HTC One M9, φήμες για 5.5″ 2K οθόνη και M9 Prime έκδοση

Είμαστε περίπου 3 μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωση της επόμενης ναυαρχίδας της HTC, που λογικά θα ονομάζεται HTC One M9 και ξεκίνησαν να ακούγονται οι πρώτες φήμες. Σύμφωνα με τις (ανεπιβεβαίωτες) πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, του χρόνου θα δούμε και μια δεύτερη έκδοση της ναυαρχίδας η οποία θα αποκαλείται HTC One M9 Prime.

Αν θεωρήσουμε ότι οι πληροφορίες είναι ακριβείς, τότε μπορεί να δούμε το HTC One M9 με 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560×1440 pixels, 3GB RAM, Snapdragon 805 SoC και 3500 mAh μπαταρία, αλλαγές οι οποίες θα μπορούσαμε να πούμε ότι ακούγονται ως η φυσική συνέχεια.

Ωστόσο, οι πληροφορίες συνεχίζονται λέγοντας ότι θα δούμε 16 Megapixel κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, που σημαίνει ότι η HTC αφήνει στην άκρη την UltraPixel. Επίσης, δεδομένου ότι η Apple εξαγόρασε την Beats λέγεται ότι η HTC θα συνεργαστεί με την Bose ενώ θα δούμε και μεταλλική κατασκευή.

Όσο για το HTC One M9 Prime αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα έρθει να αντικαταστήσει HTC One Max phablet, αλλά πέρα από την μεγαλύτερη οθόνη δεν είναι εύκολο να υποθέσουμε ποιες άλλες αναβαθμίσεις θα μπορούσε να έχει από την κανονική έκδοση.

Προς το παρόν όμως μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για τα σχέδια της HTC, άλλωστε θα τα αποκαλύψει η ίδια στην MWC που θα πραγματοποιηθεί 2-5 Μαρτίου στην Βαρκελώνη.

HTC One M9 concept

Πηγή

Σχόλια

  • Σε 2-3 χρονια θα κυκλοφοραμε με ταμπλετ στις τσεπες τουλαχιστον ας φροντισουν να βγαζουν
    και συσκευες κατω απο 5 ιντσες που θυμιζουν τηλεφωνο.

  • Ποσο πιθανο ειναι οταν βγουν και τα επομενα κινητα το iphone 6 να ειναι το μονο που δεν θα εχει υπερβολικα μεγαλο μεγεθος; Τι θα γινει δηλαδη το g3 θα ειναι η compact επιλογη σε κανα εξαμηνο;

  • ειδικα με τα ηχεια που εχει τα 5,5 θα έχουν μέγεθος του 6 με λιγα λόγια πρέπει να προφέρουν σακο πλάτης μαζι του

  • Αυτο το τεραστιο bezel με το logo της htc,θα το κανει απωθητικα τεράστιο. Ειναι και ενας απο τους λογους που δεν κανει τρελές πωλησεις διεθνως η δειρα m αν και καλη συσκευη..Παρολο που στην Ελλαδα η σχεδίαση αρεσει, εξω τα πραγματα ειναι αλλιως κ μακαρι να διορθωθεί οπως φαινεται να διορθωνεται το λαθος με την κάμερα..

  • Το οτι θα εχει τον 805 που κανει το νοτε 4 πιο αργο απο το νοτε3 με αυτη την αναλυση οθονης οπως κ με το g3 δεν ενοχλει κανεναν?

  • @chaos +1 .... Το έλεος είναι λίγο πλέον για όλο αυτό που συμβάινει.
    Σκεφτόμουν να περιμένω το M9 να αντικαταστήσω του χρόνου το Μ7 μου, αλλά τελικά όσο ενημερώνεται σε Android και Sense θα μείνω σε αυτό και ας μου γυρνάει τα μυαλά η κάμερα του.
    Είμαι ευχαριστημένος γενικότερα με την HTC αλλά σε αυτό που γίνεται με τις διαστάσεις καθε χρόνο, δεν θα λάβω μέρος.
    Προσωπικά στρεφομαι πλέον στα mini και στα Compact που είναι η μόνη ελπίδα.
    Ευχομαι να ακολουθήσοτυν όλες οι εταιρίες το παραδειγμα της SONY που δεν αλλάζει ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά των συσκευων.

    ΥΓ. Πριν μια εβδομάδα πήρα το Xperia Z1 Compact δώρο στο γιο μου (εκπληκτική συσκευή) και ετυχε να περνάω από ενα μαγαζί και μπηκα και είδα το Z3 Compact. Εχει τις ίδιες διαστάσεις ακριβως με το Z1 πιο λεπτό και 4,6΄ ....ρίξτε του μια ματιά.... Σκοτώνει το κινητό.

  • Είμαι πράγματι απόλυτα ευχαριστημένος με το m8 μου και τότε διαστάσεις του.
    Πιστεύω πως. Με τις ήδη υπάρχουσες διαστάσεις, άντε λίγα χιλιοστά φαρδύτερο μπορεί να πετύχειτις 5,5“.
    Από το m9 θα ήθελα sd 810, καλούπι nexus και περισσότερα ultra pixels.

  • Εγώ θα ήθελα να είναι σαν το concept της φωτογραφίας.
    Σε επίπεδο specs, πιστεύω όλες οι ναυαρχίδες του α΄εξαμήνου του 15(s6,z4,m9,g4) θα έχουν τα ίδια specs είτε 805/3gb ram είτε 810/4gb.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.