Apple, απαιτεί οι θήκες της να προστατεύουν από πτώσεις 1 μέτρου

Πριν από λίγες μέρες είδαμε ότι η Apple πατεντάρει μηχανισμό ο οποίος θα ενσωματώνεται στα μελλοντικά iPhone και θα περιστρέφει τη συσκευή ενώ είναι στον αέρα έτσι ώστε η οθόνη να μην έρχεται σε επαφή με το πάτωμα. Μέχρι να δίνει όμως αυτό και μέχρι να δούμε την πολυσυζητημένη επικάλυψη από ζαφείρι, είπε να κάνει κάτι πιο δραστικό και άμεσο.

Η Apple άλλαξε τους όρους χορήγησης αδειών για το Made for iPhone (MFi) στους κατασκευαστές θηκών. Οι νέοι όροι απαιτούν από τους κατασκευαστές οι θήκες τους να είναι ικανές να προστατεύουν τα iPhone από πτώσεις έως και ενός μέτρου σε σκληρή επιφάνεια, από οποιαδήποτε μεριά κι αν πέσουν.

Επιπλέον, οι Apple-certified θήκες θα πρέπει στην μπροστινή πλευρά να προεξέχουν 1 χιλιοστό έτσι ώστε η οθόνη να μην έρχεται σε απευθείας επαφή με τη θήκη ή να έχουν προστατευτικά καλύμματα για ολόκληρη την οθόνη. Παράλληλα, απαγορεύεται στους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν υλικά που περιέχουν Formaldehyde, Phthalates και άλλα που είναι επιβλαβή για το περιβάλλον.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Δεκεμβρίου 2014 19:15

Σχόλια

  • Εντάξει εσείς απο πάνω ηρεμήστε, κάνετε λες και ειναι κακό! Έλεος ένα καλό έκανε και αυτή η εταιρεία, αμέσως να το κράξετε κι αυτό. Έχει παραγίνει το πράγμα μου φαινεται!

  • προσωπικά δεν μιλάω μόνο για την apple αλλά και για τις άλλες δήθεν που θέλουν να σκεφτούν το περιβάλλον κλπ

  • Καποιες εταιριες αν κανουν το σωστο θα τις ειρωνευτεις και αν δεν το κανουν θα τις βρισεις.

    Το ιδιο με το αλμα απο τις 4 στις 4.7 ιντσες. Ειρωνιες τωρα για το ποσο μεγαλωσε ο ανθρωπινος αντιχειρας κλπ κλπ αν δεν το κανε απλα θα τρωγε κραξιμο απο ολο το ηλιακο συστημα.

    Αυτα παντα απο αντικειμενικους καταναλωτες που η αμεροληψια τους τους ωθει στο συμπερασμα οτι samsung/apple ειναι γτπ μεχρι εκει που δεν παιρνει και οτι το 80% του πλανητη που αγοραζει sammy/apple ειναι μπετοστοκοι.

  • Δεν κράζω καμία εταιρία μπράβο σε αυτό που κάνουν για την οικολογία και τα σχετικά αλλά ας κοιτάξουν και λίγο και όλα τα αλλά που καταστρέφουν
    Επίσης να πω ότι είχα και apple kai Samsung συσκευές και εκτιμούν απόλυτα ευχαριστημένος

  • με συγχωρείτε άλλα εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν υποστηρίζω την Iphone και samsung όπως και άλλες αιτεριεσ αλλά δεν μπορούν να μιλάνε και για οικολογία όταν μόνο για κάποιες χιλιάδες συσκευές κάνουν άλλο τόσο κακό στο περιβάλλον

  • Φιλέ @Tom, μαζί σου. Πολύ σωστός.
    Και εγώ πολλές φορες έχω κραξει, όχι τις εταιρίες η τις επιλογές τους, αλλά αυτός που τις κραζουν. Πραγματικα με καλύψες. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Απλα ο Ελληναρας αυτό ξέρει να κανει καλυτερα...

  • Το περιβάλλον καταστρέφεται πρώτα και κύρια απο τις πολυεθνικές και τα μονοπώλια , που μπροστά στην κερδοφορία τους, δεν λογαριάζουν τίποτα. Απλά στις μέρες μας όπως αναφέρθηκε παραπάνω η οικολογία ειναι μόδα που δημιουργείκαι νέα κέρδη για κάποιους . Οπότε ας πάψουν αυτοί που ευθύνονται και για την καταστροφή του περιβάλλοντος να κόπτονται για την προστασία του, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκηνή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.