Xmas Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε το Nokia 108

Σήμερα αγόρασα για χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μου το Nokia 108, ένα feature phone με οθόνη 1.8 ιντσών (όχι αφής), κάμερα 0.3 Megapixel και μπαταρία με διάρκεια 31 μέρες stand-by! Ανέβασα τη φωτογραφία στο Facebook και έγινε χαμός Σας άρεσε και αποφασίσαμε να κληρώσουμε ένα, έτσι για το καλό!
Update: Ο διαγωνισμός ολοκήρώθηκε και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτες!!!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:00 το μεσημέρι και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:27

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.