Huawei, 62% αύξηση στην αποστολή κινητών το πρώτο μισό του 2014

Η Huawei είχε εντυπωσιακή πορεία στο πρώτο μισό του 2014 με την αποστολή των smartphones της να παρουσιάζει αύξηση που έφτασε στο 62%. Ο κατασκευαστής έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον στα high-end smartphones. Στο πρώτο εξάμηνο απέστειλε 34.27 εκατομμύρια συσκευές στην παγκόσμια αγορά.

Η Huawei έχει στόχο να αποστείλει 80 εκατομμύρια κομμάτια μέσα στο έτος, πράγμα που σημαίνει ότι έχει φτάσει το 43% του στόχου της.

Στο δεύτερο τρίμηνο η Huawei είχε 85% αύξηση αποστολών σε σύγκριση με πέρσι, φτάνοντας στα 21 εκατομμύρια συσκευές. Στο δεύτερο τρίμηνο έδειξε 275% αύξηση σε σύγκριση με πέρσι, στη μέσα Ανατολή και την Αφρική και 550% year-over-year αύξηση στη Λατινική Αμερική. Το 97% των παγκόσμιων αποστολών της Huawei είναι smartphones.

Η εταιρεία αναμένει ότι το 20% από τα 80 εκατομμύρια smartphones που ελπίζει να αποστείλει φέτος, high-end μοντέλα. Πέρσι, το 16% των μοντέλων θεωρούνταν high-end. Οι high-end συσκευές διαμορφώνονται στο 4.7% της αγοράς συνολικά και η Huawei έρχεται τρίτη μετά την Samsung (30.8%) και την Apple (15.2%).


Πηγή

Σχόλια

  • @Darth για έναν φίλο μου είναι που δεν ασχολείται με κινητά, απλός να κάνει κάτι βασικά Skype, browsing κτλ.

  • @spoiler , αν είσαι gamer τότε Nexus 5. Αν δεν είσαι και σε ενδιαφέρει πολύ η εμφάνιση τότε P7.

    H Ηuawei μόνο σε 2 πράγματα υστερεί : Επεξεργαστές και σωστές αναβαθμίσεις. Το 1ο φαίνεται να το έφτιαξε με τον τελευταίο επεξεργαστή της. Απομένει να φανεί στην πράξη. Το 2ο ελπίζω να το βελτιώσει ανεβαίνοντας.

  • Ενώ η Huawei, η Xiaomi και η LG ανακοινώνουν αύξηση των πωλήσεων, η Samsung παρόλο που ανακοίνωσε πτώση των πωλήσεων για το S5, δε μας λέει αυτή η πτώση πόσο τοις εκατό είναι. Αυτά για όσους έλεγαν ότι η Samsung δεν θα παρουσίαζε το παραμικρό πρόβλημα με τις πωλήσεις του S5 παρόλη την κάκιστη εξωτερική εμφάνισή του.

  • @Γιάννης πεφτει apple και η applesung ανεβαίνουν huawei lenovo lg για την lg το μονο που εύχομαι να μιν κολλισει samsungitida........

  • Είναι κάτι παραπάνω από λογικό να ανεβαίνουν σε πωλήσεις και κέρδη οι εταιρείες όπως η HUAWEI, XIAOMI, MEIZU κλπ.... με ποιοτικότατες συσκευές, με πολύ καλά χαρακτηριστικά και επίσης πολύ καλές τιμές (όπως λέμε .... "value for money" ...)
    Ο κόσμος ξύπνησε από τον λίθαργο που τον έριξαν οι αλλαζονικού χαρακτήρα εταιρείες όπως οι Samsung και Apple.
    Εχουν βέβαια όπως ειπώθηκε πιο πάνω, προβλήματα με τις αναβαθμίσεις λογισμικού αν και η HUAWEI έχει ήδη δώσει KIT KAT και στο P6.
    Περιμένω τα επόμενα χρόνια ακόμα καλύτερες συσκευές από αυτες τις εταιρείες και όπως λέει και ο συναγωνιστής Darth, να ευχόμαστε να μην κολλήσουν SAMSUNGITIDA και APPLEITIDA θα προσθέσω εγώ.... :P

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.