Το επόμενο smartphone της Essential θυμίζει τηλεκοντρόλ

Essential, Το επόμενο smartphone της Essential θυμίζει τηλεκοντρόλ

Τον προηγούμενο μήνα η Essential επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει το επόμενο smartphone της και πως βρίσκεται ήδη σε φάση δοκιμών. Τώρα, ο CEO της εταιρείας, Andy Rubin, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και βίντεο ενός ιδιαίτερα μακρόστενου candy bar-style smartphone.

https://twitter.com/Arubin/status/1181688540540764160

Στο υλικό που δημοσίευσε ο Rubin βλέπουμε ένα μακρόστενο smartphone το οποίο μοιάζει με τηλεκοντρόλ. Η οθόνη έχει μέτρια bezels και στην πάνω αριστερή γωνία υπάρχει punch hole.

Επιπλέον, το πρωτότυπο του Essential έχει το μενού πλοήγησης των τριών κουμπιών στην κορυφή αντί για το κάτω μέρος της οθόνης. Κλείνοντας με την μπροστά μεριά του smartphone, στο πάνω bezel υπάρχει η στενή γρίλια του ακουστικού.

https://twitter.com/Arubin/status/1181688574975983616

Αν και στις φωτογραφίες βλέπουμε αρκετές εφαρμογές, μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλεί το app των χαρτών, το οποίο φαίνεται να προσαρμόζεται τέλεια στην μακρόστενη οθόνη του Essential smartphone.

https://twitter.com/Arubin/status/1181688552070889473

Στο πίσω μέρος του Essential smartphone υπάρχει ένα μεγάλο κυκλικό module με μία μόνο κάμερα, και ακριβώς από κάτω βλέπουμε μία κοιλότητα η οποία θα μπορούσε να είναι κάποιος κλασικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η φωτογραφία με την πλάτη του smartphone δείχνει τέσσερα ιδιαίτερα χρώματα και glossy επιφάνεια. Τα χαρακτηριστικά αυτά επιβεβαιώνονται από μεταγενέστερο tweet του επίσημου λογαριασμού της εταιρείας.

Τέλος, τόσο ο Rubin όσο και η Essential αναφέρθηκαν στο “Project GEM”. Τον προηγούμενο μήνα το XDA είναι εντοπίσει ένα smartphone με το κωδικό όνομα “GEM” το οποίο ήταν εξοπλισμένο με τον Snapdragon 730.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Μου θύμισε το LG Chocolate BL40. Ενδιαφέρον φαίνεται, αν και δε νομίζω να το επέλεγα ποτέ για κύριο κινητό. Έχω περιέργεια να δω την παρουσίασή του.

giorgosgek

Βασικα μοιαζει περισσοτερο με τα nokia l’amour, ειδικα το 7380

Ραφαηλ

Εμένα μαρεσει.
Και αν έρθει σε λογική τιμή,το πήρα.

lila pause

Με το παρελθόν του Rubin δεν θα άγγιζα ένα essential ούτε με selfie stick

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Essential

Η Essential, η startup του “πατέρα” του Android βάζει λουκέτο

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του ενός και μοναδικού smartphone υπό την ονομασία Essential Phone, η Essential του Andy Rubin βάζει λουκέτο.

Smartphones Android Essential Essential android smartphones

Essential: Επιβεβαιώνεται το δεύτερο κατά σειρά μοντέλο smartphone

Εκπρόσωπος της Essential επιβεβαίωσε το υπό κατασκευή smartphone στο XDA Developers, ελάχιστες είναι όμως οι πληροφορίες για αυτό.

Smartphones Essential Essential android smartphones Essential Phone

Ήρθε το τέλος για το Essential Phone που έφερε το notch στα smartphone

Το Essential Phone έφερε το notch στα smartphone, το οποίο “υιοθέτησαν” σχεδόν όλες οι εταιρείες Android smartphone και η Apple, με τα αποθέματα της συσκευής να εξαντλούνται και να σταματάει η παραγωγή της.

Smartphones Essential Essential Phone

Το Essential Phone 2 ακυρώνεται και o Andry Rubin ανακοινώνει αλλαγές

Σύμφωνα με ανάρτηση του Andry Rubin, συνιδρυτή του Android, στο Twitter, το Essential Phone 2 οδεύει προς ακύρωση μιας και ετοιμάζει κάτι πολύ καλύτερο το οποίο θα είναι “game changer”. Το αρχικό Essential Phone ήταν αυτό που έφερε το notch στα smartphone και τη “διχόνοια” στους καταναλωτές, με την πλειοψηφία τους να το κατακρίνουν.