λετε στην παρεα εχω το καλυτερο κινητο οταν θα μπαινετε FB ?
    δωστε χρημα στις πολυεθνικες που πιπιλανε το μυαλο σας με διαφημισεις και benchmarks.
    εμενα με απασχολει να βαλουν καμια καλη μπαταρια ,γιατι τα παιχνιδακια και τα μηνυματακια τα κανουν και κινητα 5ετιας..

  • Μια ερώτηση στους υποστηρικτές του ios που υπερέχει μην πείτε ότι δεν κολλάει γιατί αυτό είναι ψέμα. ..

  • @gianni,iphone 6 plus(44779),iphone 6s plus(58492)σε ανάλυση βάσει antutu 5 1136x640.
    το κάθε νοήμων άτομο μπορεί να καταλάβει τι παίζει και έχει παιχτει.γελάνε και οι πέτρες...
    ΥΓ:γιατί ρε παιδιά μας κόβετε τα comments;

  • Κατι δε φαινεται σωστό εδω ...ειναι εμφανές με την πρώτη μάτια. τα iPhone ειναι πολυ καλα κινητά αλλα οχι σε αυτο το βαθμό. Υπαρχουν σαφώς καλυτερα κινητά άλλων εταιριών και δεν ειναι μονο οι πυρήνες, ειναι οι οθόνες, γραφικά, χρηστικότητα, μνήμη και φυσικα λειτουργικό. Όσο για το λειτουργικό (ειμαι κάτοχος προϊόντων Apple) θα πω οτι το android ειναι καλυτερο και δυςτυχως για την Apple μετα το iOS 7 ειναι ολο και χειρότερα τα λειτουργικά 8,9 με πιο συχνα κολλήματα αδικαιολογήτως (μιλαμε για συσκευές εως περιπου1 χρονο πίσω).

  • Το ANTUTU BENCHMARK, σύμφωνα με το site της εταιρίας, είναι διαθέσιμο μόνο για Android. Για iPhone υπάρχει app που κάνει rate μόνο την GPU, ενώ για Windows Phone δεν υπάρχει καν app. Το ερώτημά μου είναι 1) πως κατάφεραν να βγάλουν πρώτο το iPhone χωρίς μετρήσεις και 2) γιατί αποκλείουν το Windows Phone από μια τέτοια άσκηση.

  • Πρέπει να σταματήσει πια αυτή η καραμέλα περί στημένων.Βγαίνει πρώτη η Samsung λένε οι υποστηρικτές της μπράβο το άξιζε ενώ της Apple ότι είναι στημένο,βγαίνει πρώτη η Apple λένε οι υποστηρικτές της μπράβο το άξιζε ενώ της Samsung ότι είναι στημένο.Εγώ ξέρω ότι σαν τα μάτια δεν υπάρχει καλύτερος κριτής.Πηγαίνετε όπως κ εγώ σε ένα κατάστημα κ κάντε στα μοντέλα ένα hands on κ συγκρίσεις κ ας αποφασίσει ο καθένας ποιο μοντέλο θέλει.Τέτοια διαμάχη ούτε τα στελέχη των εταιρειών δε κάνουν όπου αυτοί έχουν ένα λόγο να το κάνουν επειδή δουλεύουν εκεί αλλά όχι αυτή η κατάσταση.Κάθε λογισμικό έχει τα πλεονεκτήματα κ τα μειονεκτήματά του.

  • @ΚΝ σε συγχαίρω για την ειλικρινειά σου.αυτό λεμε όλοι...το σχόλιο σου δείχνει αντικειμενικότητα.

  • @Lakis 1) δεν ξέρω που το διάβασες αυτο, εγω μι χαρά τρέχω το antutu και δεν ειναι μόνο για
    Gpu. Το λεει και στο App Store ξεκάθαρα 2) κανεις δεν ενδιαφέρεται για τα Windows, τι να κάνουμε.

  • Το iOS είναι πανάλαφρο γιατί δεν έχει τόσα όσο το Android απλά. Άμα τρέξεις με hardware iPhone το software που έχουν τα παλιά κινητά με πλήκτρα για πλάκα βγάζεις και 100.000 σε AnTuTu (αν λέμε είχαν AnTuTu τέτοια λειτουργικά :P). Οπότε μη συγκρίνουμε βούρτσες με οδοντόβουρτσες. Τα specs των iPhone προφανώς είναι πολύ κατώτερα απο S6 και τέτοια αλλά εφόσον το iOS είναι απλό και ελαφρύ δεν βάζουν δυνατά specs. (μεγαλύτερο κέρδος και γι'αυτούς αφού ίδια τιμή το πουλάνε muahaha)

  • Συγκινητική η προσπάθεια να αναδείξετε την ανωτερότητα του iphone, αλλά δεν το χρειάζεται.
    Το παραμυθάκι το έχει ήδη πιστέψει ο κόσμος.

  • Chris g οτι και να λες η αληθεια ποναει .και 20 πυρηνες να βαλει η samsung πισω θα ειναι ξανα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.