Ελληνικό πληκτρολόγιο στα Windows Phone 7

Δωρεάν εφαρμογή για να έχουμε ελληνικό πληκτρολόγιο στα Windows Phone 7 βρίσκεται αυτές τις ημέρες προς έγκριση στο Windows Marketplace και όπως μαθαίνουμε οι δημιουργοί της είναι αισιόδοξοι ότι είναι θέμα ημερών για να εγκριθεί από τη Microsoft.

Τα πρώτα smartphones με το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7 κυκλοφορούν στη χώρα μας μέσα στον Νοέμβριο, και όπως ίσως θα έχετε διαβάσει, δεν έχουν ελληνικό μενού. Ελληνικό μενού μαζί και με το επίσημο ελληνικό πληκτρολόγιο, θα προστεθούν στην πρώτη αναβάθμιση που θα διατεθεί κάπου μέσα στις αρχές του νέου έτους.

Τα πρώτα smartphones με Windows Phone 7 που θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας είναι:
LG Optimus 7
HTC HD7
HTC Mozart
HTC Trophy 7

Επεξεργάστηκε την 2 Νοεμβρίου 2010 15:14

Σχόλια

  • Δεν είναι τραγικό εν έτει 2010 από την Microsoft και με ολοκαίνουργιο λειτουργικό;

  • Καλά ντάξει μην κλάψετε κιόλας , στο 2010 είμαστε βγήκαν τα WP7 και μετά από 2 εβδομάδες θα έρθει το ελληνικό μενού με ένα μικρό update σιγά , δεν θα ξαναγοράσετε το κινητό , εκτός άμα δεν ξέρετε αγγλικά.

  • Ως κατοχος ενος ΗΤC MOZART, πιστευω οτι θα μπορουσαν να ειχαν ελληνικα στο μενου και στο πληκτρολογιο απο την πρωτη μερα, οπως επισης και αλλες λειτουργιες πχ multitasking κτλ.Απλα πρεπει να περιμενουμε το πρωτο update, το οποιο ελπιζω να τα διορθωσει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.