Smartphones

Galaxy S23: Μπορεί να έρθει με πολύ περιορισμένες χρωματικές επιλογές

O διάσημος leaker Ross Young δημοσίευσε στο Twitter μια διαρροή για την επόμενη μεγάλη παρουσίαση που περιμένουμε, τα Samsung Galaxy S23Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε τις χρωματικές επιλογές που θα υπάρχουν στην οικογένεια.

Σύμφωνα με τις, μέχρι στιγμής, φήμες, ολόκληρη η γκάμα θα τροφοδοτείται αποκλειστικά από το φημολογούμενο τσιπ Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Ακόμα, vanilla και Plus θα υιοθετήσουν τη σχεδίαση της κάμερας του S22 Ultra χωρίς bump. Αυτά τα δύο μοντέλα θα μπορούσαν επίσης να διαθέτουν μεγαλύτερες μπαταρίες από τους προκατόχους τους και selfie κάμερα καλύτερης ανάλυσης.

Το S23 Ultra μπορεί να διατηρήσει την ίδια γενική εμφάνιση, αν και με ορισμένες βελτιώσεις και αυτή η παραλλαγή είναι επίσης πολύ πιθανό να έχει μια κάμερα 200MP.

Ο αναλυτής οθονών Ross Young έρχεται τώρα να μας μιλήσει για τα χρώματα. Πιστεύει ότι τα τηλέφωνα Galaxy S23 θα είναι διαθέσιμα στα χρώματα μπεζ, μαύρο, πράσινο και ανοιχτό ροζ. Προφανώς, αυτές θα είναι οι μόνες επιλογές για όλα τα μοντέλα. Αντίθετα, το S22 ήρθε σε μια ποικιλία χρωμάτων, όπως Phantom White, Phantom Black, Green, Graphite, Gold, Cream και Red, μεταξύ άλλων.

Καθώς οι διαρροές του είναι to the point, μάλλον έτσι θα έχουν τα πράγματα.

Το S22 κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, αλλά μια φήμη λέει ότι η σειρά Galaxy S23 μπορεί να κυκλοφορήσει νωρίτερα από αυτό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.