HTC TyTN II: Το ισχυρότερο επαγγελματικό PDA/ κινητό

Το HTC TyTN II είναι ένα ισχυρό PDA/κινητό τηλέφωνο τρίτης γενιάς με ενσωματωμένο δέκτη GPS. Συνδυάζει την εργονομική σχεδίαση με τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τις υψηλές ταχύτητες λήψης δεδομένων, που φτάνουν έως και τα 3,6 Mbit ανά δευτερόλεπτο.

Βασισμένη στο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6 Professional, η συσκευή παρέχει στον χρήστη άμεση πρόσβαση στο ημερολόγιο, τις επαφές και τα e-mail του, πλήρη σουίτα εφαρμογών Office της Microsoft (Outlook, Word, Excel, PowerPoint) και πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας με 3G/HSDPA, Wi-Fi, GSM/GPRS/EDGE και Bluetooth.

Με στόχο να παρέχει βελτιωμένη διαχείριση μνήμης, το HTC TyTN II διαθέτει εσωτερική μνήμη 128ΜΒ (διπλάσια από εκείνη του TyTN), ενώ υποστηρίζει κάρτες MicroSD HC. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο QWERTY τριών θέσεων και ψηφιακή κάμερα ανάλυσης 3 megapixel με λειτουργία αυτόματης εστίασης.

Ο εργονομικός σχεδιασμός της συσκευής δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να τοποθετεί την οθόνη σε τέτοια θέση, ώστε η ανάγνωση και η επεξεργασία αρχείων ή η σύνταξη μηνυμάτων και e-mail να γίνονται εύκολα, ακόμα και όταν ο χρήστης βρίσκεται εν κινήσει.

Το HTC TyTN II θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά 20/9.

Δείτε ακόμα τα μοντέλα TouchFLO και Advantage.

Επεξεργάστηκε την 16 Μαρτίου 2008 0:29

Σχόλια

  • Σίγουρα είναι το κορυφαίο pda/Κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή (μετα το x7500) . Χτες πήγα και το δούλεψα για αρκετή ωρα !! Είναι παρα πολυ γρήγορο και διαθέτει πολύ καλή κατασκευή . Το μοναδικό στοιχείο που με προβληματίζει λίγο ειναι το αυξημένο βάρος του .

  • Είναι λίγο μεγάλα σε όγκο και βάρος όσα έχουν ενσωματωμένο ολόκληρο πληκτρολόγιο. Είναι περισσότερο για αυτούς που γράφουν πολλά mail και σημειώσεις σε εφαρμογές Office.

  • Ενδιαφέρομαι για gps στο οποίο να υπάρχει δυνατότητα εισαγώγης χαρτών ψηφιοποιημένων ή τα 5.000 της ΓΥΣ
    Ακουσα για το ΜΙΟ 560 αλλά δεν ξέρω. Παρακαλώ όποιος ξέρει να με ενημερώσει ανεξαρτήτως μάρκας.
    ευχαριστώ

  • @babis: Τι εννοείς τα 5.000 της ΓΥΣ;
    Έχει βγάλει η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, ηλεκτρονικούς χάρτες ή απλές ψηφιακές φωτογραφίες;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.