Επιβεβαιώθηκε το όνομα Realme GT 2 Pro

, Επιβεβαιώθηκε το όνομα Realme GT 2 Pro

O ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Realme, Sky Li, επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα της μάρκας θα ονομάζεται GT 2 Pro. Η συσκευή περιγράφεται ως η πιο premium ναυαρχίδα της Realme μέχρι σήμερα και πρόκειται να είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

Το OnLeaks (μέσω 91mobiles) μας επέτρεψε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο GT 2 Pro. Η σχεδίαση διαφέρει πολύ από τα Realme GT και GT Neo2 με μια κάμερα που μοιάζει με αυτή του Nexus 6P που εκτείνεται στο επάνω μέρος της πλάτης. Υπάρχουν τρεις ορατές μονάδες κάμερας στη συσκευή με δύο shooter 50MP και ένα snapper 8MP. Αναφέρεται ακόμα ότι και οι τρεις μονάδες θα προσφέρουν φακούς GR που αναπτύχθηκαν από την Ricoh και ειδικεύονται στη μείωση της αντίστασης στο ghosting και στον οπίσθιο φωτισμό.

Το Realme GT 2 Pro έχει επίπεδες μεταλλικές πλευρές και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον επερχόμενο Snapdragon 8 Gen1 της Qualcomm. Η συσκευή εμφανίστηκε πρόσφατα με το κορυφαίο τσιπ σε μια λίστα AnTuTu όπου κατάφερε να καταγράψει πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους.

Ακόμα, φημολογείται ότι θα φέρει μια οθόνη FHD+ AMOLED 6,51 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, μνήμη RAM LPDDR5 και αποθήκευση UFS 3.1, φόρτιση UltraDart 125 W και Realme UI 3.0 βασισμένο στο Android 12.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
poly palios

MOTOROLA RAZOR θυμιζει !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».