EMUI 10: Ανακοινώθηκαν ημερομηνίες διάθεσης, πρώτα στα Huawei P30

EMUI 10, EMUI 10: Ανακοινώθηκαν ημερομηνίες διάθεσης, πρώτα στα Huawei P30

Την προηγούμενη εβδομάδα η Huawei παρουσίασε το Harmony OS και το EMUI 10. Το δεύτερο είναι το UI της εταιρείας και η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται στο Android Q.

Όπως είναι λογικό, οι περισσότεροι χρήστες ανησυχούσαν για το αν οι συσκευές τους θα αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση του Android, λόγο του αποκλεισμού της εταιρείας από τις ΗΠΑ. Ώστοσο, όπως όλα δείχνουν, η Huawei θα αναβαθμίσει μεγάλο μέρος των smartphone της.

Αρχικά, το EMUI 10 θα διαθέτει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Android Q, όπως το νέο app gallery, την εφαρμογή Digital Wellbeing, αλλαγές στα gestures και το dark mode. Επιπλέον, με η ROM της Huawei θα βελτιώσει τις επιδόσεις των παλαιότερων συσκευών και θα έχει αναδιοργανωμένο περιβάλλον ρυθμίσεων.

Μαζί με την παρουσίαση του EMUI 10 η Huawei ανακοίνωσε τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν. Τώρα, η εταιρεία δήλωσε ότι τη νέα ROM θα την λάβουν πρώτα οι κινέζικες εκδόσεις των συσκευών της και έπειτα θα διατεθεί στις υπόλοιπες αγορές. Αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν μερικούς μήνες πριν γίνει παγκοσμίως διαθέσιμη η νέα έκδοση, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε πως είναι έτοιμη και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή.

Επιπλέον, η Huawei δημοσίευσε το πρόγραμμα διάθεσης του EMUI 10, και οι πρώτες συσκευές που θα το πάρουν είναι τα Huawei P30 και P30 Pro στις 8 Σεπτεμβρίου. Τέλη Σεπτεμβρίου η ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη στα Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20X και Mate 20 RS Porsche Design.

Όσον αφορά τα Honor smartphones και το Magix UI 3.0 πρώτα θα αναβαθμιστούν τα Honor 20, Honor 20 Pro, Honor V20 και Honor Magic 2, προς το τέλος Σεπτεμβρίου.

EMUI 10, EMUI 10: Ανακοινώθηκαν ημερομηνίες διάθεσης, πρώτα στα Huawei P30

Να σημειώσουμε ότι οι εκδόσεις αυτές θα είναι beta, οπότε αναμένουμε η τελική να γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή τον Οκτώβριο.

Κατά τα άλλα, η Huawei ανέφερε ότι θα ακολουθήσουν οι παρακάτω συσκευές, χωρίς ωστόσο η σειρά να σηματοδοτεί και τον χρόνο διάθεσης του EMUI 10.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.