HTC M8, Αποκάλυψη της home screen;

Μετά τη φημολογία για την κυκλοφορία του HTC M8 το Μάρτιο αλλά και τη συνεχή φημολογία γύρω από τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της HTC, ο γνωστός @evleaks αποκάλυψε την αρχική οθόνη του M8, η οποία φαίνεται πως περιλαμβάνει την ανανεωμένη έκδοση του HTC BlinkFeed, της λειτουργίας που παρουσιάστηκε σαν μέρος του ανανεωμένου HTC Sense 5 που συναντήσαμε στο HTC One το 2013.

Το ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης, το οποίο πιθανόν να ονομάζεται HTC Sense 6, μιας και μέχρι σήμερα βρισκόμαστε στην έκδοση 5.5, διαθέτει το ανανεωμένο HTC BlinkFeed το οποίο μετατρέπει την αρχική οθόνη σε ένα ενιαίο live stream πληροφοριών που ενδιαφέρουν προσωπικά τον χρήστη, όπως ενημερώσεις από κοινωνικά δίκτυα, για την ψυχαγωγία και το lifestyle, ειδήσεις και φωτογραφίες, ώστε να μη χρειάζεται να μεταβαίνει σε διαφορετικές εφαρμογές για να μαθαίνει τι συμβαίνει.

Επιπλέον, πέραν από τα δύο προαναφερθέντα χαρακτηριστικά τα οποία φαίνονται ανανεωμένα εκ πρώτης όψεως, μέχρι να πιάσουμε στα χέρια μας την τελική έκδοση της συσκευής, κάνουν την εμφάνισή τους και τα on-screen κουμπιά της συσκευής που σημαίνει πως τελικά μπορεί και να επαληθευτεί η φημολογία γύρω από την ύπαρξή τους ή μη, ενώ αναμένεται πως η συσκευή θα είναι εφοδιασμένη με την έκδοση Android 4.4 KitKat. Μένει να δούμε αν τελικά θα επαληθευτούν οι φήμες σχετικά με τη ναυαρχίδα της HTC για το 2014 και να διαπιστώσουμε πως θα τοποθετηθεί απέναντι στον ανταγωνισμό.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Φεβρουαρίου 2014 15:08

Σχόλια

  • Το περιβάλλον HTC Sence με το blink feed είναι ουσιαστικά αντιγραφή από τα live tiles των windows phone, δηλαδή σαν φιλοσοφία είναι ακριβώς το ίδιο... Μάλλον όλα τα λειτουργικά προς τα εκεί φαίνεται να πηγαίνουν...

  • Metro style izinthahouze !! Πούνε κ το ταιζεν να δω διαφορες..τελικα θα αρχισουν να μαρεσουν τα τουβλάκια κεραμίδια κουτιά κ τετραγωνάκια..

  • Αν αντικατέστηε με αυτό το ξεπλυμένο πράσινο χρώμα το κουκλιστικο μαυρο widget της ώρας και του καιρού, στο Sense 6... είναι αιτία να μην ενημερώσω το HTC One μου και να διαγραψω από την μνήμη μου, αυτή τηνν πατάτα, ακόμα και αν ψήνει και καφέ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.