Smartphones

Apple: Ετοιμάζει 6.5″ iPhone και όλα τα μοντέλα θα έχουν εγκοπή στην οθόνη;

Αν δεν σας αρέσει η εγκοπή που έχει τοποθετήσει φέτος η Apple στην επάνω πλευρά της οθόνης του iPhone X, και περιμένετε να αλλάξει αυτό του χρόνου, σύμφωνα με την ιαπωνική Nomura, περιμένετε άδικα.

Αναφέρεται ότι όλες οι εκδόσεις του iPhone που θα λανσάρει η Apple του χρόνου θα έχουν την συγκεκριμένη εγκοπή στην οθόνη.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ένα από τα μοντέλα θα ενσωματώνει οθόνη edge-to-edge LCD, αντί για OLED panel, που θα έχουν τα άλλα δυο iPhones του 2018. Η συγκεκριμένη συσκευή θα έχει μεσαίας κατηγορίας χαρακτηριστικά και τιμή από 650 έως 900 δολάρια. Στην πλάτη θα έχει μονή κάμερα και δεν θα έχει Force Touch.

Τα υπόλοιπα δυο iPhones θα έρθουν με οθόνη OLED. Το ένα θα είναι στις 5.8 ίντσες και θα θεωρηθεί η συνέχεια του iPhone X. Το άλλο, ανεβαίνει στις 6.5 ίντσες και θα έχει dual SIM cards.

Αναφέρεται ότι το πιο οικονομικό iPhone θα κατασκευαστεί από την Pegatron και μάλλον τον Wriston. Τα δυο πιο ακριβά μοντέλα ανατίθενται στην Foxconn.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Δεκεμβρίου 2017 10:31

Σχόλια

  • dual sim λογικά μόνο για την αγορά της Κίνας.

    το σεμεδάκι είναι θέμα γούστου και συνήθειας... θα δείξει πως θα το αποδεχτεί ο κόσμος και στα υπόλοιπα "στάνταρ" μοντέλα της εταιρείας!!! ;)

  • Αυτή την τραγική εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης, που τόσα προβλήματα έχει δημιουργήσει καλά θα κάνουν να την αφαιρέσουν! Δεν είναι μόνο ότι έχουν ''κρυφτεί'' πολλές πληροφορίες από το κινητό, αλλά είναι και θέμα αισθητικής.
    Σε διαφορετική περίπτωση, μιά χαρά είναι και το 6, και μιά χαρά (κυρίως) είναι και android ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΕΣ με τα μισά λεφτά..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.