Lidl, 2 χρήσιμα gadgets από τον κατάλογο

Εχθές ξεφύλλιζα τον νέο κατάλογο των καταστημάτων Lidl και μεταξύ άλλων βρήκα δύο χρήσιμα gadgets σε καλή τιμή. Ένα Power Bank με μπαταρία 2600 mAh και τιμή 9,99 ευρώ και καλωδια USB σε lightning connector με τιμή 6.99 ευρώ σε διάφορα χρώματα. Θα είναι λέει στα καταστήματα την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου.

Επεξεργάστηκε την 20 Δεκεμβρίου 2014 15:57

Σχόλια

  • Σας τελείωσε η μπαταρία της αγαπημένης σας φορητής συσκευής;
    Πάρε powerbank από τα Lidl για να σας αποτελειώσει ΚΑΙ τη συσκευή!

    Χαχα έτσι να πω κι εγώ ένα χωρατό των καιρών. :-)

  • σιχαίνομαι τα lidl, αλλά Panos τουλάχιστον τα ηλεκτρικά τους είναι πολύ καλής ποιότητας. Απλά δεν πληρώνουμε το brand.

    Μου αρέσει που βγάλανε και lightning kαλώδιο. Που είναι η apple να κάνει μηνύσεις!! χαχαχα :-) Θα το πάρω αν το προλάβω. Δεν έχει να στερηθεί τίποτε από το γνήσιο.

  • Xiaomi 10k powerbank 16 ευρώ και άσε το lidl να φέρνει 2600 που με τις απώλειες δεν φορτίζει τίποτα...

  • Το καλωδιακι δεν θα το παιρνα για κανενα λογο μιας και τα καλωδια γενικα ειναι ευαισθητα πραγματα χαλανε για πλακα. Θα εδινα αλλα τοσα να παρω ενα belkin πχ να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

    Ασε που (στο υποθετικο μου μονολογο) iphone εχω 10 ευρω για καλωδιο θα τσιγκουνευτω;

    Το αλλο καλουτσικο. Σου φορτιζει μια φορα ενα κινητο με μετριας χωριτηκοτητας μπαταρια. Αρα κομπλε.

  • Καλή φάση ο φορτιστής, μπορεί και να χτυπήσω έναν αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα το δοκιμάσω στο WP. Θα ρισκάρω πρώτα σε μια απο τις αναλώσιμες Android συσκευές μου. Το πολύ να χαλάσουνε, μικρό το κακό, με 79 ευρώ σήμερα μπροστά τους αγοράζεις ...ναυαρχίδα!

  • Δεν ξερω για εσας αλλα εγω εδω στην Κυπρο εχω παρει αμετρητα εργαλεια οπω ηλεκτρικο κατσαβιδι τριβειο αερος και αλλα πολλα και ολα ειναι μια χαρα..Σου δινουν και 3 χρονια εγκυση.....και ενας γνωστος μου αγορασε γενητρια και στα 2 χρονια χαλασε.
    την πηρε πισω και του εστειλαν αλλη

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.