Smartphones

Αυτά είναι τα Sony Xperia που αναβαθμίζονται σε Android Pie στις 26 Οκτωβρίου

Η Sony συνεχίζει με τις αναβαθμίσεις των Xperia smartphone και μετά από τα XZ2 και XZ2 Compact ήρθε η στιγμή για να αναβαθμιστεί η επόμενη σειρά συσκευών της εταιρείας σε Android Pie, φέρνοντας όλα τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος της Google σε ακόμα περισσότερα smartphone.

Μετά τα XZ2 και XZ2 Compact αλλά και το XZ3 που κυκλοφόρησε με το Android Pie προ-εγκατεστημένο, ήρθε η στιγμή της αναβάθμισης για τους χρήστες των XZ1, ΧΖ1 Compact αλλά και XZ Premium, σύμφωνα με το blog της Sony Mobile. Οι συσκευές αυτές θα αναβαθμιστούν στις 26 Οκτωβρίου ενώ οι χρήστες του XZ2 Premium θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 7 Νοεμβρίου για να λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση.

Το fragmentation όπως είναι γνωστό, είναι ο κύριος λόγος για την καθυστέρηση των αναβαθμίσεων στα Android smartphone, με τη Sony να έχει δημοσιεύσει ένα infographic στο οποίο εξηγεί γιατί τα Xperia δεν αναβαθμίζονται άμεσα σε Android Pie, με τους χρήστες να περιμένουν μήνες για να λάβουν την αναβάθμιση και χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Xperia XA2, XA2 Ultra και XA2 Plus τα οποία θα αναβαθμιστούν στις 4 Μαρτίου 2019.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Οκτωβρίου 2018 9:45

Σχόλια

  • Τα καλύτερα smartphones σε σχέση brand ποιότητας και τιμής.... Δεν την αλλάζω τόσα χρόνια

  • Η πιο ποιοτική εταιρεία στο Android αθάνατα στα σοβαρά της μοντέλα από την πρώτη μέρα που το βγάζεις από το κουτί μέχρι την τελευταία του δουλεύει το ίδιο μπορεί και καλύτερα.

  • Και για οσους παιζουν παιχνιδια ειδα οτι το Fortnite ειναι διαθεσιμο σε καποια Xperia flagships. Δε το κατεβασα ακομα αλλα θα το κανω μετα την αναβαθμιση.

  • Πήρα το XZ3 εντάξει με ξενέρωσε λίγο που ακολούθησε το trend στην σχεδίαση αλλά είναι κινητάρα ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου και η οθόνη είναι πολύ καλύτερη από του Note 9 σύγκριση δίπλα δίπλα

  • @GS βάλτα δίπλα δίπλα πήγαινε σε ένα κατάστημα και δες τα πραγματικά
    Έχει καλύτερη οθόνη το XZ3

  • @antonis έτσι εξηγείται γιατί νομίζετε ότι τα Sony είναι τα καλύτερα. Δεν πειράζει σας καταλαβαίνω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.