Google Pixel 4: Το χρώμα “Oh So Orange” ποζάρει στον φακό

, Google Pixel 4: Το χρώμα “Oh So Orange” ποζάρει στον φακό

Η Google επιβεβαίωσε το χρώμα “Oh So Orange” με μία διαφήμιση στην Times Square η κωμικός όμως Ali Wong φαίνεται πως έχει ήδη στα χέρια της την exclusive έκδοση για όσους προ-παραγγείλουν κάποιο από τα Pixel 4 ή Pixel 4 XL. Μετά το κλείσιμο των προ-παραγγελιών οι χρήστες θα βρούνε στην αγορά μόνο τα χρώματα Just Black και Clearly White, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες και νέα χρώματα όπως Maybe Pink, Sky Blue, Slightly Green και Really Yellow.

Το Best Buy Καναδά επιβεβαίωσε τα δύο βασικά χρώματα, άσπρο και μαύρο καθώς και τα χαρακτηριστικά των smartphone που θα αποκαλύψει η Google αύριο στην Νέα Υόρκη.

Πιο συγκεκριμένα, τα Pixel 4 και Pixel 4 XL θα έχουν OLED Smooth Display (90Hz) στις 5.7 και 6.3 ίντσες με ανάλυση Full HD+ και Quad HD+ αντίστοιχα. Εσωτερικά θα υπάρχει ο Snapdragon 855 με 6GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η κύρια κάμερα στο τετράγωνο πλαίσιο της πλάτης θα έχει διπλή διάταξη και θα αποτελείται από μία 12MP και μία 16MP ενώ η front facing κάμερα θα ανέρχεται στα 8MP. Όσον αφορά την μπαταρία έχουμε χωρητικότητα 2.800mAh για το απλό και 3.700mAh για το XL και φυσικά θα υποστηρίζονται Face Unlock και Motion Sense. Τέλος, και τα δύο θα τρέχουν το Android 10.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.