Smartphones

Galaxy Note 8: Επίσημη ανακοίνωση 26 Αυγούστου στη Ν. Υόρκη;

Η ημερομηνία ανακοίνωσης του Samsung Galaxy Note 8 είναι κάτι για το οποίο διαφωνούν οι πηγές. Άλλοι λένε μέσα, άλλη τέλη Αυγούστου και άλλοι τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, με τη Samsung να επιστρέφει στην IFA και το Βερολίνο. Μέχρι να γίνει η αποστολή προσκλήσεων, τίποτα δεν μπορεί να είναι βέβαιο.

Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες από κορεάτικη εφημερίδα, η οποία επικαλείται στέλεχος της Samsung, υποστηρίζουν πως τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Note 8 θα γίνουν στις 26 Αυγούστου σε event στη Νέα Υόρκη.

Συγκριτικά με το Samsung Galaxy Note 7, που ανακοινώθηκε 2 Αυγούστου του 2016, είναι πιο αργά, αλλά και πάλι θα προηγηθεί της Apple και του iPhone 8, κατά λίγες εβδομάδες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το Galaxy Note 8 ενσωματώνει οθόνη 6.3 ιντσών Infinity Display, ελαφρώς βελτιωμένο S Pen, διπλή κάμερα στην πλάτη, ψηφιακή βοηθό Bixby, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων επίσης στην πλάτη, όπως το Samsung Galaxy S8. Ωστόσο, ο αισθητήρας έχει αλλάξει θέση και έχει τοποθετηθεί στην μέση της συσκευής, για να είναι πιο εύκολα προσβάσιμος.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιουνίου 2017 12:47

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.