CyanogenMod, Ετοιμάζουν application store για rooted εφαρμογές;

Αναμφίβολα οι ROM της ομάδας CyanogenMod είναι από τις πιο δημοφιλείς και οι απανταχού rooted κάτοχοι Android smartphones πίνουν νερό στο όνομά της μιας και έχουν πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση Android είτε τους σκέφτηκε η εταιρεία τους είτε όχι. Ακούγεται ότι ίσως και να ετοιμάζει το δικό της application store που θα φιλοξενεί εφαρμογές για rootαρισμένα κινητά.

Από αυτές τις εφαρμογές θα παίρνουν ένα μικρό ποσοστό από του developers για τη συντήρηση των server τους και την εξασφάλιση της ομαλής συνέχισης του έργου τους. Πως σας ακούγεται σαν ιδέα; Θα σας ενδιέφερε ένα τέτοιο application store; Έχετε κάνει root το Android κινητό σας; Αν ναι, ποιο μοντέλο έχετε και ποια ROM του έχετε περάσει;

Πηγή

Σχόλια

  • Sony ericsson Xperia X8 με GingerDX v21. Πολύ καλή rom άλλαξε το κινητό μου. Βγάζουν ωραία πράγματα οι προγραμματιστές, ίσως είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του android.

  • Και βέβαια να προχωρήσουν στην δημιουργία του store,γιατί όχι;Από το να τις ψάχνουμε ονομαστικά μέσα στο Android Market,καλύτερα να είναι σε ένα τέτοιο store,κατηγοριοποιημένες με βάση το τι προσφέρουν στον χρήστη,συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση της CM Team.

    Root έκανα μέσα στον πρώτο κιόλας μήνα μετά την αγορά του x10 mini pro,γιατί φαινόταν από χιλιόμετρα η απροθυμία της SE για περαιτέρω developing στο κινητό, και τώρα του φοράω την MiniCM 2.1.7 με Android 2.3.7.Περιττό να πω ότι "πετάει" ε?;)

  • Εμ βέβαια. Ο Saurik είναι πονηρός που τα κονομάει από το Cydia ; Γιατί να μην έχουν κι αυτοί το δικό τους μαγαζάκι ;

    Όλα στο βωμό του χρήματος γίνονται...

  • Ενα συμμαζεμενο AppStore για rooted phones θα ξεχώριζε σιγουρα... Μετά από δοκιμές με διάφορες Custom Roms στο HTC Desire έχω καταλήξη στην AOSP CyanogenMod 7.1 και περιμένω πως και πως την 9.0 !!!

  • Εχω την XWJW1 official με kernel semaphore 2.4.0 bm converted σε ext4 και πεταει ο γαλαξιας.Μου αρεσουν πολυ οι custom rom (δοκιμασα darky rom,cm7) αλλα περιμενω να βγαλουν οι cyanogen την 9.0 stable να την δοκιμασω.Πολυ καλη ιδεα να βγει app store για rooted κινητα. Αυτο το κακο να ψαχνεις στο market να βρεις apps για rooted ή να τρως ωρες στο ιντερνετ για να βρεις mods ή themes ειναι λιγο θεμα.Οποτε +10 στην ιδεα των cyanogen!

  • Πολύ χρήσιμο θα είναι πιστεύω γιατί στο android market χάνεσαι...

    Έχω το HTC desire z και του έχω περάσει την ILWT CM7 με android 2.3.7 και το κινητό τώρα αξίζει τα λεφτά που έδωσα... πριν ήταν ένα κινητό που συνέχεια έβγαζε προβλήματα...

  • Μια χαρα μου ακουγεται. Εχω περασμενη την 7.1.0 final (2.3.7.) στο blade μου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

  • Πολύ καλή ιδέα αυτή! Τα παιδιά του Cyanogen είναι απλά μάγοι σε αυτό που κάνουν!
    Εγώ στο Galaxy S μου δοκίμασε τις περισσότερες ROMs που υπάρχουν. Πλέον του έχω βάλει IceCream Sandwich του Onecosmic και μπορώ να πω πως η εμπειρία αν και λίγο πρώιμη ακόμα είναι άπταιστη!

  • Από ότι λέει εδώ (https://rootzwiki.com/_/articles/meet-the-devs-cyanogen-r318) ο steve kondik το cm market είναι μια ιδέα που ακομα σκέφτονται για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα όπως γράφει:

    "There could be a “Mr. Happy Face" App that could potentially brick everyone’s phone. There’s just too much potential for malware "

    Αυτο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει =)

  • παιδια εχω το xperia neo v.....τι να κανω?να περασω κι εγω μια ROM αξιζει τον κοπο?και αν ναι ας μου πει καποιος τον τροπο..........ευχαριστω..............

  • Παιδιά είμαι νέος στην κοινότητα του android! Για να περάσω την συγκεκριμένη rom πρέπει να κάνω root το κινητό μου πρώτα; Εάν ναι θα χάσω την εγγύηση της συσκευής; Ευχαριστώ!

  • Μόλις πριν λίγες μέρες απόκτησα το Motorora Razr και προχθές το έκανα Root αλλά τπτ περισσότερο περιμένω να βγει για το κινητό μου η ISC επίσημα και μετά θα κοιτάξω για καμιά rom... εκτός και αν έχει κάποιος να προτινει κάτι επί του παρόντος μέχρι να βγει η ISC 4.0.3..!!
    Eνα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Cyanogen και πολύ καλή ι ιδέα για ένα store για rooted Androind phones..!!

  • Πολυ καλη ιδεα. μετα απο αλλαγη πραγματικα πολλων smartphone σε ενα χρονο για την ηλικια μου και ολα εχοντας δοκιμασει το root εκτος απο το πρωτο μου smartphone (wildfire) πρεπει να παραδεχτω πως η cyanogenmod ειναι η πιο καθαρη και εμπιστη ρομ. αυτη τη στιγμη εχω ενα optimus 2x απλα rooted kai deodexed εν αναμονη του cyanogenmod 9. Αυτααα :D

  • Έχω ένα Samsung Galaxy Ace με Android 2.3.4 και θέλω να κάνω root,πώς θα το κάνω?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

  • Πολύ ωραία νέα και εις ανώτερα για την ομάδα.Έχω το LG Optimus One με ICSLunar Pro 2.7(ICS themed/gingerbread based)

  • HTC HD2 με CyanogenMod 7 - 11072011 - NIGHTLY - Desire [TyphooN_v3.7.5-MAGLDR]. Οτι και να κανουν, καλο θα ειναι!!!

  • HTC Desire HD Ήμουν πολύ καιρό σε Android Revolution τις τελευταίες μέρες είμαι με Virtuous Quattro Ics 4.0.3 ... Έχω πάθει πλάκα απο το καινούριο λειτουργικο της Google ...μόνο αυτοί σας λέω! Απογειωθηκε, κι ακομη είναι στην αρχή ...

  • Φυσικα και θα μας ενδιεφερε.ακου λεει...πολυ καλη ιδεα!
    galaxy SII 2.3.6 XWKK5 root μετα την τριτη πληρη φορτιση ;)
    ρουταρετε να γουσταρετε εγγυησεις κ χαζα.λες κ αν χτυπα ξυλο παθει κατι το κινητο σου θα στο καλυψει η εγγυηση...8/10 θα σου πουν πως φταις κ δε καλυπτεται.

  • x10 mini με MiniCM7 2.1.8. Απλά τα σπάει, το κινητό πετάει(overclocked στα 768ΜΗz) με Quadrant 1561. Μακάρι να γίνει το Market πιστεύω θα αξίζει!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.