AnTutu: Τα γρηγορότερα Android smartphone για τον μήνα Μάιο [Κινέζικο chart]

, AnTutu: Τα γρηγορότερα Android smartphone για τον μήνα Μάιο [Κινέζικο chart]

Όπως κάθε μήνα, έτσι και για το Μάιο η γνωστή εφαρμογή Antutu δημοσίευσε δύο top 10 για τις καλύτερες συσκευές (βάση πόντων), στις κατηγορίες flagship και mid-range, πρόκειται για το κινέζικο chart.

Στη μεσαία κατηγορία, στην πρώτη θέςη βρίσκεται το Oppo Reno3 5G, το οποίο έρχεται εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Dimensity 1000L της MediaTek και 8GB μνήμης RAM. Στη δεύτερη και τρίτη θέση βρίσκονται οι συσκευές Honor 30 και Huawei Nova 7 με τον Kirin 985, ενώ στις τρεις επόμενες θέσεις βρίσκονται τα Honor 30s, Honor X10 και Nova 7 SE, τα οποία φοράνε τον επεξεργαστή Kirin 820.

Οι συσκευές Oppo Reno3 Pro 5G και Redmi K30 5G με Snapdragon 765G να βρίσκονται στην έβδομη και δέκατη θέση αντίστοιχα. Η δεκάδα κλείνει με τα Vivo S6 5G και Vivo X30 5G με Exynos 980 να κατακτούν την όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα.

Η δεκάδα των flagship μοντέλων είναι αυτή που κρίνεται στις λεπτομέρειες, με όλες τις συσκευές να φορούν τον νεότερο Snapdragon 865. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Oppo Find X2 Pro με 604.123 πόντους, με το μικρότερο αδερφάκι του, το Oppo Find X2, να βρίσκεται στη δεύτερη θέσει με 600.884 πόντους. Η Xiaomi ολοκληρώνει την τριάδα των smartphone με πάνω από 600.000 πόντους με το Xiaomi Mi 10 Pro.

Στις υπόλοιπες θέσεις βρίσκονται τα Oppo Ace2, iQOO Neo3, Redmi K30 Pro, iQOO 3, Realme X50 Pro 5G, OnePlus 8 Pro και Vivo NEX 3S 5G. Πάντως, το εντυπωσιακό είναι πως καμία συσκευή με τους κορυφαίους επεξεργαστές από τη Samsung και τη Huawei δε βρίσκεται στη λίστα, κάτι που ίσως στεναχωρήσει τους χρήστες των εταιρειών.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.