Smartphones

Galaxy S9+: Αγώνας ταχύτητας για Exynos και Snapdragon

Στα Samsung Galaxy S9 και S9+ προκύπτουν διλήμματα σχετικά με ποιά από τις δύο συσκευές να διαλέξουμε αλλά και να αναρωτηθούμε ποιά έκδοση είναι η καλύτερη. Να διαλέξουμε τα Galaxy S9 και S9+ με Exynos 9810 ή Snapdragon 845; Ποιός είναι ο πιο γρήγορος επεξεργαστής;

Γνωρίζουμε πλέον πως τα Galaxy S9 και S9+ πωλούνται σε δύο εκδόσεις, με τη μια να διαθέτει το Snapdragon 845 για τις αγορές των Η.Π.Α και Κίνας, και η έκδοση για τις υπόλοιπες αγορές ανά τον κόσμο τον Exynos 9810. Οι διαφορές τους δεν είναι πολύ μεγάλες και η εμπειρία χρήσης αυτών των smartphone επιβεβαιώνει το γεγονός πως έχουμε ένα flagship κινητό. Παρ’ όλα αυτά, οι δύο αυτές εκδόσεις μπαίνουν σε δοκιμασία ταχύτητας, για να δούμε ποιά είναι η πιο γρήγορη στο άνοιγμα των εφαρμογών.

Το video ξεκινάει με το άνοιγμα μιας σειράς εφαρμογών και video games, ενώ από τη στιγμή που το app “φορτώνει” πλήρως τότε πατώντας το home button, για να επιστρέψουμε στην κύρια επιφάνεια του κινητού για να επιλέξουμε το επόμενο app που θα ανοίξουμε. Από όλη αυτήν τη διαδικασία, φαίνεται πως ο νικητής είναι το S9 που “φοράει” το Snapdragon 845 μιας και ήταν πιο γρήγορο από τον Exynos 9810 κατά 11 δευτερόλεπτα, ενώ για το 2017 στην ίδια δοκιμασία, ο Exynos ήταν πιο γρήγορος κατά 2 δευτερόλεπτα από το Snapdragon.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Μαρτίου 2018 13:58

Σχόλια

  • Παναγιά μου σοκαριστηκές διαφορές που έχουν τα smartphones! πωωωωωωωωωωω ρε εδώ μιλάμε για 11 ολόκληρα δευτερόλεπτα, ρε εδώ σοβαρεύουν πολύ τα πράματα τώρα; ε! το νου σας, όσοι θα μπει στην διαδικασία αγοράς για τα Galaxy S9 και S9+ μη και αγοράσετε το Galaxy με τον Exynos γιατί πάει καταστραφήκατε....................!

  • Εντάξει δεν χρειάζεται να διαβάσω καν το άρθρο ξέρω ότι το snap είναι καλύτερο

  • Δεν χρειαζοταν να διαβασεις το αρθρο αλλα μπηκες να γραψεις το σχόλιο...ξερεις την φραση "θελει η π@@@@@@ να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει?"

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.