Apple: Αποζημιώνει όσους αντιμετώπιζαν πρόβλημα επιδόσεων στα iPhone

Apple, Apple: Αποζημιώνει όσους αντιμετώπιζαν πρόβλημα επιδόσεων στα iPhone

Στις αρχές Μαρτίου, η Apple συμφώνησε να πληρώσει 500 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής για την υπόθεση του Batterygate. Για όσους δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο συμβάν, θα αναφέρουμε ότι η εταιρεία μείωνε τις επιδόσεις των iPhone όταν η υγεία της μπαταρίας παρουσίαζε αισθητή πτώση.

Αποζημίωση με γεωγραφικά όρια

Το MacRumors αναφέρει ότι μήνες μετά τη συμφωνία, οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν αίτηση ώστε να λάβουν το μερίδιο που δικαιούνται, το οποίο ανέρχεται στα 25 δολάρια Αμερικής.

Η Apple δηλώνει ότι η αποζημίωση θα δοθεί μόνο σε κατόχους συγκεκριμένων μοντέλων iPhone που έτρεχαν συγκεκριμένες εκδόσεις του iOS, πριν τον Δεκέμβριο του 2017. Επιπλέον, σημειώνει ότι το ποσό αυτό μπορεί να είναι μικρότερο ή και μεγαλύτερο από τα 25 δολάρια Αμερικής.

Τα μοντέλα που υπάγονται στο πλάνο αποζημίωσης της Apple είναι τα iPhone 6, 6 Plus, iPhone 6s, 6s Plus, και το πρώτο iPhone SE, τα οποία έτρεχαν iOS 10.2.1 ή νεότερο. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει αποζημίωση στους κατόχους των iPhone 7 και 7 Plus που είχαν εγκατεστημένο στο smartphone τους iOS 11.2 ή νεότερο.

Τέλος, έχει δημιουργηθεί σχετική ιστοσελίδα μέσω της οποίας μπορούν να αιτηθούν αποζημίωση όσοι ενδιαφέρονται, ή να παραιτηθούν εντελώς από την υπόθεση του Batterygate. Ωστόσο, ο τεχνολογικός κολοσσός με έδρα το Cupertino προσφέρει αυτή την επιλογή μόνο στους κατοίκους των ΗΠΑ, κάτι που είναι ιδιαίτερα αρνητικό.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Όνομα*

Δεν θεωρώ φάουλ τη συγκεκριμένη λειτουργία.
Αλλά η απόκρυψη και η έλλειψη της δυνατότητας ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης αυτής από τον τελικό χρήστη, είναι πέναλτι.

Makis

Ιδιαίτερα αρνητικό μόνο για τα Αμερικανικά δεν είναι. Κάποιοι από κεί βάλανε τον κ..ο τους κάτω και κινηθήκανε νομικά. Αν ήταν έτσι να παίρνουν την αποζημίωση όλοι από τον καναπέ καλά θα ήτανε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.