Smartphones

Honor 9 Lite: Επίσημα με διπλή κάμερα και οθόνη 5.65″ 18:9

Η Honor, θυγατρική εταιρεία της Huawei, έχει την τιμητική της εδώ και μερικές εβδομάδες, αφού ανακοινώνει συνεχώς νέες συσκευές (View 10, 7X) ή ενδιαφέρουσες τεχνολογίες (δική της TrueDepth camera μαζί με Animoji). Ο κατασκευαστής βιώνει μια περίοδο ευημερίας και αυτό φαίνεται.

Παρά το γεγονός πως τα δύο προαναφερθέντα smartphones που παρουσίασε η Honor είναι mid-rangers, πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε άλλο ένα κινητό της ίδιας κατηγορίας, ονόματι 9 Lite. Να σημειωθεί πως το Honor 9 είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Ιούνιο, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία ήθελε να παρουσιάσει μια ελαφρώς υποδεέστερη έκδοση του, η οποία όμως υπερτερεί σε δύο στοιχεία: Την μεγαλύτερη οθόνη και τον διπλό selfie φακό.

Αναλυτικά, το Honor 9 Lite ενσωματώνει panel 5.65 ιντσών με ανάλυση 2160×1080 pixels και aspect ratio 18:9. Πάνω από την οθόνη συναντούμε την διπλή sefie κάμερα των 13 και 2 Megapixel αντίστοιχα. Στο εσωτερικό, ο κατασκευαστής έχει τοποθετήσει στην θέση της CPU τον οκταπύρηνο HiSilicon Kirin 659, μαζί με την κάρτα γραφικών Mali-T830. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα διαλέξουν ανάμεσα σε τρείς εκδόσεις. Δύο θα περιλαμβάνουν 32GB αποθηκευτικού χώρου με 3GB ή 4GB RAM και άλλη μια με 64GB χωρητικότητα και (ξανά) 4GB μνήμη συστήματος.

Ο διπλός κύριος φακός του 9 Lite είναι επίσης της τάξης των 13 και 2 Megapixel. Όσον αφορά την μπαταρία, εκείνη έχει χώρο 3000 mAh. Τέλος, η συσκευή θα διατεθεί με προ-εγκατεστημένο το Android 8 Oreo. Η κυκλοφορία της στην Ευρώπη αναμένεται από το νέο έτος με αρχική τιμή κοντά στα 200 ευρώ. Πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση από την Honor, η οποία πλέον διαθέτει τρία mid-range smartphones που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, τις ανάγκες και τις… τσέπες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:03

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.