SwiftKey keyboard για το Android [δωρεάν]

Κατεβάστε δωρεάν από το Android Market την εφαρμογή Swiftkey beta και εγκαταστήστε ένα νέο πληκτρολόγιο που μαθαίνει τον τρόπο που γράφετε και κάνει prediction λέξεις που έχετε εισάγει όσο το χρησιμοποιείτε (όχι Ελληνικά). Μόλις τώρα ανακάλυψα την εφαρμογή και πάω να την περάσω στο HTC Desire. Δουλεύει σε όλα τα Android κινητά όπως XPERIA X10 mini και HTC Wildfire. Δοκιμάστε το και περιμένω τη γνώμη σας.

Επεξεργάστηκε την 23 Σεπτεμβρίου 2010 16:30

Σχόλια

  • Αμα δεν εχει Ελληνικά τι να το κάνουμε?
    Εμένα πάντως εδώ και 3 μήνες που εχω το Desire, μια χαρά με εχει εξυπηρετήσει το ενσωματωμένο σύστημα πρόβλεψης που εχει. Μάλιστα θα ελεγα ότι είναι και πολύ καλό!

  • ισχυει αυτο με τα ελληνικα. εγω χρησιμοποιω το swype που εχει και ελληνικα και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα. αυτο που ουσιαστικα "ζωγραφιζεις" στο πληκτρολογιο τι θες να γραψεις, και φτανεις εξωφρενικες ταχυτητες. βεβαια εχει και 5$ νομιζω, αλλα απο τη στιγμη που δινεις 500ε για κινητο, 5$ δεν ειναι πολλα :Ρ

  • ωραίες εφαρμογές αυτές όπως και το swype που έχω δεί αλλά αν έχεις qwerty καταλαβαίνεις ότι συμβιβάζεσαι αλλιώς(εντάξει χάνει σε μέγεθος-δεν γίνεται να τα έχουμε όλα)

  • @Ερωτοκριτος
    το swype απο που το κατεβασες?? βασικα που μπορω να το βρω γιατι ψαχνω αλλα τιποτα!

  • Το εχω δοκιμασει και μπορω να πω ειναι παρα πολυ καλο...δεν υποστηριζει ελληνικα δυστυχως αλλα εχει prediction με τα greeklish αφου μαθει το τροπο που γραφεις ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.