HTC One M8,αναβαθμίζεται σε Android 4.4.3 (Eυρώπη)

Το Android 4.4.3 KitKat ξεκίνησε να αποστέλλεται στα unlocked HTC One M8 ευρωπαϊκά smartphones. Το firmware update φέρνει software version to 2.22.401.4 και έχει μέγεθος 613MB. Το Android 4.4.3 φέρνει διάφορες βελτιώσεις που συμπεριλαμβάνουν mobile network, Wi-Fi και Bluetooth.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η νέα έκδοση του OS φέρνει στο HTC One M8 όλα τα security upgrades από το Android 4.4.4. Και το HTC Sense “πειράχτηκε” φέρνοντας βελτιώσεις σε Boomsound, Extreme Power Saving Mode, Motion Launch και Quick Setting menu.

Το upgrade συμπεριλαμβάνει επίσης τα native HTC apps όπως κάμερα, image gallery, settings μενού και HTC Sync Manager.

Σχόλια

  • Εγω που πηρα χτες το 4.4.4 δεν ηδα μεγαλες αλλαγες εχτος απο την καμερα, και τις επαφες που εχουν μια γευση απο το σχεδιασμο του επομενου android. Εχω το moto g.

  • Έχει ακούσει κανείς για αναβαθμίση του NOTE 3?έχει μέινει στο 4,4,2 ενώ η htc βλέπω προχωράει...

  • Πραγματικά η HTC τα τελευταία 2 χρόνια, είναι εντυπωσιακή ως προς τις αναβαθμίσεις λογισμικού στις ναυαρχίδες της. Μπράβο τους.Το πήραν το μήνυμα για τα καλά.

  • Μετά την αναβάθμιση σε κιτκατ έχει εξαφανιστεί από τις επιλογές της τροφοδοσίας η απόλυτη εξοικονόμηση ενεργειας.ελπίζω να διορθωθεί με την καινούρια αναβάθμιση...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.