Smartphones

Galaxy Z Fold 4/ Z Flip 4: Δείτε μακέτες βασισμένες σε επίσημες θήκες Samsung

Mερικές μακέτες των Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 δημιούργησε ο βρετανικός διαδικτυακός πάροχος κινητών αξεσουάρ Mobile Fun. Για τα σχέδιά του βασίστηκε επίσημες θήκες Samsung για τις δύο συσκευές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα στο Unpacked.

Μία μακέτα βασίζεται στη Samsung Bora Purple Silicone Ring Case για το Galaxy Z Flip 4. Σύμφωνα με το Mobile Fun, η θήκη αυτή θα αντικαταστήσει τη θήκη Lavender που είχε το Galaxy Z Flip 3, η οποία, παρεμπιπτόντως, ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς θήκες του λιανοπωλητή αξεσουάρ. Φτιαγμένη από μαλακή σιλικόνη, έχει προσαρτημένο δακτύλιο που επιτρέπει στους χρήστες να πιάνουν με ασφάλεια τη συσκευή.

Μια άλλη επίσημη θήκη Samsung για το Flip4 είναι η Black Silicone Case With Strap. Ο ιμάντας είναι κι αυτός για πιο ασφαλές κράτημα. Και οι δύο είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία και κοστίζουν 33,99 £, τιμή που ισοδυναμεί με 40,86 $.

Όσο για το Samsung Galaxy Z Fold 4, η πρώτη επίσημη θήκη είναι η μαύρη θήκη Samsung με S Pen. Όπως επισημαίνει το Mobile Fun, το γεγονός ότι αυτή η θήκη περιέχει μια θήκη S-Pen αποδεικνύει ότι το Galaxy Z Fold 4 δεν θα έχει ενσωματωμένη θήκη. Αυτή κοστίζει 68,99 £, που ισοδυναμεί με 82,94 $.

Επεξεργάστηκε την 22 Ιουλίου 2022 8:41

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.