HTC HD3 με Windows Phone 7, It’s alive!

Την περασμένη εβδομάδα καλεσμένος της HTC στο Λονδίνο, είδα από κοντά τα νέα HTC Desire HD και HTC Desire Z και τα δύο με Android τίποτε άλλο, ίσως σε Windows Phone 7. Σήμερα, είδαν τελικά το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες του πρώτου Windows Phone 7 smartphone της HTC με κωδική ονομασία HD3. Συνεχίζοντας την παράδοση του HD2 με οθόνη αφής multi-touch 4.3 ιντσών και επεξεργαστή 1GHz.

HTC HD3
4.3 inch WVGA display
1GHz Snapdragon Prosessor
5 Megapixel
8 GB internal memory
Double LED flash
720p video recording

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Σεπτεμβρίου 2010 16:13

Σχόλια

  • Μου ακουγεται απιστευτο οτι θα βαλουν τον ιδιο επεξεργαστη και μολις 5 μεγαπιξελ για καμερα. Μαλλον δεν πρεπει να ειναι σωστες οι πλιροφοριεςς εκτος αν με το HD2 ηταν το καλυτερο που μπορουσαν να βγαλουν

  • εγω θα σπαστώ άσχημα εαν το HD2 δεν πάρει δωρεάν αναβάθμιση σε windows phone 7, τρώνε ταυτόχρονα άκυρο και οι δυο εταιρείες.

  • Μα ακομα 1 ghz;;; Ελεος!!! Ειναι ωρα για 2ghz και πανω!!! και στους υπολογιστες ειναι ωρα να μπουν 4 ghz 6πυρινους και πανω!!! Αντε μπραβο!!!

  • Δυστυχώς οι φήμες παραμένουν φήμες.... :-( και διαβάζαμε ότι το HD3 ή αλλιώς HD7 θα είχε 4,5" οθόνη και 1,5 ghz επεξερξαστή...και όλα τα άλλα καλούδια....για να δούμε αν προορίζονται για κανένα άλλο κινητό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.