Google Pixel 4: Με αισθητήρα 3D ToF μπροστά και οθόνη 90Hz

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Με αισθητήρα 3D ToF μπροστά και οθόνη 90Hz

Σήμερα στο Made by Google η εταιρεία αποκάλυψε το Google Nest Mini, το Google Nest Wifi, το Google Pixelbook Go, τα Google Pixel Buds 2, και τα νέα της flagship smartphones το Google Pixel 4 και το 4 XL.

Χαρακτηριστικά

Το Google Pixel 4 έχει 5,7 ίντσες OLED Full HD+ Smooth Display με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, Ambient EQ και προστασία Corning Gorilla Glass 6. Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον Snapdragon 855 με Adreno 640, τον οποίο συνοδεύουν 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB UFS 3.0 αποθηκευτικός χώρος. Επιπλέον, το Google Pixel 4 έχει μπαταρία 2.800mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W.

https://youtu.be/0gizLT97cKo

Σε επίπεδο καμερών, το Pixel 4 έχει στο forehead μία selfie κάμερα 8MP με διάφραγμα f/2.0 και έναν 3D TOF αισθητήρα. Στο module των πίσω καμερών θα βρούμε την κύρια 12.2MP με διάφραγμα f/1.7 και έναν τηλεφακό 16MP με διάφραγμα f/2.4 και δυνατότητα 2x οπτικού ζουμ. Οι κάμερες έχουν Dual Pixel PDAF, OIS, Auto-HDR, και δυνατότητα εγγραφής βίντεο 2160p στα 30fps και 1080p στα 30/60/120fps.

Το Pixel 4 έχει στερεοφωνικά ηχεία, USB type-C, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, IR-based facial security Face Unlock, Motion Sense, Titan M Security Module, και τρέχει Android 10.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Google Pixel 4 θα γίνει διαθέσιμο στις 24 Οκτωβρίου σε τρία χρώματα, Clearly White, Just Black, Oh So Orange Limited. Η τιμή της έκδοσης 6GB/64GB είναι 799 ευρώ, ενώ η τιμή της έκδοσης 6GB/128GB είναι 899 ευρώ.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios

Το καλύτερο των Android, ΑΛΛΑ
χωρίς επίσημη αντιπροσωπεία και φυσικά ΠΟΛΥ ακριβό
ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

John

Δεν αξίζει με τίποτα εφόσον κοστίζει διπλάσια χρήματα από το Xiaomi Mi9T pro και το Realme X2 Pro. Η Google προσπαθεί να ανταγωνιστεί την Apple αλλά οι χρήστες Android είναι πολύ πιο ενημερωμένοι και δεν πέφτουν εύκολα θύματα όπως συμβαίνει με το μήλο.

Τακης

2800 μονο η μπαταρια?? Βγαζει 24ωρο ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.