Asus ZenBook UX31A και UX21A, Ultrabooks με επεξεργαστή Ivy Bridge

H Asus ετοιμάζει δύο νέα Zenbooks το UX31A και το UX21A, τα οποία θα έχουν εξαιρετικά λεπτό προφίλ με επεξεργαστή Ivy Bridge για ισχυρές επιδόσεις και οθόνες που θα τραβούν το μάτι με Full HD IPS, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στον όμορφο σχεδιασμό τους. Τα δύο μοντέλα θα έρθουν με οθόνες διαγωνίου 13,3 και 11,6 ιντσών αντίστοιχα, με όσους επιλέξουν το μοντέλο με την οθόνη IPS να απολαμβάνουν μία εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

Τα ultrabooks θα είναι εξοπλισμένα με μπόλικη μνήμη DDR3L RAM είτε σε 2GB, είτε σε 4GB, και θα συνοδεύονται από κάρτες γραφικών της Intel HD 4000, ενώ αναφορικά με τον αποθηκευτικό χώρο θα χρησιμοποιούν SATA III SSD σε 256GB ή 512GB. Το ισχυρό τους σημείο πάντως θα είναι οι επεξεργαστές, για τους οποίους ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει τις ακόλουθες επιλογές:
• Core i7-3517U, dual-core, 4MB L3, cache, 2.8GHz (3GHz Turbo Boost)
• Core i5-3317U, dual-core, 3MB L3 cache, 2.4GHz (2.6GHz Turbo Boost)
• Core i3-3217U, dual-core, 3MB L3 cache, 1.8GHz

Για θέματα τιμής και ημερομηνίας κυκλοφορίας μείνετε συντονισμένοι εδώ, στο Techblog. Διαβάστε και τη δοκιμή του τωρινού μοντέλου Zenbook UX31.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Μαρτίου 2012 20:40

Σχόλια

  • Μα καλά τι κόλλημα έχουν με την Apple σε σημείο κόμπλεξ ορισμένες φορές. Με αυτή τη λογική γιατί να έχουμε τόσες μάρκες αμάξια , έβγαλε η ford και την αντιγράφουν όλοι

  • Ναι όντος οι άλλες εταιρίες δεν πρέπει να φτιάχνουν Ultrabooks γιατί αντιγράφουν την apple. Δεν πρέπει δηλαδή να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί μας αρέσει να πληρώνουμε ακριβά τα προϊόντα. Έλεος!!!

  • Ναι παιδιά συμφωνούμε. Θα παρακαλέσω όμως να σταματήσει εδώ αυτή η συζήτηση γιατι πάντα θα υπάρχει αυτή και δεν θέλω να χαλάσουμε το άρθρο και να βγούμε off-topic.

    Εδώ κουβεντιάζουμε για τα νέα Asus Ultrabooks :)

  • Όμορφο -εκτός απο το σημείο που ενώνεται η οθόνη με το keyboard εσωτερικά- και με αξιοσέβαστα τεχνικά χαρακτηριστικά. Φαντάζομαι οτι η τιμή θα παίζει λίγο κάτω ή λίγο πάνω απο το 1000 οπότε δεν είναι της κατηγορίας που θα αγόραζα προσωπικά, παρόλαυτά μου αρέσει πολύ το concept των ultrabooks και μακάρι σύντομα οι τιμές τους να είναι προσιτές.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.