HTC U12+: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 9 Pie, η οποία δημιουργεί πολλά προβλήματα

Η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια smartphones είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο τα πλάνα της για το Android 9 Pie και τις συσκευές που θα πάρουν την ενημέρωση αυτή. Εφόσον η HTC έχει ήδη αναβαθμίσει όλες οι υπόλοιπες συσκευές της, ξεκίνησε την αναβάθμιση του τελευταίου της flagship, που δεν είναι άλλο από το HTC U12+.

Το τελευταίο update έχει αριθμό έκδοσης 2.45.709.1 και είναι 1,06GB. Σύμφωνα με το changelog, η ενημέρωση πέρα από το Android 9 Pie φέρνει και μερικές βελτιώσεις στο σύστημα και την αφαίρεση του Google+ από το BlinkFeed.

Το changelog δεν είναι ιδιαίτερα λεπτομερές, γι’ αυτό δεν γνωρίζουμε τι άλλα χαρακτηριστικά μπορεί να φέρνει η ενημέρωση στο HTC U12+. Ωστόσο, οι χρήστες αναφέρουν ότι το update συνοδεύεται από αρκετά σφάλματα.

Μετά την αναβάθμιση των συσκευών τους, οι χρήστες δεν μπορούν να επεξεργαστούν το APN. Επίσης, υπάρχουν αρκετά προβλήματα με το WiFi, τη μπαταρία και την κατανάλωση ενέργειας. Θεωρούμε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σύντομα κάποιο patch το οποίο θα διορθώσει αυτά τα σφάλματα.

Προς το παρόν η ενημέρωση του HTC U12+ είναι διαθέσιμη μόνο στην Ταϊβάν και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και στις υπόλοιπες αγορές. Βέβαια, ίσως η εταιρεία περιμένει να διορθώσει τα κακώς κείμενα πριν διαθέσει την ενημέρωση σε όλες τις αγορές.

Τέλος, η HTC σημειώνει ότι αυτή η ενημέρωση δεν διαγράφει προσωπικά στοιχεία και όπως είναι λογικό συστήνει τη χρήση WiFi για το κατέβασμα του 1GB, αφού η χρήση δεδομένων μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον χρεώσεις.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Ιουλίου 2019 12:44

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.