Smartphones

Galaxy S23 Ultra: Τι αναβαθμίσεις ετοιμάζει η Samsung;

Ακόμα δεν τα είδαμε στα ράφια τα νέα foldables της Samsung (το Z Fold4 και το Z Flip4 θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 26 Αυγούστου) και ήδη το αγοραστικό κοινό ενδιαφέρεται για την επόμενη σειρά S του τεχνολογικού κολοσσού.

Η σειρά S, κατά παράδοση, έρχεται συνήθως στις αρχές του χρόνου, κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο/Μάρτιο. Το πιο premium εξ αυτών είναι το Ultra. Και ενώ υπάρχει περισσότερος από μισός χρόνος μέχρι να κάνει το ντεμπούτο του το Galaxy S23 Ultra, οι διαρροές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τον γνωστό tipster, εξπέρ στα θέματα της Samsung, IceUniverse, το Galaxy S23 Ultra θα αναβαθμιστεί εμφανισιακά συγκριτικά με το τρέχον μοντέλο. Με ένα tweet δήλωσε ότι το μέγεθος του S23 Ultra θα μοιάζει πολύ με αυτό του S22, με αναμενόμενη αύξηση μόνο περίπου 0,1-0,2 mm. Το πάχος φημολογείται ότι θα είναι 8,9 mm και η συσκευή θα διαθέτει μπαταρία 5000 mAh μαζί με την ίδια οθόνη 6,8″ 3088×1440.

Παράλληλα, το S23 Ultra πιθανότατα θα τροφοδοτείται από τον ακυκλοφόρητο Snapdragon 8 Gen 2+. Η απόδοση αυτού του επεξεργαστή θα είναι και καθοριστική για το πόσο αναβαθμισμένη θα είναι η συσκευή.

Αναμένονται αμέτρητα ακόμα leaks για την συσκευή -αλλά και το τσιπ-, ωστόσο ήδη έχουν βγει στη φόρα πολλά για την κάμερα και τον αισθητήρα σάρωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.