Breaking News: Huawei Ideos X5 στη WIND

Breaking News: Αν πάτε σήμερα σε καταστήματα της WIND και παραγγείλετε το Huawei X5, αύριο (Μ. Παρασκευή) θα περάσετε και θα σας το δώσουν. Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, μην με πάρετε με τις πέτρες αν δεν γίνει έτσι. Αυτή τη στιγμή ενημερώνουν τα καταστήματα, οπότε για σιγουριά προτείνω να πάτε αργότερα το απόγευμα.

Η τιμή του θα είναι 199 ευρώ με δώρο χάρτες της NDrive για ένα χρόνο.

Επεξεργάστηκε την 21 Απριλίου 2011 13:29

Σχόλια

  • Παραγγελιες που θα γινουν σημερα στα καταστηματα αποκλειεται να ειναι παραδοτεες αυριο
    Μην ξεχνατε οτι αυριο τα καταστηματα ανοιγουν στις 13:00

  • Tony, δεν ξέρω... Μια πληροφορία έχω, όπως νομίζει ο καθένας ας την αξιοποιήσει. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να πάει το απόγευμα να ρωτήσει αλλιώς από εβδομάδα.

    Γιωργος, ένα πρώτο preview έχουμε κάνει εδώ https://techblog.gr/mobile/huawei-ideos-x5-hands-on-3998 Το αναλυτικό review θα πραγματοποιηθεί από την ερχόμενη εβδομάδα, όπου μας ενημέρωσαν ότι θα μας στείλουν τη συσκευή από τα κεντρικά της Huawei.

  • Κώστα, μόλις μίλησα με το 1277 και μου είπαν ότι στο σύστημα τους δεν φαίνεται καν το Huawei Ideos X5 αλλά μόνο το Ideos U8510 (μπορεί να μην πέτυχα τα νούμερα!). Μου έδωσαν τα τηλέφωνα του κεντρικού καταστήματος στο Μαρούσι για να βγάλω άκρη αλλά δεν το σηκώνει κανένας....

  • Δεν το γνωριζουν καν το συγκεκριμενο μοντελο πως να το παραγγειλουμε;
    Η πληροφορια σου κατα πασα πιθανοτητα απευθυνεται μονο για Αθηνα και σε περιορισμενα καταστηματα (κεντρικα) πιστευω.Υπομονη...

  • Παιδιά, διαβάστε λίγο πιο προσεκτικά τι αναφέρω... Προτείνω να ρωτήσετε το απόγευμα και μετά και πάλι με κάθε επιφύλαξη σας μεταφέρω όλες αυτές τις πληροφορίες. Επίσης σε ότι αφορά την Αθήνα, ναι πιστεύω ότι είναι πιο πιθανό να συμβεί μόνο εκεί για τόσο γρήγορα που μιλάνε οι πληροφορίες μας.

    Θα δούμε παιδιά. Όποιος έχει όρεξη και το βιάζετε πολύ να κάνει μια ερώτηση από το απόγευμα και μετά. Αλλιώς υπομονή για την εβδομάδα μετά το Πάσχα τελικά.

  • Πολύ ωραίο το κινητό αλλά δυστυχώς η διάρκεια της μπαταρία δεν κρατάει πολύ παρόλο που είναι 1500 mAh. Να μου πεις 200ευρο κάνει, μην ζητάμε πολλά!

  • Κωστα επειδη ειμαι μεταξυ αυτου και του optimus one και βλεπω οτι κυμαινονται στην ιδια τιμη ποιο μου προτεινεις? Με ενδιαφερουν πολυ οι μουσικες δυνατοτητες του κινητου και ειναι μειον που δεν εχει ραδιο. Απο ηχειο πως παει ομως? Στο gaming πιστευω η διαφορα θα ειναι χαωδης υπερ του huawei εχω δικιο?

  • Δεν λέω ότι δεν είναι καλή αλλά μου θυμίζει το blade(το οποίο έχω). Όποιος το έχει θα με καταλάβει.

  • ποοοοοο ρε μαγκες εκει που ειχαμε καταληξει στο χ5 σκαει η προσφορα του trophy και του optimus και παλι απ την αρχη

  • Προσφορά από που? Και εγώ έχω καταλήξει στο χ5 αλλά τώρα μου βάζεται φωτιές...

  • Καλησπερα... πολυ ωραιο το κινητακι και πολυ καλη τιμη. Αμα δεν ειχα παρει το Blade αυτο θα επαιρνα τωρα. Βεβαια και γω ρωτησα σημερα αλλα δεν ξερουν....

    Οff Topic...

    Χρηστο, σημερα αγορασε φιλος μου το Blade απο Wind της Θεσσαλονικης και εχει Android 2.2. Πηρα τηλεφωνο να ρωτησω για αναβαθμιση των προηγουμενων αλλα με ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση. Εσυ μηπως εχεις?

    Να πω επισης οτι πλεον στο ''Σχετικα με το τηλεφωνο'' υπαρχει η επιλογη για αναβαθμιση της συσκευης που δεν ειχαν τα προηγουμενα. Προαγγελος για 2.3?

    Σορρυ για το οφ τοπικ...

  • τραγικο. μας έχει πάρει το μυαλό ενα κινητάκι ...λοιπόν δεν κάνουν κράτηση στη wind σε κανένα κατάστημα (πήρα σε αρκετά) γιατί λένε δεν μπορούν να κάνουν κράτηση σε ένα κινητό που δεν έχουν παραλαβει και δεν είναι σίγουρο πότε θα έρθει. Και για να προλαβω μερικούς να πώ οτι είμαι με συμβόλαιο, για να μην νομίζετε οτι αυτούς θα τους εξυπηρετήσουν.

  • WTF!!! Δεν ήξερα ότι το HTC Trophy είχε τόσο! Μεγάλος πειρασμός...!
    ...μέχρι και Gorilla Glass!

  • παιδια το trophy εχει την ιδια τιμη με του χ5 και αν ναι σε ποιο καταστημα το εχει σε αυτην την τιμη το trophy??

  • Κωστα,αληθεια θα με ενδιαφερε να μαθω την γνωμη σου αναμεσα σε Χ5 και Trophy 7,ποιο απο τα δυο προτεινεις και γιατι;Αφου ειχαμε την εκπληξη απο μερια της HTC να ριξει τοσο πολυ την τιμη του Trophy 7 νομιζω οτι θα εβγαινε ενα πολυ ωραιο συγκριτικο video αναμεσα στα δυο κινητα αν το πραγματοποιουσες.

  • 200 ευρω εχει στην vodafone αλλα με προγραμμα νομιζω. χωρις 250 αν δεν κανω λαθος... εκτος και αν ξερουν κατι αλλο και δεν μας το λενε, καλο θα ηταν να το πειτε παντως γιατι ειμαστε στο ψαξιμο...

  • στο site της vodafone το trophy το δινει σκετη συσκευη 200.οσο για το ideos μου ειπαν αε καταατημα οτι μαιο θα ειναι διαθεσιμο

  • εχεις δικιο. ευχαριστω. μαλλον εγω θα προτιμησω το trophy απο το ideos, αλλα εχω λιγες ακομα μερες για να το σκευτω...

  • Τι να σου πω σιγουρα σαν συσκευη το Trophy ειναι καλυτερο αλλα απο software το android ειναι πιο μπροστα τοσο απο υποστηριξη εφαρμογων οσο και απο τα χαρακτηριστικα που εχει (multitasking, flash, bluetooth,wi-fi tethering,file browser)

  • παιδια πηγα σημερα στη vodafon kai eida to tropy και το lg 7 ειναι πολυ ωραια και τα δυο στην τιμη 199 ευρο ακομα τα ειχανε με καρτελακι στις παλιες τιμες 399 ευρο το tropy και 426 το lg 7 ειναι πολυ καλα επανω που ειχα καταληξει στο ideos x5 200 ευρο κατω το tropy και 227 ευρο κατω το lg7 μεγαλο διλημα στη wind μου ειπανε θα το εχουνε το χ5 μετα το πασχα τριτη με τεταρτη στη λειβαδεια ελπιζω να μην βγηκα of topik....

  • Καλησπερα! Μια ερωτηση, στο android μπορουμε να χαμηλωσουμε την ποιοτητα της καταγραφης βιντεο πχ σε vga? Γιατι εαν γινεται αυτο, πιστευω πως θα εχουμε καλυτερα αποτελεσματα κ στο X5..

  • Κάποια τιμή sar έχουμε?Θέλω να το πάρω για την κοπέλα μου που μιλάει αρκετά (λόγω επαγγέλματος) και είναι το πρώτο που κοιτάω....

  • το sar ειναι χαμηλο στο χ5 νομιζω 0,34 ? καπου το γραφει αλλα δεν θυμαμαι παντως ειναι χαμηλο αλλες γνωστες μαρκες εχουν πολυ υψηλοτερο sar

  • οπως ανεφερα και σε αλλο αρθρο το χ5 έχει 0,562W/kg μέγιστο σε θερμό σώμα. απο τα χαμηλότερα γενικα

  • Παιδια...το κινητο ειναι διαθεσιμο απο καταστημα στο ηρακλειο κρητης που συνεργαζεται με την wind. Αν το χαξετε λιγο... θα το βρειτε! Και μαλιστα με εκπτωση 7 ευρω δηλαδη, 192 ευρω.

  • Εγω πηρα χτες τηλεφωνο και ειπαν θα τους ερθει παρασκευη η σαββατο οποτε δευτερα με παραγγελια.. Υπαρχει αμεσα διαθεσιμο σημερα τους ηρθε δηλαδη? Για να μου ερθει αυριο αλλιως αν ειναι για δευτερα σιγουρα αυριο μεθαυριο θα ερθει και αθηνα..

    Μπορεις να το επιβεβαιωσεις alexpen?

  • Παιδιά HTC wildfire s ή Huawei IDEOS X5 επεισης γιατί δεν βάζουν μια μπροστινή κάμερα;

  • Λοιπόν παιδιά εδώ και 3 ώρες είμαι κάτοχος του Χ5. Το κινητό τα πάει περίφημα. Το Μόνο που πρέπει νομίζω να αναφέρω είναι πως απουσιάζει το swype (όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, απλά το αναφέρω).Κατά τα άλλα είναι μιά χαρούλα, λαμβάνοντας υπόψιν ότι είναι το πρώτο μου smart-phone οπότε και η εμπειρία μου είναι ελάχιστη, με τέτοιου είδους συσκευές.

  • Ναι...παιδια, επιβεβαιωνω. Μιλησα το πρωι μαζι τους. Δεν θελω να βαλω λινκ απο το μαγαζι γιατι το θεωρω διαφημιση.
    skroutzαρετε το και θα σας το βγαλει το μαγαζι.

  • Xρηστο αν θελεις πες μας δυο πραγματα για το πως σου φαινεται το κινητο,ποιοτητα κατασκευης,ταχυτητα κλπ.Περα απο το swype που δεν με ενδιαφερει και μενα πολυ τι αλλο 'δεν' σου αρεσει.
    Το βρηκες απο καταστημα της Wind ή απο Skroutz;
    Στο κουτι του ειχε καρτα SD και δωρο τους χαρτες;
    Και τελος απο οθονη και καμερα πως σου φαινεται;
    (σαν να ζηταω πολλα ε; ;))

  • Λοιπόν η οθόνη παιδιά σκίζει! (το προηγούμενο κινητό μου ήταν LG gt505...)
    Η κάμερα είναι αυτό ακριβώς που περίμενα, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο(δεδομένου ότι και το προηγούμενο είχε την ίδια κάμερα).
    Μέσα στο κουτί δεν περιλαμβανόταν κάρτα SD αλλά και από χάρτες τίποτα.
    Το πήρα από Wind όπου είμαι χρόνια συνδρομητής και έτσι το πήρα με την επιδότηση.
    Ποιότητα κατασκευής κατ'εμέ είναι εξαιρετική(σαφώς δεν το συγκρίνω με συσκευές τύπου iPhone, Galaxy S, Desire κτλ.), πάντως για την τιμή του είναι όπως είπα εξαιρετικό.
    Η ταχύτητα επίσης πάρα πολύ καλή. Επαναλαμβάνω ότι η εμπειρία μου με smart phones είναι μηδαμινή, αλλά να αναφέρω πως το κινητό το είδε πωλήτρια σε κατάστημα ηλεκτρονικών και το υπολόγισε στα 400€ ! Το μόνο το οποίο με "ενοχλεί" είναι η μέτρια ποιότητα του ακουστικού κατά την κλήση.Πιστεύω ότι αυτή την στιγμή είναι μία από τις πολύ αξιόλογες ευκαιρίες(αν όχι η καλύτερη) της αγοράς με αυτά τα χρήματα. Ελπίζω να βοήθησα NikosVolos.

  • Χρηστο το ηχειο πως ειναι? Ειναι αρκετα δυνατο και ποιοτικο? Ευχαριστω προκαταβολικα

  • Το φόρτισα μία φορά χτές όταν έφτασε στο 12% μεχρι το 100% και σήμερα το μεσημ΄ρι το έβαλα που ήταν στο 32%. Βέβαια χτές το βράδυ αφού φόρτισε ήμουν στο internet καμιά ώρα και μετά το ξεφτίλισα με διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια.Τώρα, θα το εκτιμούσα αν ξέρει κάποιος για την "ορθή" χρήση της μπαταρίας να με ενημερώσει. Το σχόλιό μου για την μπαταρία ΔΕΝ είναι ειρωνικό.Ειλικρινά θα ήθελα να μάθω αν κάνω κάτι λάθος.

  • Φιλε Χρηστο ειμαι της γνωμης να πας vα ζητησεις τους χαρτες της NDRIVE γιατι ή δεν γνωριζαν στη WIND ή καναν τον κινεζο.Στο skroutz.gr το καταστημα το δινει ξεκαθαρα με χαρτες.

  • ΑΚΥΡΟ!!! Εφαγα φλας. Υπαρχει φυλλαδιο στη WIND που εξηγει πως να περασεις τους χαρτες μεσω Androidmarket. Ειναι πολυ ευκολο εχω το φυλλαδιο μπροστα μου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.