HTC Nexus M1: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 820 & 4GB RAM

Οι φήμες και οι διαρροές για το επερχόμενο HTC Nexus M1, με κωδικό όνομα Merlin, έχουν αρχίσει και έρχονται “βροχή” μιας και έχουμε σήμερα μια νέα διαρροή από εμφάνιση της συσκευής στο Geekbench.

Μόλις εχθές σας γράψαμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου smartphone και πριν καλά καλά περάσουν 24 ώρες ήρθε νέα διαρροή, αυτή τη φορά από τα αποτελέσματα του Geekbench.

Σύμφωνα λοιπον με τα όσα εμφανίζονται στην καταχώρηση το HTC Nexus M1 διαθέτει Qualcomm Snapdragon 820 και συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM. Ήδη τρέχει Android N και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη μιας και αναμένεται να είναι ανάμεσα στις πρώτες, αν όχι η πρώτη συσκευή που θα έρθει με Android N out of the box.

Αν ισχύουν τώρα οι υπόλοιπες διαρροές τότε θα δούμε το HTC Nexus M1 με οθόνη 5,5 ιντσών Quad HD AMOLED, οπίσθια κάμερα με αισθητήρα 12 MPixels, μπροστινή κάμερα 8 MPixels, στερεοφωνικά ηχεία στην βάση της συσκευής, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Κατά τα άλλα αναμένεται να έρθει με USB Type-C, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία με χωρητικότητα 3.450 mAh.

HTC Nexus M1, HTC Nexus M1: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 820 & 4GB RAM

HTC Nexus M1, HTC Nexus M1: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 820 & 4GB RAM

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Humble opinion

Μια συσκευή για όποιον σέβεται τον εαυτό του

Geeorge

Για αυτους που ξερουν.

Νt. Ζa

1 Επιτέλους amoled
2.Οταν ακούω για ποιότητα htc, έχοντας γυρίσει όλες τις εταιρίες, μόνο με δύο κινητά είχα πρόβλημα, htc one κεραία wifi, m7 oθονη. ξέρω, ξέρω… Σύμπτωση.

Dimitris

Htc marlin λέει το Site όχι merlin

Makis

Οκτώβριο με 820, γιατί;

Nikos

Αν ηταν εστω 5″ θα το αγοραζα..

Makis

Θα βγει και σε 5, και ‘γω αυτό σκέφτομαι…

Geo pap

Και εγω στις 5 ψηφίζω.λογικα η δευτερη εκδοση θα ειναι μικροτερη απο 5,5.το θεμα ειμαι μην βαλουν τιποτα 2gb ram και καμια μπαταρια οτι να ναι στην μικρη έκδοση

Makis

Πάμε για τέσσερα ραμ φέτος, θα με “πείραζε” όμως ο 820 Οκτώβριο μήνα. 821 ή 823 και με Nexus έχεις καθαρίσει για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Πέτρος Π

Λογικά θα είναι κορυφαία συσκευή, τα specs είναι ό,τι πρέπει και η HTC είναι από πάντα εγγύηση από μόνη της 🙂 Όντως οι 5,5″ είναι λίγο μεγάλες αλλά νομίζω οτι πρέπει να συνηθίζονται!

@Makis : Δεν νομίζω οτι θα είναι και τόσο τρελή η διαφορά μεταξύ 820 και 823, ίδια πράγματα πάνω κάτω… Αλλά δυστυχώς με τους ρυθμούς που τρέχει το Android μάλλον θα έχεις καθαρίσει για τους επόμενους 5 μήνες και όχι τα επόμενα 5 χρόνια… Δηλαδή νομίζω οτι σε 5 χρόνια τα 4gb μνήμης και ο 823 θα θεωρούνται απαρχαιωμένα και δεν θα μπορείς να τρέξεις τίποτα… Νομίζω μόνο στα κινητά με Windows μπορείς να πάρεις όντως συσκευή που να αντέχει πολλά χρόνια και να τρέχει ακόμα όπως την πρώτη μέρα, ίσως και καλύτερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.