Smartphones

Huawei Mate 9 & Pro: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Oreo

Όπως είχε υποσχεθεί πρόσφατα, η Huawei ξεκίνησε να δίνει το EMUI 8.0 update βασισμένο σε Android 8.0 Oreo, στα Huawei Mate 9, Huawei Mate 9 Pro, αλλά και το πιο ακριβό μοντέλο Huawei Mate 9 Porsche Design.

Τα κινητά είχαν κυκλοφορήσει περίπου αυτή την περίοδο πέρσι με EMUI 5.0, το οποίο βασιζόταν σε Android 7.0 Nougat (βλέπουμε ότι η Huawei αποφάσισε να παρακάμψει κάποιους αριθμούς στην έκδοση του EMUI).

Η αναβάθμιση φέρνει στα Huawei Mate 9 και Huawei Mate 9 Pro πολλά από τα AI features που βρίσκουμε στο Huawei Mate 10. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται το digital assistant με φωνητικές εντολές, μετάφραση κλπ. Το desktop mode, το οποίο ονομάζεται Projection, είναι επίσης μέρος του update.

Σε όσους δεν έχει εμφανιστεί η ειδοποίηση για την αναβάθμιση, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Huawei HiCare app για να το ζητήσουν. Να σημειωθεί ωστόσο, ότι το update ξεκίνησε από την Κίνα και μπορεί να χρειαστεί κάποιο διάστημα για να έρθει σε όλους.

Το EMUI 8.0 update για Huawei P10 και Honor V9 προς το παρόν είναι σε Beta.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 18:10

Σχόλια

  • Έλαβα εχτές το απόγευμα την αναβάθμιση. Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Μεγάλη διαφορά στην αυτονομία όπου αυξάνεται κατά πολύ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.