PIxel 7 Pro: Η Google μοιράζεται δείγματα του 30x Super Res Zoom

Το Super Res Zoom είναι αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις που προσφέρει το Pixel 7 Pro συγκριτικά με το 6 Pro. Συνδυάζει software, hardware και machine learning που επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών με σταθερό zoom 30x, ακόμα κι αν το πραγματικό ζουμ του τηλεφακού είναι 5x.

Στα δείγματα που μοιράστηκε η Google για να δείξει τι μπορεί να κάνει το νέο της τηλέφωνο, βλέπουμε αρχικά μια γκαλερί του One World Trade Center στο Μανχάταν. Το ζουμ ξεκινάει στο 1x και τελειώνει στο 30x.

Από ζουμ 20x και πάνω, το τηλέφωνο χρησιμοποιεί ένα νέο εργαλείο αναβάθμισης που υποστηρίζεται από machine learning, που υποστηρίζεται από το νέο Tensor G2 SoC. Και μετά από μεγέθυνση 15x, το ακουστικό χρησιμοποιεί προηγμένη σταθεροποίηση ζουμ, ώστε να μην χρειάζεστε τρίποδο για να τραβήξετε λήψεις μεγάλης εμβέλειας.

Παρακάτω βλέπουμε γκαλερί φωτογραφιών από γέφυρα στο Σαν Φρανσίσκο.

Η Google λέει ότι εργάζεται στο Super Res Zoom από το 2018, επειδή οι χρήστες αναζητούν προηγμένες δυνατότητες ζουμ χωρίς να χρειάζεται να φέρουν μια ογκώδη και ακριβή εγκατάσταση κάμερας DSLR.

Περισσότερα δείγματα φωτογραφιών εδώ,

Επεξεργάστηκε την 6 Νοεμβρίου 2022 15:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.