Smartphones

Google Pixel 4: Θα κυκλοφορήσει και σε πορτοκαλί χρώμα;

Ο μήνας αποκάλυψης των Google Pixel 4 smartphone πλησιάζει. Τα smartphone όπως αποκαλύπτουν πληροφορίες μέχρι τώρα θα φέρουν αλλαγές στα χαρακτηριστικά, στους αισθητήρες, στην κάμερα ακόμη και στα χρώματα που θα κυκλοφορήσει.

Στο Weibo εντοπίστηκε μία φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει τρία Pixel 4 να ποζάρουν στην κάμερα στα χρώματα άσπρο, μαύρο και ένα ασυνήθιστο χρώμα για τα δεδομένα της Google, πορτοκαλί.

Τις προηογύμενες μέρες τα φώτα της δημοσιότητας είδαν τα πρώτα hands-on video των Pixel 4 και Pixel 4 XL. Σε αυτά αποκαλύπτεται το front panel bezel στην πάνω μεριά το οποίο θα κρύβει αισθητήρες, ηχείο, κάμερα και το νέο Project Soli radar. Το panel αναμένεται να είναι τύπου OLED με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz.

Εσωτερικά καταχώρηση στο Geekbench αποκάλυψε τον Snapdragon 855  σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM η αγορά όμως αναμένεται να δεχθεί και μία έκδοση με 2GB επιπλέον μνήμη.

Όσον αφορά την κάμερα, θα τοποθετηθεί σε τετράγωνο πλαίσιο στην πίσω αριστερά γωνία και θα έχει μάλλον τριπλή διάταξη εκ των οποίων η μία θα έχει τηλεφακό με 8x zoom.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.