Galaxy A5 και A7 (2018): Αυτό είναι το τελικό τους design;

Galaxy A5 A7 (2018) design, Galaxy A5 και A7 (2018): Αυτό είναι το τελικό τους design;

Η Samsung έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην mid-range κατηγορία με την σειρά Galaxy A. Πρόκειται για μια οικογένεια smartphones που βρίσκεται ένα σκαλί κάτω από τα high-end Galaxy S μοντέλα και κάθε χρόνο ανανεώνεται με νέες προσθήκες.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν υπάρξει αρκετές αναφορές για την κυκλοφορία των βελτιωμένων και επανασχεδιασμένων Galaxy A5 και A7 του 2018. Μάλιστα, είχαν διαρρεύσει 3D renders που απεικόνιζαν τις συσκευές από όλες τις γωνίες τους, ενώ πριν από λίγες ημέρες τα δύο κινητά επιβεβαιώθηκαν έμμεσα μέσω της ίδιας της Samsung. Ενώ νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα και το μόνο που έμενε ήταν η επισημοποίηση των δυο συσκευών, μια νέα διαρροή έρχεται να αποκαλύψει πλήρως (για δεύτερη φορά) το design τους, αφήνοντας τίποτα στην φαντασία για την ημέρα ανακοίνωσης.

Συγκεκριμένα, η διαρροή αποτελείται από μια σειρά εικόνων που απαθανατίζουν τα Galaxy A5 και A7 (2018) με διάφανες θήκες, των οποίων τα bumpers έχουν διάφορα χρώματα. Υπεύθυνος για την δημοσίευση είναι ο κατασκευαστής των θηκών που απεικονίζονται μαζί με τα νέα Galaxy smartphones. Αν συλλογιστεί κανείς πως ο συγκεκριμένος κατασκευαστής βασίζεται εξ’ολοκλήρου στον σχεδιασμό ενός smartphone για να κατασκευάσει αξεσουάρ προστασίας του, τα renders που ο ίδιος δημοσιεύει θα πρέπει να θεωρούνται ακριβή.

Galaxy A5 A7 (2018) design, Galaxy A5 και A7 (2018): Αυτό είναι το τελικό τους design;

Από τις εικόνες λοιπόν επιβεβαιώνεται το bezel-less design των νέων εκπροσώπων της σειράς Galaxy A, όπως και η τοποθέτηση του αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από τις κύριες κάμερες. Οι συσκευές θα ενσωματώνουν Infinity Displays οι οποίες όμως δεν θα είναι κυρτές στα πλάγια. Εξαιτίας αυτού, με μια πρώτη ματιά κανείς θα νόμιζε πως αντικρίζει το… LG G6, αλλά το logo της Samsung και το μονό camera-module έρχονται να πιστοποιήσουν πως πρόκειται για τα νέα A5 και A7 (2018).

Η επίσημη ανακοίνωση των δύο smartphones θα λάβει χώρα είτε στα τέλη της χρονιάς, είτε τις πρώτες εβδομάδες του 2018. Αναμένουμε δυο super mid-rangers με ποιοτικά υλικά κατασκευής και ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Δυστυχώς, η τιμή τους ενδέχεται να μεταβληθεί ανοδικά, συγκριτικά με τα υπάρχοντα A5 και A7 (2017), αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί σύντομα από την Samsung. Αναμένουμε για την παρουσίαση τους.

Galaxy A5 A7 (2018) design, Galaxy A5 και A7 (2018): Αυτό είναι το τελικό τους design;

Galaxy A5 A7 (2018) design, Galaxy A5 και A7 (2018): Αυτό είναι το τελικό τους design;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Μ’αρέσει

Άγγελος

Όμορφα !

Κώστας Ζ.

Όμορφο, θα πω και την κακία μου, μου θυμίζει g6

Ioannis

πολυ ομορφο με μια σοβαρη πισω καμερα και οχι αυτες τις ψευτεξ που εμπαιναν μεχρι τωρα στη σειρα Α, καθως και ενα iris scanner? … ναι γιατι οχι και ας κανει και 50 ευρω παραπανω θα ηταν μπομπα! (φανταζομαι η αδιαβροχοποιηση θα μεινει οπως ο προκατoχος του)

giorgosgek

αυτο ηταν…μονοπωλιο

vnet_

Ας βάλουν OIS αυτή τη φορά στην κάμερα και θα είναι μια χαρά η συσκευή! Αν και όμορφο αν έχει τα ίδια χάλια στις κάμερες όπως το μοντέλο του 2017 κλάφτα!

NikosAr

Πραγματικά όμορφα και τα δυο …. δυστυχώς η τιμή είναι ( στις περισσότερες των περιπτωσεων ) που καθορίζει και την επιτυχία που στη προκειμένη θα είναι mindrage με τιμή ναυαρχίδας

Theodoros christidis

Ουδέν σχόλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.