LLMs.txt BlackBerry Passport, οι πωλήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία | Techblog.gr

BlackBerry Passport, οι πωλήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

Smartphones

Το BlackBerry Passport όπως έχουμε ξαναπεί ήταν η ευκαιρία της εταιρείας να κάνει το comeback και να επιστρέψει στα κέρδη και όπως φαίνεται η παράξενη συσκευή με το τετράγωνο σχήμα που στοχεύει στους επαγγελματίες, τα πηγαίνει πολύ καλά. Ο CEO της BlackBerry, John Chen αναφέρι ότι οι μέχρι τώρα πωλήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Με το BlackBerry Passport, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στο 30% της αγοράς που χρησιμοποιεί τις συσκευές για επαγγελματικούς λόγους και όχι για ψυχαγωγία.

Η BlackBerry πούλησε 52.3 εκατομμύρια συσκευές το 2010 αλλά πέρσι οι πωλήσεις της μειώθηκαν δραματικά στα 13.7 γεννώντας πολλά ερωτήματα για το μέλλον της εταιρείας και για το αν θα μπορούσε τελικά να επιβιώσει, ο Chen όμως τελικά ως φαίνεται πηγαίνει τη BlackBerry στη σωστή πορεία.

“I’m glad to have inventory issues. It shows that people want the phone. We took a very conservative approach and didn’t order too many”, αναφέρει σε συνέντευξή του.

Η BlackBerry έχει ήδη στα σχέδιά της τον διάδοχο του Passport ενώ τον επόμενο μήνα θα λανσάρει το BlackBerry Classic ως mid-range συσκευή και το BlackBerry Z3 σε αναδυόμενες αγορές.

blackberry passport, BlackBerry Passport, οι πωλήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

Πηγή

What can I find on Techblog?

Techblog offers comprehensive technology coverage with regular updates, detailed analysis, and technical content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our technology content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose Techblog for technology?

Techblog is committed to providing reliable, well-researched technology content from experienced contributors and trusted sources.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Έλληνας δεν εχει ιδρυσει την BlackBerry;;

spyros

Ειναι σουπερ το τηλεφωνο! Ελλαδα, ποτε θα ερθει;

nikmour

@George ναι ελληνοκαναδός. Σταυρίδης νομίζω λέγεται. Αλλά έχει φύγει πλέον από την blackberry

xristos

spyros ναι φιλε μου ελληνας και λεγεται mike λαζαριδης!!! blackberry power <3

agelis

Λαζαρίδης Mike είναι ο ιδρυτής …

Κώστας Βλαχάκης

spyros, Είναι αμφίβολο αν θα έρθει. Για παράδειγμα ρώτησα τις προάλλες της Vodafone, εταιρεία που παραδοσιακά έφερνε τα smartphones της BlackBerry στην Ελλάδα και μου απάντησαν ότι δεν έχουν σκοπό να το διαθέσουν.

Peris

Έχω το blackberry Q10 4G και είμαι πολύ ευχαριστημένος σαν τηλέφωνο αλλά για παιχνίδια δεν κάνουν.

Marios

Κανένας πάροχος δεν θα φέρει το passport. Ούτε plaisio και public. Τον Απρίλιο η Vodafone ίσως φέρει ένα νέο high end BlackBerry (next Gen slider στις 5.2 ίντσες)

Anestis_Top

Μπράβο της…πήγαινε για φούντο αλλά δεν το έβαλε κάτω…και σήκωσε κεφάλι χωρίς να αντιγράψει κανέναν…βγάζοντας κάτι τελείως διαφορετικό από τον ανταγωνισμό…Thumbs Up από εμένα…Keep Going BlackBerry!!!

Peris

Από μια ματιά που έριξα θα είναι διαθέσιμο σε γνωστό διαδικτυακό κατάστημα απο τις 7/11/14 στην τιμή των 680 euro.

Lsantas

Παιδιά όταν λέει ότι το κινητό είναι για επαγγελματίες τι ακριβώς εννοεί; Τι δηλαδή νοείται αυτό το “επαγγελματικό” που κάνει το συγκεκριμένο κινητό που δεν μπορεί να κάνει ένα άλλο ;

Anestis_Top

@Lsantas
Google η YouTube βοηθάνε πολύ σε τετοιου είδους απορίες… Δοκίμασε το!!!

Αντώνη

Κώστα περιμένουμε hands on το συντομότερο !

Peris

Και μόνο την αναλογία της οθόνης άμα παρατηρήσουμε θα δούμε ότι είναι κατάλληλη περισσότερο για δούμε site, κείμενο, εργασίες κλπ. Για προβολή φωτογραφιών και video δεν βολεύει.

ΚΝ

Πράγματι η εταιρεία προσπάθησε με δική της καινοτομία και ντιζάιν να σωθεί διατηρώντας ένα δικό της χαρακτήρα. Αυτό είναι προς τιμήν της.
Το passport έχει ωραία οθόνη, πλήκτρα για να γραφεις γρήγορα κείμενα, μεγάλη μπαταρία για μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον εν κινήσει για πολλές ώρες. Όλα αυτά σε ένα τηλ με καλό λειτουργικό, ωραίο ντιζάιν και μπραντ επαγγελματικού εργαλείου. Νομίζω για αυτό διαφημίζεται ως επαγγελματικό κινητό γιατί και η εταιρεία έχει αυτον τον χαρακτήρα. Βεβαίως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο λόγο πχ ακόμα και για παιχνίδια.

Lsantas

Και επανέρχομαι ..ποιος είναι ο επάγγελματιας που θα χρειαστεί αυτού του είδους το κινητό.. μπαταρία μεγάλη έχουν αρκετά κινητά. Μεγάλη οθόνη πάνω από 5,5 ίντσες έχουν τα περισσότερα ειδικά όταν τα γυρίσεις σε landscape βλέπεις πολλά. σταθερό λειτουργικό όσα είναι από το 14 και μετά έχουν όλα. Apps έχει τα λιγότερα. Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω τι διάφορες παει να προμοταρει το συγκεκριμένο κινητό που θα με κάνει να το προτιμισω σαν αγοραστής επαγγελματίας σε σχέση με τα καινούργια flagship apple sony lg samsung κλπ κλπ.. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ blackberry οπότε δεν γνωρίζω τι παραπάνω έχουν.. Ας με διαφωτίσει κάποιος..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα. What can I find on Techblog? Techblog offers comprehensive technology coverage with regular updates, detailed analysis, and technical content to keep you informed. How often is […]

Content written by Λορένα Σιούτη Content Creator • Techblog
Reviewed by Techblog Editorial Team Editorial Review & Fact-Checking

References

  1. Wikipedia contributors. (2024). "Techblog." Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Techblog
  2. Google. (2024). "Search results for Techblog." Retrieved from https://www.google.com/search?q=Techblog
  3. YouTube. (2024). "Video content about Techblog." Retrieved from https://www.youtube.com/results?search_query=Techblog