HTC One X, Limited edition με Beats Audio Solo br Dr. Dre

To HTC One S κυκλοφορεί τον Απρίλιο με 539 ευρώ και αυτό το έχετε μάθει πρώτοι εδώ στο Techblog. Ο μεγάλος τετραπύρηνος αδελφός, το HTC One X δύσκολα θα κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας γιατι με τιμή κοντά στα 700 ευρώ δυσκολεύεται πολύ να πάρει θέση στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων (δεν αποκλείεται βέβαια).

Στην Ταϊβάν όπου και βρίσκεται η έδρα της κατασκευάστριας εταιρείας HTC, θα διατεθεί μια περιορισμένη ειδική έκδoση του HTC One X με τα καλά ακουστικά Beats Audio Solo br Dr. Dre όχι τις κλασσικές “ψείρες”.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Μαρτίου 2012 20:52

Σχόλια

  • τα dr dre της φωτο εχουν 300 ευρω μονα τους...δεν ξερω τι τεχνολογια εχουν αλλα πρεπει να ειναι κορυφη....οσο για την ακριβεια..και το iphone εχει παραπανω απο οσο πρεπει αλλα εχει πουλησει σαν τρελο..ειναι οτι πιο αναγνωρισμενο υπαρχει σε κινητο..ετσι και αυτα τα ακουστικα...

  • Καλά πως γίνεται η ελληνική επισημη σελίδα της HTC να το έχει για προπαραγγελία (600 ευρω) και να μην είναι σιγουρο αν θα έρθει στην Ελλαδα?

  • πολυ μπροστα η συνεργασια Beats με HTC.... αν η τιμη βεβαια ηταν λιγο ποιο χαμηλη θα ηταν και ακομα καλυτερη!!!

  • Παιδιά, δεν είναι επίσημο της HTC αυτό! Είναι του ηλεκτρονικού καταστήματος Expansys, δείτε εδώ https://www.htcaccessorystore.com/gr/p_htc_company.aspx
    Μπορείτε να το αγοράσετε από εκεί αλλά αυτό που γράφω στο άρθρο εξακολουθεί να ισχύει μέχρι νεοτέρας! "το HTC One X δύσκολα θα κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας".

    Για οικονομία χώρου έσβησα όλα τα σχόλια που αναφέρανε το ίδιο link! Με βομβαρδίσατε!!! :)

  • Κωστα δεν αμφισβητω αυτο που λες, αλλα αυτο δεν είναι η επίσημη ελληνική ιστοσελίδα της HTC ?

    https://www.htc.com/gr/smartphones/htc-one-x/

    Αυτη η σελιδα παρουσιάζει το ONE X και έχει επιλογη για προπαραγγελια (ασχετο αν σε προωθει στο expansys καθως υπάρχει συνεργασια μεταξυ HTC και του συγκεκριμένου e-shop ). Eπίσης ο αντιπρόσωπος της ελληνικής HTC δήλωσε σε αλλο site τεχνολογίας ότι ολη η σειρα ONE θα ερθει στη χωρα μας!

    • Οχι δεν ειναι το ιδιο γιατι στο site που δινω παραπανω η τιμη για το One S ειναι 499 ενω περιμενε και θα δεις οτι Ελλαδα θα πωλειται 539. Δεν ειναι επισημες τιμες λιανικης αυτες για την Ελλαδα.

      Η HTC Ελλαδας εχει πει οτι θελει να φερει το One X αλλα ειναι δυσκολο λογο υψηλης τιμης και οικονομοκης κρισης. Τιποτα δεν ειναι επιβεβαιωμενο.

      Αν το αγορασεις απο το link παραπανω θα το αγορασεις απο το Expansys (και καλα θα κανει οποιος το θελει).

      Οτι αναφερω στο αρθρο μου δεν αλλαζει. ;)

  • Κώστα όταν μάθεις ακριβώς τιμή και πότε θα κυκλοφορήσει (αν κυκλοφορήσει) ενημέρωσε μας.Αν το πάρουμε από Expansys Ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο θα έχει?????

  • Νικο και γαλλικη κουζινα να εχει καλα θα κανουν να ανταποκριθουν οι εμπορες στην πραγματικοτητα που βιωνουμε .

  • Νικος Τ. Είναι σίγουρο ότι θα έχει, αλλά πάντα προτείνω να ρωτάτε και τα καταστήματα πριν αγοράσετε.

  • Haris αφου δεν ξερεις τον Dr. Dre τότε υποθέτω δεν γνωρίζεις και τα ακουστικά του!! πως λες λοιπόν "σιγά τα ακουστικά"?? Στα χαμένα μάλλον... Πριν γράψεις λοιπον οτι να ναι , ψαξτο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.