H Cortana προκαλεί τη Siri στο νέο promo της Microsoft [video]

Τις τελευταίες μέρες η Microsoft έχει κάνει αγαπημένη συνήθεια να τα “βάζει” με τα προϊόντα της Apple στα promo videos της. Αφού είδαμε το Microsoft Surface Pro 3 να δείχνει γιατί μπορεί να αντικαταστήσει το MacBook Air, κυκλοφόρησε νέα διαφήμιση με πρωταγωνίστριες τις ψηφιακές βοηθούς Cortana και Siri.

Στο παρακάτω video Cortana και Siri βρίσκονται δίπλα δίπλα στα Nokia Lumia 830 και iPhone 6 Plus αντίστοιχα, δείχνει την Cortana απευθύνεται στη Siri για τις δυνατότητές της και εκείνη να επιμένει απλά λέγοντας “I got bigger”.

Δείτε το video:

cortana vs siri, H Cortana προκαλεί τη Siri στο νέο promo της Microsoft [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DimitrisZ

Λιγο ακυρο: Το τραγουδι που ακουγεται στο βιντεο ξερει κανεις ποιο ειναι;;

magicweed-7-

@DimitrisZ Kyle Andrews – You Always Make Me Smile
Epic troll congrats Microsoft!!!

Panos7GR

Έχω βαρεθεί τη διαφημιστική πολιτική της Microsoft. Έχει καταντήσει εμετική. Δεν έχει τι να μας πει και μπαίνει στη λογική του trolling.
Ναι από τη μία συγχαρητήρια γιατί και η Samsung από πλυντήρια και τοστιερες, με τέτοιου είδους διαφημιστικά κατάφερε κι έγινε πρώτος κατασκευαστής της smartphone εποχής, αλλά νισάφι πια! Να μου πεις τέτοια διαφημιστικά γουσταρουν στο America, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε όλοι αμερικανακια!

Darth

και εμενα μου αρεσει η Cortana……. οχι σαν λειτουργία αλλά σαν ανάμνηση από το halo (και αν ειναι και καλυ υλοποίηση θα την χρισιμοποιουν προφανος)
το κακο ειναι πως όποιος το θελει θα φορτωθεί το………… wp…… για αυτο αστο καλυτερα

nikmour

@darth μην αρχίσουμε πάλι…

Darth

@nikmour τι άρχισα? εξέφρασα την συμπάθειά μου για την Cortana …..και την λίπη μου που δεν μπορώ να την έχω στο κινητό μου.
Αν απαγορεύεται αυτό το πράγμα (δλδ ελευθερία λόγου) τότε πάω πάσο….. (Δεν ήξερα οτι απαγορεύεται κάτι τέτοιο στην Ελλάδα…… αν ναι ζητάω ταπεινά συγγνώμη και μην με αναφέρεις στην χρυσή αυγή σε παρακαλώ)

Genesis

darth προφανώς εννοεί για το το λειτουργικό που είπες. anyway ο κάθε ένας έχει τι δικιά του γνώμη μην αρχίσουμε τώρα πως γιατί και άλλα….έχουνε πλάκα τα βιντεάκια της microsoft 😀 και η cortana είναι απίθανη και πολύ βολική εγώ τι χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα.

υπάρχει και ένα άλλο trolling βίντεο της microsoft που είναι με το htc και τη νέα θήκη του και πάλι η cortana την λέει στην siri 😀

Χρήστος

ωραία διαφήμιση. Πιασάρικη.
Φαντάζομαι οτι αν έλλειπε το iPhone δεν θα τη πρόσεχε κανείς;

spazyjay

Μα γιατι ασχολουντε ολοι με το iphone?απο την αξια που του εχιυν δωσει εχει φτασει εκει που εφτασε.

νικολαος

@spazyjay Ασχολούνται εμεσα στους καταναλωτές που αγοράζουν iPhone. Ειναι πολύ αυτοί που προτιμούν τα iPhone και τρολλαρει αυτούς η Microsoft. Να γιατί ασχολούνται όλοι με τα iPhone. Ασχολούνται με τους πολλούς, εκεί που θα πιάσει το τρολλ. Με τι να ασχοληθούν; με τα Alcatel?

unknown

Καλά… Ποιος λογικός άνθρωπος βολεμένος με iPhone θα διάλεγε WindowsPhone; Δεν είμαι apple fanboy αντιθέτως δεν την πάω καθόλου σαν εταιρία αλλά και πάλη… Το iOS είναι πολύ καλύτερο 100% και από τα windows 10!

nikmour

@darth γιατί να σε καταγγείλω στους φίλους σου της χρυσής αυγής? Επίσης είναι “λύπη” και όχι λίπη (μάλλον θα έπλυνες τα πιάτα πριν μου απαντήσεις).
@unknown όχι μόνο είναι καλύτερο από τα windows 10 αλλά και από τα 11 και τα android 6,7 και 8.

JohnWave

Cortana, Siri, Μήτσος κτλ είναι παντελώς αδιάφορες λειτουργίες για μένα.

nikmour

Τι έγιναν ρε παιδιά τα σχόλια μου? Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε μερικούς εδώ μέσα?

nikmour

Δεν ξέρω τι έγινε το σχόλιο μου πάμε ξανά λοιπόν.
@darth το να αποκαλείς κάποιον με τον οποίο δεν συμφωνείς χρυσαυγίτη είναι φασίζουσα άποψη και γκεμπελισμός. Από τον τρόπο που γράφεις (“λίπη” ¨αντί για “λύπη” λες και πρόκειται να πλύνεις τα πιάτα) καταλαβαίνω δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις το γιατί. Σε λυπάμαι πραγματικά…

@unknown όχι μόνο το ios είναι καλύτερο από τα wp 10 αλλά και από τα 11 και το android 6,7 και 8. Μάλλον είσαι μάντης και χαραμίζεσαι σε αυτήν την χώρα…

Darth

@nikmour δεν σε αποκαλεσα χρυσαυγιτη, απλός είπα ειρωνικά (προφανώς) να μην με δώσεις σε αυτούς (υποτίθεται είναι μοναδικό κόμμα που είναι φασιστικο και δεν τούς αρέσει ελευθερία λόγου που εξεφρασα) (οπός κατάλαβες εικονικό ήταν το σχόλιο, οσοα για τα λίπη ο υπεύθυνος για αυτό είναι ο κύριος aytocorrect των οποίων ξέρουν ολοι.
με λίγα λόγια πέταξα ειρωνικά μια τρολλια και τσιμπισες :p κακός κακός :p

makis

Πήρα windows phone και βρήκα την υγεία μου…..απιστευτο λειτουργικό…πριν είχα IOS.τελικά είναι ότι βολεύει τον καθένα….

Darth

@makis είναι καθαρά και μονο με τι βολεύεται ο κάθε ένας……. πχ εμένα το wp δεν με καλύπτει μια…….. το ios σε jailbreak σε ένα βαθμό με καλύπτει το android με root πλήρως και παλιότερα meego (κάτοχος του n9) και αυτό πλήρως με κάλυπτε

koutsis

Πως φαίνεται πάντως ότι κάποιοι εδω μιλάνε χωρίς να έχουν ιδέα για αυτό που σχολιάζουν!
ο unknown λεει ότι τα WP ειναι πολύ χειρότερα απο ios,χωρίς να εχει χρησιμοποιήσει ποτέ του wp μιας και ουτε την εκδοση δεν ξέρει (8,1 ειναι και οχι 10)
Επίσης unknown δεν εχουμε ολοι τη διάθεση να δωσουμε 700€ για ενα τηλέφωνο,μιάς και με wp εχεις αριστη εμπειρία χρήσης και με 120€.
Επίσης Darth οι περισσότεροι δεν εχουν τη διάθεση να ασχοληθούν ειται με jailbreak στο iphone, ειται με root και custom roms στο android.
Και αυτο ειναι ενα ποσοστο 90% των χρηστών,που θελουν απλα να κανει τη δουλειά του το κινητο απροβληματιστα.
Εκει ειται πηγαίνεις σε ios και δινεις 700€, ειται σε android απο 200€ και πάνω (moto G) αφου στα υπολοιπα κινητά απο 200€ και κατω το lag παει σύννεφο!
Αρα και εκει το wp ειναι μια καλή λύση, μιας και με μόλις 120€ (630) εχεις σουπερ εμπειρία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.