Αυτά είναι τα δώρα που μοίρασε ο Bill Gates στο Secret Santa του Reddit

Για ακόμη μία χρονιά ο Bill Gates εξέπληξε μία τυχερή, η οποία έτυχε να είναι η αποδέκτης του στο Secret Santa που διοργανώνει το Reddit.

Ο Bill Gates είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στο Secret Santa που διοργανώνει κάθε χρόνο ο γνωστός ιστότοπος του Reddit, όπου οι χρήστες βάσει κλήρωσης στέλνουν (και λαμβάνουν συνάμα) κάποιο δώρο από κάποιον άλλον χρήστη.

Ο Bill Gates συμμετέχει ενεργά εδώ και πέντε χρόνια και φημίζεται για τα δώρα που προσφέρει στον αποδέκτη που του τυχαίνει κάθε χρόνο, όχι μόνο γιατί είναι γεναιόδωρα, αλλά και γιατί δίνει ιδιαίτερη βάση στην επιλογή τους.

Η φετινή τυχερή αποδέκτης ήταν η χρήστης Megan Cummins, με το όνομα χρήστη VietteLLC, η οποία στο προφίλ της έδειχνε την ιδιαίτερη αγάπη της για τις γάτες ενώ ανέφερε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να δημιουργήσει ένα καταφύγιο για γάτες.

Bill Gates Secret Santa Reddit, Αυτά είναι τα δώρα που μοίρασε ο Bill Gates στο Secret Santa του Reddit

Ο Bill Gates πραγματοποίησε εκ μέρους της Megan τρεις δωρεές 250 δολαρίων η καθεμία σε καταφύγια για γάτες, ενώ της έστειλε και ένα τεράστιο μαξιλάρι με τον χαρακτήρα της γάτας Pusheen. Φυσικά για να πειστεί ότι επρόκειτο για τον ίδιο έβγαλε φωτογραφία με την Pusheen καθώς και με το σημείωμα που τις έγραψε.

Η λίστα με τα καλούδια που έλαβε η Megan, πέρα από τις δωρεές και το γιγάντιο Pusheen μαξιλάρι περιλαμβάνει ένα αρκουδάκι Stormy (η αδερφή της Pusheen), ένα στολίδι Pusheen, βιβλία για καταφύγια γατιών, ένα επιχειρηματικό βιβλίο, ένα βιβλίο Dr. Who coffee table book, μια χάρτινη χρονομηχανή από τη σειρά του Dr. Who για τις γάτες της Megan, δωροεπιταγή 150 δολαρίων για το True Grit, μια μικρή χιονόμπαλα με μια άσπρη γάτα, ένα κέντρημα με τη Megan, τον Bill Gates και τις 4 γάτες της όπου γράφει: “Live Life in the Meow”, μια γιαπωνέζικη Daruma, η οποία συμβολίζει την καλοτυχία με ένα μήνυμα που η Megan δεν αποκαλύπτει αλλά αναφέρει ότι ήταν πολύ γλυκό. Επίσης μπλούζα και αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητο τους συγκροτήματος Dave Matthews Band και έναν πάπυρο ενός χάρτη του Skyrim.

Η ίδια ανέφερε ότι συμμετείχε κάθε χρόνο στο Secret Santa και πάντα απολάμβανε όλα τα μικροδωράκια, όπως και διασκέδαζε με τα δώρα του Bill Gates. Ποτέ όμως δεν περίμενε ότι φέτος θα ήταν αυτή τη τυχερή αποδέκτης. Επίσης, ανέφερε ότι στην αρχή, όταν άνοιξε το τεράστιο κουτί και είδε τη φωτογραφία του Bill Gates απόρρησε: “Μα καλά, ποιος είναι τόσο φανατικός οπαδός του κ. Gates και μου στέλνει τη φωτογραφία του”;

Το σίγουρο είναι ότι τόσο η Megan, όσο και οι γάτες της θα απολαύσουν στο έπακρο τα δώρα του και θα έχουν ευτυχισμένες γιορτές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Τρομερες δωρεες μην συζητας

Μανώλης

@Χρήστος άσε μη στα λέω βγήκε στη γύρα για δανεικά για να συγκεντρώσει τη τεράστια αυτή δωρεά!!! :p

Solon

Πολύ καλά έκανε. Θα μπορούσε να τις χτίσει ένα καταφύγιο για γάτες έτσι για την πλάκα με τα χρήματα που έχει αλλά δεν το έκανε. Τις έδωσε τα μέσα και την ώθηση να το ξεκινήσει η ίδια.
Να το δουλέψει από την αρχή, να προσπαθήσει, να ιδρώσει, να αποτύχει και τελικά να βρει τον τρόπο να το πετύχει. Έτσι ακριβώς κάνουν οι έξυπνοι άνθρωποι με κάποιον που βλέπουν ότι έχει δυνατότητες, Δεν του πραγματοποιούν το όνειρο. Του δίνουν τα μέσα να το κυνηγήσει.

Jack sf

Ο χάρτης από το skyrim τι σχέση έχει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.