Honor 10 με GPU Turbo και Automatic Image Stabilization τον Αύγουστο μέσω update

Η θυγατρική της Huawei Honor ανακοίνωσε ότι θα εξοπλίσει την κορυφαία ναυαρχίδα της Honor 10 με δύο νέα χαρακτηριστικά τον επόμενο μήνα. Ένα από αυτά είναι το GPU Turbo, ενώ το άλλο είναι το Automatic Image Stabilization (AIS) στη λειτουργία της κάμερας.

Το GPU Turbo, όπως έχουμε ήδη αναφέρει έρχεται να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία gaming στο χρήστη βελτιώνοντας την απόδοση επεξεργασίας γραφικών κατά 60% και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 30%. Εν ολίγοις, αυξάνει κατά πολύ την ισχύ επεξεργασίας γραφικών και ενισχύει το μέσο frame rate, κάτι που θα λατρέψουν οι gamers.

Το Automatic Image Stabilization ελαχιστοποιεί τη θολότητα και αντισταθμίζει το κούνημα της συσκευής κατά τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Πρόκειται για λειτουργία που ενεργοποιείται μέσα σε 0,2 δευτερόλεπτα ανιχνεύοντας (με ποσοστό ακρίβειας 98%) εάν το τηλέφωνο βρίσκεται στο χέρι του χρήστη και ρυθμίζει αυτόματα την έκθεση και το καρέ χρησιμοποιώντας αναγνώριση σκηνής AI.

Τα νέα χαρακτηριστικά θα ενσωματωθούν μέσω ενημέρωσης λογισμικού που θα ξεκινήσει να λανσάρεται σε όλα Honor 10 παγκοσμίως στις 3 Αυγούστου. Πριν από αυτό η εταιρεία θα ξεκινήσει beta δοκιμές του νέου software με ομάδα χρηστών που θα αποτελείται από άτομα με βαθιά γνώση της τεχνολογίας και ειδικεύονται σε τέσσερις τομείς: unboxing, gaming, ID design και AI φωτογραφία, λαμβάνοντας σχόλια, απόψεις και συμπεράσματα από τη συνολική εμπειρία τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ελληνικο hands-on βίντεο του Honor 10 εδώ.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.