HTC: Άγνωστο smartphone έλαβε πιστοποίηση Bluetooth 5.0 και θα έχει συμβατότητα 5G

Η επόμενη γενιά mobile internet με όνομα 5G, που είναι συντομογραφία για το fifth generation, είναι στο δρόμο και φέρνει εξαιρετικές ταχύτητες download και upload. Αρκετές εταιρείες όπως η Samsung, η LG και η Huawei έχουν ήδη ανακοινώσει συσκευές που θα είναι 5G Ready. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες όπως η HTC οι οποίες δεν έχουν κάνει κάποια ανακοίνωση, αν και μάλλον θα κυκλοφορήσουν συσκευή που θα υποστηρίζει το νέο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Εδώ και μερικούς μήνες υπάρχουν υπαινιγμοί ότι η HTC θα βγει από την αγορά smartphones σύντομα. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε στο στο Geekbench άγνωστο mid-range smarphone της εταιρείας, και πριν περίπου ένα μήνα ο γνωστός leakster, Evan Blass αποκάλυψε ότι η εταιρεία ίσως να δουλεύει σε ένα 5G smartphone με αριθμό μοντέλου 2Q6U. Τώρα, ένα HTC κινητό με τον ίδιο αριθμό μοντέλου, 2Q6U10000, έλαβε Bluetooth πιστοποίηση.

Δυστυχώς, η καταχώρηση στο Bluetooth Launch Studio, δεν αποκαλύπτει τίποτα για το smartphone πέρα από το γεγονός ότι θα υποστηρίζει Bluetooth v5.0. Προς το παρόν δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε φήμες για το κινητό, αλλά σύμφωνα με θεωρίες ίσως κυκλοφορήσει υπό το όνομα HTC U13, δεδομένου ότι η εταιρεία δεν έχει ακόμη βγάλει την επόμενη γενιά των HTC U12.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Απριλίου 2019 14:38

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.