Google Pixel 4: Πρόσφατα renders δείχνουν ότι οι πίσω κάμερες έχουν ίδιο σχεδιασμό με των iPhone 2019

Τον τελευταίο καιρό μας απασχολούν λίγο πολύ συγκεκριμένες συσκευές, όπως τα Samsung Galaxy Note 10, το Huawei Mate 30, τα iPhones 2019, και φυσικά τα Google Pixel 4. Για όλα αυτά τα smartphones συνεχώς κυκλοφορούν φήμες και leaks.

Ο OnLeaks συνεργάστηκε με τη Pricebaba δημιούργησαν μία σειρά νέων renders των επόμενων Pixel smartphones. Ωστόσο, αυτά τα renders αποκαλύπτουν μία πτυχή των Google Pixel 4 που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με τα renders, τα Google Pixel 4 θα έχουν στο πίσω μέρος ένα αντίστοιχο module με αυτό που περιμένουμε να έχουν τα iPhone 2019. Ο OnLeaks είναι βέβαιος ότι η Google θα χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά πολλαπλούς φακούς και πως το module θα διαθέτει δύο ή τρεις κάμερες.

Επιπλέον, στα renders δεν υπάρχει fingerprint scanner, οπότε μάλλον τα Google Pixel 4 θα διαθέτουν in-display αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ή θα χρησιμοποιούν 3D face unlock.

Με βάση το δεύτερο σετ των renders, τα Google Pixel 4 θα έχουν στο κάτω μέρος δύο ηχεία και μία θύρα USB type-C. Αν και δεν μπορούμε να δούμε το πάνω μέρος της συσκευής, υπάρχει πιθανότητα τα νέα Pixel να μην έχουν κλασική θύρα ακουστικών.

Επίσης, βλέπουμε καθαρά το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής και τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης στη δεξιά μεριά της συσκευής, ενώ η αριστερή είναι εντελώς γυμνή ή θα φιλοξενεί την υποδοχή της κάρτας SIM, ίσως και κάποιας κάρτας μνήμης.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο όλα αυτά θα μπορούσαν να ισχύουν, αλλά αν έχουν οποιαδήποτε δόση αλήθειας, τότε μιλάμε για 360 μοίρες στροφή για την Google και τα Pixel.

Πηγή

Σχόλια

  • Και παρατάει και τα stereo ηχεία; Αλλά κρατάει τα ίδια bezels;; Δεν παίζει τόσα λάθη στην ίδια συσκευή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.