Smartphones

Asus ROG Phone 3: Διαρροή αποκαλύπτει όλα τα αξεσουάρ

Μπορεί να μας χωρίζουν μόλις μερικές ώρες από την επίσημη αποκάλυψη του Asus ROG Phone 3, το οποίο αναμένουμε να κυκλοφορήσει με Snapdragon 865+, αλλά μέσω μίας νέας διαρροής αποκαλύφθηκαν όλα τα αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τη συσκευή.

Το νέο Kunai Gamepad παραμένει αρκετά κοντά στη φιλοσοφία του μοντέλου που είχε κυκλοφορήσει το 2019, με τη βασική διαφορά ότι πλέον το δεξί αναλογικό είναι κάτω από τα πλήκτρα, όπως στο χειριστήριο του Xbox. Μία ακόμα διαφορά είναι ότι τα επιπλέον πλήκτρα που βρίσκονταν στη μέση πλέον είναι ενσωματωμένα στις πλευρές των υπολοίπων πλήκτρων.

Η νέα Lightning Armor Case θα έχει ενεργό LED στο πίσω μέρος, ώστε ακόμα και με θήκη να μη χάνετε αυτή τη gaming αίσθηση που θέλει να προσφέρει η συσκευή. Επίσης, θα αφήνει εκτεθειμένη την πλευρά των LED της συσκευής, ενώ δε φαίνεται να τροφοδοτείται από το Type-C της συσκευής όπως το προηγούμενο μοντέλο, κάτι που θα πρέπει να δούμε για να μάθουμε πως αλλιώς θα παίρνει ρεύμα.

Το AeroActive Cooler φαίνεται να έχει νέο σχεδιασμό στα grills του ανεμιστήρα, αλλά κατά τα άλλα φαίνεται σχεδόν ίδιο με τον προκάτοχο του. Εκτός από επιπρόσθετο σύστημα ψύξης, το AeroActive Cooler προσθέτει στη συσκευή θύρα ακουστικών 3.5mm και ένα επιπλέον LED στο κάτω μέρος του.

Το αξεσουάρ που φαίνεται να μην δέχτηκε καμία αλλαγή είναι το TwinView Dock, το οποίο προσθέτει μία δεύτερη οθόνη στη συσκευή. Η μόνη αλλαγή που περιμένουμε είναι η αναβάθμιση της οθόνης από 120Hz στα 144Hz, ώστε να είναι ίδια με την κύρια οθόνη της συσκευής.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Ιουλίου 2020 10:46

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.