Το καλύτερο κινητό του 2009, τα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου κινητού του 2009. Η συμμετοχή σας εντυπωσιακή, 1.527 άτομα ψηφίσατε τα καλύτερα κινητά του 2009 και αναδείξατε πρώτο ένα! Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τις συμμετοχές και τους ψήφους που πήρε το κάθε κινητό. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας, μαζί αναδείξαμε τις προτιμήσεις των Ελλήνων στα κινητά τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2009.

Αποτελέσματα
1. iPhone 3GS
2. HTC HD2
3. Sony Ericsson Satio
4. Nokia N900
5. Samsung Omnia II
6. HTC Hero
7. Nokia N97
8. Sony Ericsson W995
9. Samsung Omnia HD
10. LG Arena
11. LG BL40 Chocolate

Παρατηρήσεις:
Το iPhone το περίμενα πρώτο.
Το HD2 έχει δημιουργήσει μεγάλο hype, και το αξίζει.
Satio, δεν θα το ψήφιζα πρώτη τριάδα.
Ν900 θα το έβαζα τριάδα.
Omnia II αρκετά ψηλά μιας και φέρει το όνομα κληρονομιά Omnia.
Το Hero το περίμενα πιο ψηλά.
Ν97 δεν το περίμενα τόσο κάτω.
W995 είναι στη θέση του.
Omnia HD, παρεξηγημένο κινητό.
Στις δύο τελευταίες θέσεις τα LG.

update: Ανακοινώθηκε ο νικητής που προέβλεψε ποιο κινητό θα βγει πρώτο.

Επεξεργάστηκε την 30 Μαρτίου 2011 2:46

Σχόλια

  • Οπως το ειχα μαντεψει πρωτο το iPhone και πιστευω οτι το αξίζει!
    Αντε τωρα πρεπει να βγαλεις ενα σ εκληρωσε αν μπορουσες!

    H πρωτη τριαδα αν εξερεσω το satio(protimo to N900) ειναι μια χαρα!

  • Προσωπικά δεν ψήφισα αλλά δεν μου κάνει καμία εντύπωση οτι το iPhone βγήκε πρώτο τελικά.
    Τώρα η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα μάθουμε από τους 400+ για ποιο λόγο το ψήφισαν. Προσωπικά το θεωρώ από τα καλύτερα κινητά στην κατηγορία του Smartphone. Έχει κάποια χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να βελτιωθούν μαζί με κάποιες ενοχλητικές πρακτικές της Apple αλλά ταυτόχρονα έχει κατά τη γνώμη μου δημιουργήσει σχολή σε κάποια χαρακτηριστικά στα smartphones.
    Για να καταλάβετε στο γραφείο αρχές του χρόνου είχε 1 άτομο iphone (3G τότε) και τώρα έχουμε φτάσει στα 5 + 1 υποψήφιος.
    Jailbroken ή όχι πάντως (για όσους θέλουν περισσότερα features που έχει κλειδώσει η Apple) η συσκευή τα σπάει.

  • Μία τέτοια κατάταξη περίμενα και εγώ.
    Βέβαια δεν συμφωνώ ότι το iPhone 3GS είναι καλύτερο από το HTC HD2,
    πάντως σίγουρα έχει το προβάδισμα σε σχέση με τα υπόλοιπα WM pda/smarphones.

  • Φαίνεται τα άτομα που ψήφισαν δεν σκαμπάζανε και πολλά από κινητά... Απο τους 410 που ψηφίσαν το iphone οι 420 μάλλον δεν το έχουν ψάξει καν...
    Μιάς και ψηφίζουν 'ελληνες θα περιμένα τα Sony Ericsson να πάνε πιό ψηλά, ενώ δεν μπορώ να καταλάβω τί έχει το LG BL40 που γιά να αξίζει το top10... :)
    To Samsung Jet που στο καλό το ξεχάσανε? :Ρ

  • Spyroscesarsc, οι συμμετοχές ήταν προκαθορισμένες, δεν μπορούσες να προτείνεις άλλα κινητά. Επέλεξα τα 2 καλύτερα μοντέλα από κάθε εταιρεία και φυσικά έβαλα και το iPhone στη λίστα. Έμειναν αρκετά αξιόλογα κινητά απ' έξω, όπως το Samsung Jet, το HTC Magic κ.α.

  • ναι βρε παιδια ολοι τα ιδια λετε για τα κινητα ομως γιατι κανεις δε μου ειπε τι στο καλο εχει αυτο το iPhone 3GS και βρεθηκε στη πρωτη θεση

  • Αναμενόμενος ο νικητής. Οι δικές μου παρατηρήσεις: Η μεγάλη διαφορά των 2 πρώτων από το Satio, η υψηλή θέση του Satio σε σχέση με το χρονικό διάστημα που κυκλοφορεί. Το Ν900 άξιζε ποιο καλή θέση. Το..... Ν97 στη θέση του!

    Χρόνια πολλά σε όλους.

  • mickeynx, το iPhone βγήκε πρώτο γιατι στο site μπαίνουν άτομα που παρακολουθούν τις εξελίξεις και άλλα που δεν τις παρακολουθούν.
    Το iPhone πήρε ψήφους και από τις δυο κατηγορίες ψηφοφόρων. Σε κάποιους απλά αρέσει η ευκολία του, η οθόνη του, ο σχεδιασμός του, το hype του.

    Εγώ θα ψήφιζα τριάδα:
    1. HTC HD2
    2. Nokia N900
    3. Omnia HD
    4. iPhone :p

  • αχ Κωστή μάλλων κόλλησες κι εσύ htcίτιδα! και πολύ καλά έκανες! λογική η πρώτη θέση καθώς το iphone έχει μια απίστευτη δημοτικότητα και δεν νομίζω ότι μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό. Δεν ξέρω αν αυτό καλύπτει καθόλου και την απορία του mickeynx... πάντως με το hd2, από τη στιγμή που το είδαμε από κοντά εγώ κάτι έπαθα! και στα βιντεάκια που ανέβασες στο site δείχνει ότι πρόκειται για πραγματικό ΕΡΓΑΛΕΙΟ! αν σκεφτεί πάντως ότι βγήκε πρώτο το iphone που το έχει πιάσει όλη η Ελλάδα κάποια στιγμή στα χέρια της και δεύτερο το hd2 που δεν το έχει πιάσει σχεδόν κανείς, δείχνει και κάτι από τη δύναμη της htc... μπράβο σε όλους που ψήφισαν γιατί κάθε πληροφορία βοηθάει, άσχετα αν συμφωνεί κανείς ή όχι...

  • xaxaxa! Ναι... Πρόσεχε μην σαπίσει μόνο! :P
    H τριάδα που θα ψήφιζε ο cVlachakis είναι πολύ πιό ψαγμένη! :)
    Τα HD2 και OmniaHD που είναι 2 τέρατα δυνατοτητών και το Ν900 με qwerty και με πολύ ενδιαφέρον λειτουργικό!

  • θα μπορούσες να κάνεις και ένα άρθρο για την

    ακρίβεια που επιβάλουν τα διάφορα καρτελ στην ελληνική αγορά .

    αν και δε παίζει να σωθούμε από τα κοράκια .

    Ρε παιδιά το iphone 3gs με τα 8 ΟΧΙ ΤΑ 16 κοστίζει όσο ένα μέτριο λάπτοπ , μη τρελαθούμε

    δηλαδή , είναι τιμές αυτές .Μας έχουνε ***** οι διάφοροι κλέφτες , βλέπε

    INFOQUEST , alpha copy Πλαίσιο και λοιποί λυσταρχαίοι

    έχει φτάσει η ξενέρα στα άκρα γιατί να πάρεις ένα τηλέφωνο από αυτά πανάκριβα

    ενώ ξέρεις οτι ο άλλος ευρωπαίος η αμερικάνος θα το πάρει πολύ φτηνότερα.???

    Επίσης αυτό που αξίζει αναφοράς είναι οτι και καλά οι εταιρείες όταν σου κάνουν επιδότηση

    ανεβάζουν τις τιμές λιανικής των τηλεφώνων , και ενώ πχ σου λεει επιδότηση 150 ευρώ ουσιαστικά είναι 80-90 γιατι έχει ανεβάσει τη τιμλη της συσκευής 50-60 ευρω πάνω.

    πείτε τα και αυτά , όλο και περισσότερο τα κορόιδα ξύπνανε και δε τη ξαναπατάνε .

    • Υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά καταστήματα Ελλάδας και Ευρώπης, σπό όπου μπορείς να αγοράσεις 100 και ευρώ μείον.

  • @giorgos
    Το iphone 3G στην αμερική το βρίσκεις και με 100$... Στην Ευρώπη το i900 Omnia είναι πάνω από 100 ευρώ ακριβότερο επειδή εδώ οι τιμές των Samsung δεν κατεβαίνουν με τίποτα! Και η Ευρωηλεκτρονική που έχει αναλάβει την Samsung χάλια μαύρα είναι! Το e-shop που όλα τα άλλα προ'ι'όντα τα έχει πολύ φθηνότερα από πολλά άλλα καταστήματα, τα κινητά τα έχει 1-2 φθηνότερα από Γερμανό, Wind, Vodafone...
    Aλλά τί να κάνουμε? Να πάρουμε από Ευρώπη κατ'ευθείαν?
    α) Δεν είναι και εύκολο να βρεις τρόπο
    β) δεν είναι αξιόπιστο τρόπος αγοράς κινητού
    γ) Εγγύηση είναι σαν να μην υπάρχει
    δ) Δεν έχει Ελληνικό μενού...

  • Λίγο διαφορετικά περίμενα τα αποτελέσματα..
    1.iPhone 3GS
    2-3 Nokia N900 - HTC HD2
    4. HTC Hero
    5. Samsung Omnia II

    Και προς πληροφόρηση:
    @ giorgos το iPhone 3GS ΔΕΝ βγαίνει με 8 γιγα
    @ Spyroscesarsc η τιμή που αναφέρεις για το iPhone στην Αμερική είναι με συμβόλαιο 2 χρόνων

  • Σωστός ο Κώστας. Όσο αφορά το iPhone και τα 100 δολάρια αυτό ισχύει μόνο για συμβόλαια... Δεν είναι 100 δολάρια χωρίς συμβόλαιο και τέτοια. Σιγά μην σου το βάλουν τόσα, εδώ μπορεί να τους κόστισε περισσότερο (δεν νομίζω αλλά διαφορετικά πως να πληρώσει πελάτες, sundry exp's και άλλα... έτσι δικαιολογούνται τα 400 περίπου ευρώ που κοστίζει εκεί χωρίς συμβόλαιο).

    Επίσης να αναφέρω καλύτερο κινητό, που να είναι το καλύτερο για όλους δεν υπάρχει. Ο καθένας ψηφίζει με κάποια κριτήρια, δικές του ανάγκες και πρέπει να το σεβαστούμε. Δεν μπορούμε να λέμε αυτούς που ψήφισαν το iPhone 3GS βλάκες (είμαι μέσα σε αυτούς και ΔΕΝ είμαι βλάκας).

    Γιατί ψήφισα iPhone? Γιατί είναι γρήγορο, απλό, με τέλειο interface και οθόνη και πιστεύω ότι είναι μια χαρά τηλέφωνο. Παρά τις ανόητες ελλείψεις που έχει δεν κολλάει πουθενά και όποτε χρειάζεται update βγαίνει (να μην μιλήσω καλύτερα για άλλες εταιρίες). Μπορεί να έχει τα τάδε μειονεκτήματα, αλλά ότι κάνει το κάνει τέλεια (το λένε και οι πωλήσεις εξάλλου). Δεν μπορεί όλοι οι κάτοχοι να είναι βλάκες. Το App Store έγινε όπως θα πρέπει να γίνει κάθε application store στο μέλλον, με ωραίες εφαρμογές και παιχνίδια. Είτε το ήθελε είτε όχι η Apple έστησε ένα Store και ένα κινητό που δεν ζηλεύει τα άλλα, αντίθετα τα άλλα ζηλεύουν αυτό...

    Δεν τελείωσα ακόμα έχω να μιλήσω και για τα άλλα τηλέφωνα.
    Πρώτα απ' όλα το πολυσυζητημένο HTC HD2, το καλύτερο PPC (Pocket Personal Computer - λέμε τώρα) που υπήρξε ποτέ. Τι να πω για αυτό το κινητό; Είναι όπως θα έπρεπε να είναι το iPhone αλλά θα το ήθελα με το λειτουργικό του iPhone. Πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται εκεί και όχι στην θέση του iPhone. Αν και όταν η Microsoft βάλει μυαλό τότε ναι θα δούμε στην πρώτη θέση ένα Windows Phone (όπως ανούσια θέλησε να ονομάσει τα τηλέφωνα που φέρουν το λειτουργικό της). Εκτός του λειτουργικού το HD2 είναι ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο, αλλά μέχρι να δούμε τα Windows Mobile 7 (όταν έρθουν) θα είναι εκεί που βρίσκεται. Το μόνο που έχω να πω είναι μπράβο στην HTC για το δημιούργημα της.

    Όσο αφορά το Satio νομίζω είναι υπερτιμημένο παρά το γεγονός ότι έχει μια από τις καλύτερες κάμερες σε κινητό τηλέφωνο (την πρωτιά την κατέχει η Samsung βεβαίως βεβαίως). Επειδή τυχαίνει να το δούλεψα για λίγο δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Η παραδοσιακή θύρα για την επικοινωνία με τον υπολογιστή της Sony Ericsson είναι εκνευριστική και άσχημη, η οθόνη λίγο καλύτερη από του LG Viewty που είχα (χάλια δηλαδή) και ο ήχος στα ίδια επίπεδα. Το browsing? Πάλι χάλια... Συγγνώμη Sony Ericsson αλλά τα πράγματα πρέπει να τα λέμε με το όνομα τους...

    Τώρα το Ν900 πολύ καλό, αλλά είναι αρχή και είναι το πρώτο με Maemo 5. Δεν μπορούμε να το κρίνουμε από τόσο γρήγορα αφού ακόμα, μπορούμε να πούμε, είναι σε δοκιμαστικό (beta) στάδιο.

    Toυ Samsung του άξιζε σίγουρα μια καλύτερη θέση. Η θέση του Ν900 ή του Sony Ericsson. Είναι το 2ο καλύτερο PPC που κυκλοφορεί στην αγορά και έχει OLED οθόνη. Εκτός αυτών γρήγορο επεξεργαστή, multi-language (όσο και αν σας φαίνεται παράξενο το θέμα αυτό βασανίζει χρόνια τώρα τους WM Users...) αλλά και αρκετά καλή κάμερα για την κατηγορία του (όπως επίσης και GPS. Το λέω και θα το ξαναπω αν χρειαστεί ότι του αξίζει μια καλύτερη θέση!

    Για το Hero θα πω πάλι καλά λόγια αλλά νομίζω ότι ήρθε καιρός για τον αντικαταστάτη του. Ήδη έχουν διαρρεύσει πληροφορίες και high-quality εικόνες που το βλέπουμε άρα είμαστε οκ. Η θέση του είναι εκεί που του αξίζει αφού χρειάζεται ακόμα βελτίωση. Θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο Android του 2009 μαζί με το Milestone που κυκλοφόρησε πριν πολύ λίγο καιρό.

    Το Ν97 και το Omnia HD πιστεύω έπρεπε να είναι αντίθετα. Δηλαδή το ένα να ήταν στην θέση του άλλου. Αποτυχία μεγάλη το κινητό της Nokia με πολλά προβλήματα που δεν λένε να διορθωθούν ενώ το Omnia HD αξίζει κάτι καλύτερο. Πάντως ότι και να πούμε δεν περίμενα από Symbian καλύτερη θέση. Έχει πάρει την κατηφόρα και πάει...

    Για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω τίποτα... Ήταν αναμενόμενη η θέση τους αφού δεν ανήκουν στην high-end κατηγορία, είναι κινητά για τον "απλό" και "λιτό" λαό (χιούμορ :P)

  • μακαρι να μπορουσα να εχω το πρωτο που βγηκε....iphone(!!!!!!)αλλα εγω περιμενα πρωτο το htc hd2....

  • Παιδια θα ήθελα να μου πείτε ένα κινητό με τις ίδιες δυνατότητες με το Omnia hd....εκτός απο το HD2.....

  • πιστεύω (αν κρίνω και απο το review) ότι το lg bl40 έπρεπε να είναι πιο ψηλά... και σίγουρα όχι τελευταίο.

  • το μαρκετινγκ της apple καλά κρατεί! Αυτη παντρόφλα δε προσφέρει τίποτα τρομερό... απλά η βιομηχανία που έχει στηθεί απο πίσω (κυρίως απο την μεγαλύτερη αγορά, την Αμερικανική) το σπρώχνει...

    Το Ν97 δεν το περίμενα τόσο κάτω ούτε κι εγώ...όπως και τα LG arena και Omnia2 που όλα είναι αρκετά πιο καλά απο το iphone σε χαρακτηριστικα...

  • Όπως το είπες... Σε χαρακτηριστικά! Στην πράξη το iPhone είναι το καλύτερο. Κάποτε υποστήριζα και εγώ το λειτουργικό της Microsoft αλλά τελικά... δάγκωσα το "μήλο" και κατάλαβα ;p

  • Το να αμφισβητεί κάποιος την ανωτερότητα του iPhone δείχνει ότι τόσο τεχνολογικά, όσο και "κοινωνικά", οικονομικά, τμηματικά έχει περιορισμένη αντίληψη. Και ναι, δεν με απασχολεί αν το ΧΥ κινητό έχει καλύτερη κάμερα, έχω ψηφιακή 10 MP, μου φτάνει.

    Μπορεί κάποιος να χρειάζεται ένα τηλέφωνο που να είναι περισσότερο κινητό και λιγότερο smartphone, internet ή gameplay device. Αλλά σίγουρα, το ότι τεχνολογικά είναι ανώτερο κι ότι άλλαξε την αγορά... Μπήκε μια εταιρία με 1 συσκευή από το πουθενά και έχει ξεσκίσει τους πάντες και τα πάντα σε 3 χρόνια, κι ακόμη ψάχνεται; Ρωτήστε και τους Nokia/Sony/Samsung που δεν ξέρουν από που τους ήρθε...

  • Ο και για να κλείσω από την λίστα λείπει το 2ο τεχνολογικά πιο προηγμένο κινητό, γιατί κυκλοφορεί χωρίς κλείδωμα και δεν το "παίζουν" οι εταιρίες, το Palm Pre με το WebOS.

    ps. Μήπως αντί να συγκρίναμε τα κινητά, να συγκρίναμε αυτό που έχει σημασία; Τα λειτουργικά; (iPhoneOS, WebOS, Android, Windows (τι;) Mobile (ανέκδοτο!) κλπ;)

  • Πες τα ρε φίλε γιατί κάποιοι εδώ μέσα μιλάνε για σάπια μήλα και αηδίες.. εγώ βλέπω πολύ μεγάλη ανθοφορία στο Cupertino..!! ;)

  • τελικα αυτο το iPhone το υποστηριζουν οι περισσοτεροι,
    μαλλων κατι παραπανω θα ξερουν

  • Δεν είναι μόνο αυτό! Μέχρι και οι ίδιες οι εταιρίες το παραδέχονται. Και κάποιος της Microsoft (δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή ποιος) παραδέχθηκε ότι το iPhone τους έπιασε στον ύπνο, παρ' όλα αυτά δεν λένε να ξυπνήσουν

  • @Antreas Psyntrides @atma δεν σκαμπάζεται πολύ από κινητά ( όπως π υποθηκε πιο πάνω.. )
    Για κάποιους ειδικούς το καλύτερο κινητό είναι αυτό που έχει μεγάλα νούμερα στο πίσω μέρος του κουτιού. Άσχετα που άλλα κινητά με μικρότερα χαρακτηριστικά είναι πολύ πιο γρήγορα και εύχρηστα...
    Και κατι ακομη Antreas Psyntrides το άτομο της μικρομαλακης που είπε αυτό για το iPhone πλέον πρέπει να έχει αρχίσει αναζήτηση για δουλειά, όπως συνεβει και σ'αυτον που παραδέχτηκε ότι τα Win7 έχουν κλέψει στοιχεία από το Leopard

  • κοιτα ο καθενας μπορει να υποστιριζει οτι θελει....μν ασχολιστε με τα γουστα του αλλου...λογικο ειναι να μν θελουμε ολοι τα ιδια..

  • Παιδια μη λέτε ότι θέλετε......οτι το μήλο είναι πιο προηγμένο τεχνολογικά απο όλες τι εταιρίες.....για παράδειγμα κοιτάξτε το SAR των Samsung.....και μετά μιλήστε.......

  • και πιο ειναι αυτο το SAR των Samsung για να δω τα χαρακτηριστηκα του γιατι και εγω δεν συμφωνω για το iPhone που πηρε τη πρωτη θεση

  • Samsung Omnia HD:0.65
    Samsung Omnia 2:0.52
    Να πω και των άλλων κινητών....
    Nokia N900:0.90
    Nokia N97:0.66
    Sony Ericsson Satio:1.04
    Sony Ericsson W995:1.09
    LG Arena:1.10
    LG BL40 Chocolate:0.84
    HTC Hero:1.21
    HTC HD2:0.73
    Apple iPhone 3GS:1.38!!
    Αυτο θα πει τεχνογνωσία το να μπορείς να έχεις τα καλύτερα χαρακτηριστηκά....με το χαμηλότερο SAR...... ;)

  • Που κολλάει τώρα το SAR (αλήθεια ξέρετε τι είναι αυτό και το περηφανεύεστε;) με το αν είναι καλή μια συσκευή η όχι εγώ δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω τι άλλο θα ακούσω πλέον, για αυτό και απέχω σημαντικά από blogs και forum, γιατί δεν αντέχω να ακούω κάτι τέτοιες βλακείες.

    Όσο αφορά τον φίλο tsak4, δεν έχω να πω πολλά παρά ότι αυτός μάλλον είναι ο άσχετος και όχι εμείς. Εγώ μίλησα με τον καλύτερο τρόπο, είπα ότι ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις και έρχεται ο κάθε άσχετος και βλάκας (εφόσον θες να μιλήσω έτσι) να μου πει εμένα και τους άλλους που είπαμε την άποψη μας, ότι δεν σκαμπάζουμε. Αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφουμε αγνόησε τα ή γράψε τα στα α***** σου όπως κάνουμε εμείς. Εφόσον θέλεις να το παίξεις έξυπνος ρίξε μια ματιά εδώ (https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=259826) και δες τι είπε ο κύριως Moore...

    Συγγνώμη Κώστα για τον τρόπο μου αλλά δεν άντεξα. Τόσο καιρό έκανα τον κουφό, αλλά δεν μπορώ, θέλουν απάντηση κάποιοι... ξέρεις τι! Bye Bye!! :)

  • Παιδιά, αν συνεχίσετε σε αυτό το ύφος με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς θα σβήσω τα σχόλιά σας. Ρίξτε τους τόνους και συζητήστε σαν άντρες.

  • paidia kala ta lete gia tis times kai tetoia, alla thelo na po ta eksis

    1)ta ellinika eshop pou kanoun elafros kaluteres times einai kati san eclick ola paraeisagogi
    kai den ksero posi asfaleia nothei kaneis etsi

    2) enas anthropos pou gnorizei na xeiristei ena toso proigmeno tilefono kai tou xreiazonte oles autes oi leitourgies de nomizo na xei provlima agglikon

    3)oi times einai tragika akrives se ola ta proionta kai maliste ola erxonte polu kathisterimena stin ellada kai gia giauto kat eme ftaine oi antiprosopies pou mas pernane gi koroida

    Afou ta koroida tha ta paroun kai akriva , giati na ta poulisoun ftinotera , antagonismos den iparxei mono pou kai pou kana kraxti se kana upermarket ama vreis .

    4)ego to iphone de leo kalo xriso kai agio to vlepeis kai pathaineis plaka, alla prosopika theoro oti einai lipso se xaraktiristika , dld ti kamera xoris autofocus ti na ti kano , i re file ego den exo mousiki na tou valo alla akouo radio den exei ,

    KAI KOSTIZEI OSO ENA MATI POU LEGAN KAI OI PALIOI

    5) autoi pou exoun endiaferon na asxolithoun me oloi ti gama dinatotiton enos tilefonou i mias siskeuis sinithos den exoun tin oikonomiki dinatotita na to kanoun , eno antithetos

    eukola paratireis kati gerontia se kati kafeteries kai akriva magazia na xoun ta pio kala eksoplismena tilefona me dinatites pou pote ma pote de tha xrisimopoiisoun kai isos na tis agnooun kiolas, auto kanei ta kinita auta pio polu eidos epideiksis kai tpt allo stin Ellada.

    SIMPERASMA an den apotinaksoume ti logiki tis paragas auti i agora kai auti i xora de paei mprosta

    Telos ego prosopika an de fovomoun to mpampoula tou teloneio den tha agoraza pleon tpt apo auti ti xora ola me dema apo USA tha ta ferna .

    Sorry gia ta greeklish alla to grapsa viastika , pantos diavazete pisteuo.

  • Αν κατάλαβα η σύγκριση έχει να κάνει με τις συσκευές και το λειτουργικό σύστημα που έχουν αποκλειστικά. Hardware - OS.... Αν κατάλαβα καλά λοιπόν... τι δουλειά έχει το iPhone στην πρώτη θέση που θα έπρεπε να βρίσκεται με διαφορά το HD2; Βασικά... γιατί ακόμα ασχολούμαστε με το iPhone; Τα άλλα κινητά είναι ΤΕΡΑΤΑ μπροστά του από όλλες τις απόψεις αν δε κάνω λάθος... Τέλος πάντων, είναι η γνώμη των πολλών, οπότε πρέπει να τη σεβαστούμε φυσικά! Απλώς να παρατηρήσω μόνο ότι νούμερα όπως 320x480 στην ανάλυση της οθονης και λειτουργικά συστήματα που περηφανεύονται ότι εν έτη 2009 έχουν [επιτέλους] copy/paste, mms, bluetooth και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο που τα είχε το παλιό μου NOKIA Ν90!!! μου φέρνουν πια γέλια μετά δακρύων!!! Να στε όλοι καλά, καλές γιορτές κι ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με υγεία και αγάπη.

  • Φίλε Antreas Psyntrides συγγνώμη γιατί μάλλον δεν ήμουν ξεκάθαρος μ'αυτα που έγραψα.. Το ότι δεν σκαμπάζεται από κινητά το είπα ειρωνικά για τον τύπο που έγραψε πιο πάνω ότι όσοι ψήφισαν το iPhone δεν έχουν ιδέα από κινητά.. Αλλά μάλλον δεν το έγραψα ξεκάθαρα και νόμιζες ότι σε έβρισα.. Κ εγώ υπέρ του iPhone είμαι και μου τι σπάει που κάποιοι κοιτάνε απλά τα νούμερα σε επεξεργαστή, ραμ κτλ χωρίς να δουν αν το λειτουργικό είναι ικανό να εκμεταλλευτεί το Hardware, τι να τον κάνω τον 1ghz επεξεργαστή όταν το κινητό δουλεύει σαν να έχει 600αρη?
    Γι αυτό και έγραψα:
    '' Για κάποιους ειδικούς το καλύτερο κινητό είναι αυτό που έχει μεγάλα νούμερα στο πίσω μέρος του κουτιού. Άσχετα που άλλα κινητά με μικρότερα χαρακτηριστικά είναι πολύ πιο γρήγορα και εύχρηστα…''

    Όσο για τον Moore που λες δεν κατάλαβα γιατί παρεξηγήθηκες.. Εγώ έγραψα :
    '' Και κάτι ακόμη Antreas Psyntrides το άτομο της μικρομαλακης που είπε αυτό για το iPhone πλέον πρέπει να έχει αρχίσει αναζήτηση για δουλειά, όπως συνεβει και σ’αυτον που παραδέχτηκε ότι τα Win7 έχουν κλέψει στοιχεία από το Leopard ''
    Έχω διαβάσει αυτά που είπε ο Moore, όπως διάβασα και για έναν της Microsoft που δήλωσε ότι τα Windows 7 έχουν κλέψει στοιχεία από το Leopard και πλέον ο τύπος ψάχνει για δουλειά γιατί τον απέλυσαν μετά τις δηλώσεις του..

  • Απλά έτσι όπως τα διάβασα (και έβαζα και από το μυαλό μου λέξεις επειδή εκείνη την στιγμή βιαζόμουν) πήγε αλλού ο νους μου! Συγγνώμη για την παρεξήγηση και για αυτά που είπα... Τα παίρνω πίσω!

  • Παιδια θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση , εχω λιγο μπερδευτεί ,, ψαχνω για να αγορασω τηλέφωνο καιρό τώρα ,,, δεν με νοιαζει ποσα λεφτα θα εχει ,, αλλα να ειναι το καλήτερο γιατι το θέλω για πραγματική χριση ,,,.... Κατέληξα στο Sony Ericsson Satio ,, γιατι πηστεύω είναι απ τα καλήτερα και ποιο ζωντανα τηλέφωνα , έχει τρομερή ψηχαγωγια , καμερα , και τα λοιπα ,,, Το Iphone δεν εχει κατι παρα μονο μια καλη οθόνη και τιποτα aplications που εχουν και τα αλλα κιήτα ,,,, αλλα απο κάμερα τιποτα κια που ειναι το radio ή Video κλήση ... Το τηλέφωνο το πέρνουμε για τηλέφωνο και όχι για μερικα περιτά aplications .... δεν θα πάρεις κινητό για να μπείς στο Internet θα μπεις σε υπολογηστή ή laptop για φορητό ,, αν και εχει αρκετα γρήγορο internet το Satio και νομίζω οτι ειναι τέλειο με το κινητό στην τσέπη σου να έχεις οποια στιγμή θέλεις μοναδική εμπειρία με την καλίτερη καμερα ,,,,, Νομίζω οτι δεν πρέπει να υποστιρίζουμε μανιακά το τηλέφωνο που έχουμε αγοράσει ,,,, Η Sony Eicsson δεν εχει να μάθει κάτι , εαν ήθελε θα το΄είχε ήδη μάθει .... αυτή είναι η γνώμη μου .... Θα ήθελα και την δική σας πάνω σε αυτο Τι μειονεκτημα εχει το Satio και τι πλεονεκτημα το Iphone ????

    Και επηδή δεν έχω αγωρασει ακομα τηλέφωνο ποιο ειναι το καλήτερο τηλέφωνο οχι μονο απο Satio και Iphone απο ολα και βαλτε μεσα και το Xperia X10 .... ευχαριστώ ........

  • K.andreas....ego de se evrisa.....an den kano lathos.....kai to thero poli simantiko se ena kinito...to Sar.......giati me noiazi......poli i igia...mou...tespa....ego to egrapsa auto...giati lete..oti to iPhone ine pio proigmeno texnologika.......lol.......

  • Πέστα stratis09 ..... Α σημφωνώ με κάποιον ποιο πάνω που λέει το Iphone παντόφλα και οχι το Htc γιατι δεν λες παντόφλα το κηνητο που είναι μεγάλο ηπαρχουν και μικρα νούμερα παντόφλες .... Sorry γιατι μια....( πεστην καλη ) οθόνη ενα κουμπι και το αυτοκόλητο με το μήλο
    ( την καμερα δεν την αναφερω ειναι σαν να μην υπαρχει ) δεν ειναι και το τελειο τηλέφωνο....φιληκά .......

    Δεν εχω αγωράσει καινουργιο τηλέφωνο ακομα ,, και δεν λεω εαν υπαρχει λόγος να αλλαξω γνώμη ......

    Οσοι ξερετε καλήτερα συμβουλεψτε με μην ξεχασετε και το Xperia X10 και εσυ Κώστα θα ήθελα πάρα πολύ την γνώμη σου .....

  • Panos, από την μία λες "το καλύτερο γιατί το θέλω για πραγματική χρήση" και την ίδια στιγμή λες "Το τηλέφωνο το παίρνουμε για τηλέφωνο και όχι για μερικά περιττά aplications".
    Καλύτερο κινητό τηλέφωνο για να μιλάς μόνο(!) είναι σχεδόν όλα!
    Καλύτερο τηλέφωνο γενικά, δεν υπάρχει. Μεταξύ iPhone και Satio, εγώ θα πρότεινα iPhone.

    Σε παρακαλώ κάνε ορθογραφικό έλεγχο στο Word πριν δημοσιεύσεις σχόλιο, γιατι μου έχουν βγει τα μάτια! sorry...

  • @Panos με το σκεπτικό σου '' το τηλέφωνο το παίρνουμε για τηλέφωνο και όχι για μερικά applications '' σου χρειάζεται ένα κινητό που απλά να παίρνει τηλ και να στέλνει κανένα μήνυμα άρα τζάμπα τα λεφτά αν κοιτάς τα κινητά της ψηφοφορίας.
    Τέλειο κινητό δεν θα βγει πότε!!! Και όσες ψηφοφορίες και να γίνουν ποτέ τα αποτελέσματα δεν θα είναι αποδεκτά από όλους..
    Τα θέλω του καθενός από το κινητό τους δεν είναι ίδια.
    Αν δεν είναι ψυχαγωγία τα apps τι είναι??? τα settings? Καλή η κάμερα αλλά δεν θα αγόραζα ποτέ κινητό με βάση την κάμερα του, γιατί όσα megapixels και να έχει δεν πρόκειται να φτάσει την ποιότητα μιας ψηφιακής.
    Το ότι υποστηρίζει ο καθένας το κινητό που αγοράζει πιστεύω είναι επειδή τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.
    Για την SonyEricsson το ότι έχει να μάθει πολλά το έχει αποδείξει η ίδια όταν βγάζει κινητά σαν το xperia x1..
    Και τέλος αν δίνεις τόση σημασία στην κάμερα πάρε το satio αν όχι περίμενε το X10 γιατί έχει δείξει καλά στοιχεία. Δεν σου πρότεινα κινητό από άλλη εταιρία γιατί από τα γραφόμενα σου κατάλαβα ότι είσαι fun SonyEricsson

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.