HTC One X Cushnie et Ochs edition, Ομορφιές!

Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια; Το ντιζάιν των smartphones είτε είναι παραλληλόγραμμο με γωνίες είτε με καμπύλες σας θυμίζει κάποιο άλλο; To HTC One X Cushnie et Ochs edition από το νεοϋορκέζικο οίκο μόδας ξεχωρίζει με τη διτή του προσωπικότητα σε λευκό και μαύρο. Όπως σημειώνει το Engadget το σασί αποτελείται από δύο μέρη και όχι ένα μονοκόμματο όπως το “κανονικό” One X. Δυστυχώς και να σας αρέσει δεν θα το βρείτε προς πώληση μιας και αυτό θα διατεθεί μόνο σε κάποιους celebrities.

Παρατηρείστε την γραντζουνισμένη πλάτη του μαύρου One X, καλά τα έλεγα εγώ!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Σεπτεμβρίου 2012 8:23

Σχόλια

  • Καλημέρα Κώστα, όσον αφορά τη πλάτη του μαύρου One X έχεις απόλυτο δίκιο όμως ποια πλάτη κινητού δεν θα γίνει έτσι αν το σέρνεις στις επιφάνειες που το αφήνεις? Έχω το ίδιο μαύρο One X από την ημέρα που κυκλοφόρησε Ελλάδα και η πλάτη του είναι ακριβώς όπως όταν το είχα βγάλει από το κουτί του. Όπου πάω το αφήνω επάνω σε τραπέζια και διάφορες άλλες επιφάνειες απλώς δεν το σέρνω. Εντάξει μόνο το τζάμι της κάμερας έχει κάποια σημαδάκια αλλά λογικό αφού εκεί ακουμπάει η πλάτη του. π.χ στο Galaxy Note μου το οποίο έχει υποστεί πολύ βαριά χρήση, το ζαγρέ καπάκι της μπαταρίας έχει γίνει σχεδόν λείο !

    Φιλικά πάντα

  • ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η HTC Ε!!!! ΠΟΙΟ νεοϋορκέζικο οίκο μόδας ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΗΝΙΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΣΤΗΔΕΣ...HTC ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.