Apple: Θα κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPhone SE το 2022 και το 2023;

, Apple: Θα κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPhone SE το 2022 και το 2023;

O αναλυτής της TF Securities, Ming-Chi Kuo, δήλωσε πως η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο νέα μοντέλα iPhone SE τα επόμενα δύο χρόνια.

Σε ένα σημείωμα προς τους επενδυτές, ο Kuo εξήγησε ότι η Apple έχει προγραμματίσει δύο νέα μοντέλα iPhone SE για το 2022 και το 2023 αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον ίδιο, το iPhone SE του 2022 θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του έτους και θα διαθέτει 3 GB μνήμης, ενώ το iPhone SE του 2023 θα έχει πιο σημαντικές αλλαγές, όπως μεγαλύτερη οθόνη και 4 GB μνήμης.

Η Apple αναμένεται πως θα κυκλοφορήσει ένα νέο iPhone SE το 2023 με μεγαλύτερη οθόνη από την υποστήριξη μνήμης 4,7 ιντσών και 4 GB του 1H22 SΕ, ενώ η Luxshare-ICT θα είναι ο προμηθευτής NPI για το iPhone SE του 2023.

Οι προβλέψεις του Kuo έρχονται σε συμφωνία με τις πολλές προυπάρχουσες φήμες σχετικά με τα μοντέλα iPhone SE επόμενης γενιάς. Ο αναλυτής Ross Young είχε δηλώσει ότι η Apple εργάζεται σε ένα νέο iPhone SE 4,7 ιντσών με συνδεσιμότητα 5G για κυκλοφορία το 2022, ακολουθούμενο από ένα διάδοχο μοντέλο iPhone SE με οθόνη LCD 5,7 ιντσών έως 6,1 ιντσών το 2024. Ο Young είπε αρχικά ότι το μεγαλύτερο μοντέλο iPhone SE είχε προγραμματιστεί για το 2023 αλλά αναβλήθηκε για το 2024, ωστόσο ο Kuo συνεχίζει να πιστεύει ότι θα κυκλοφορήσει το 2023

Άλλες φήμες ισχυρίζονται πως αυτό το μεγαλύτερο μοντέλο iPhone SE θα διαθέτει σχεδιασμό που μοιάζει με το iPhone XR, με μπροστινή κάμερα με διάτρηση και θα είναι το τελευταίο iPhone της Apple με οθόνη LCD.

Το 2022 iPhone SE, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να διατηρήσει τη σχεδίαση και την οθόνη 4,7 ιντσών του τρέχοντος μοντέλου και να προσθέσει συνδεσιμότητα 5G, χωρίς να μπορεί να καθοριστεί εάν θα περιέχει το τσιπ A14 ή A15.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.