HTC smartphones, Μόνο στα νέα μοντέλα το HTCSense 3.0

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε η HTC για τους κατόχους των smartphones της, αφού ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση του HTCSense 3.0 θα ενσωματωθεί μόνο στα νέα μοντέλα της εταιρίας, αφήνοντας απ’ έξω ακόμη και το HTC Desire HD. Το νέο οπτικό περιβάλλον προσφέρει αρκετά νέα και όμορφα χαρακτηριστικά, όπως 3D εφέ και νέα πιο χρηστική οθόνη κλειδώματος.

Το HTC Sense αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα της HTC έναντι των άλλων κατασκευαστών, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί με την έκδοση 3.0. Το νέο User Interface (UI) εκμεταλλεύεται όπως φαίνεται την μεγάλη δύναμη των νέων μοντέλων της εταιρίας και καταφέρνει να παράγει εντυπωσιακά εφέ στις δύο ή τρεις διαστάσεις, χωρίς να υστερεί σε εργονομία και ταχύτητα.

Η HTC υποστήριξε ότι είναι αδύνατη η χρήση του HTCSense 3.0 από τα παλαιότερα μοντέλα της, αφού οι υπολογιστικές απαιτήσεις του UI είναι υπερβολικά μεγάλες για αυτά. Οι διαφορές ανάμεσα στα μοντέλα της εταιρίας που θα υποστηρίζουν το Sense 3.0, δηλαδή στα HTC Evo 3D, HTC Sensation και HTC Flyer και στα παλαιότερα είναι όντως υπαρκτές και μεγάλες, είτε αφορούν το πλήθος των πυρήνων των CPU, είτε το χρονισμό τους.

Φυσικά, η υποστήριξη επίσημη ή όχι, αργά ή γρήγορα θα φτάσει και στα παλαιότερα μοντέλα, αφού η κοινότητα των developers που αφορά την HTC είναι τεράστια και πολύ ενεργή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 18:30

Σχόλια

  • Κάτι τέτοια νέα είναι που ξενερώνουν κατόχους κινητών που δώσαν ένα σκασμό λεφτά πρίν λίγο καιρό.Είναι αρκετά φυσιολογικό με τους ρυθμούς που προχωράει η τεχνολογία και τις διαφορές που έχουν μέσα σε λίγους μήνες οι συσκευές.
    Παντως είναι ένα θετικό ότι οι κοινότητα των developers της HTC είναι τόσο μεγάλη και δίνει λύσεις έστω για μας που αφιερώνουμε πολλές ώρες μας στον χώρο.
    Ελπίζω να βάλαν κανα δυνατό ηχειακι πάντως γιατί το DHD πάσχει λίγο σε αυτό τον τομέα
    Και το HTCsense εγώ αναγνωρίζω ότι είναι κορυφή.Κάπως έτσι θα έπρεπε ν είναι γενικά το android,όπως έχει μεγάλο ατού η samsung τις οθόνες η HTC θεωρώ έχει και αυτό

  • καλυτερα βσκ που δεν θα τ παρουν γτ ειναι υπερβολικα μεγαλο κ βαρυ και θα γονατιζει την συσκευη!! καποια χαρακτηριστικα του ομως λενε πως θα τα υιοθετισει.. ελπιζω το active lockscreen να ειναι ενα απο αυτα! τα 3d εφε δεν μ ενδιαφερουν κ τοσο..

  • Χαχαχαχα α ρε HTC θα μας τρελάνεις, Desire HD εκτος και εγω ακομα κλαίω για το απλο το Desire;

    Καλη χρύση η τεχνολογία αλλα πλεον δεν ξαναπαίρνω high end κινητο. Θα τα παίρνω έπειτα απο 1 χρόνο κάτω απο την μισή τιμή. Δεν παλεύονται πλέον.

  • Παιδια συμφωνα με τις τελευταιες ενημερωσεις απ'την htc θα βγαλουν ενα νεο sense(ισως θα ονομαζεται 2.2 εφοσον τα νεα μοντελα φορανε 2.1) που θα περιεχει μερικα απ'τα χαρακτηριστικα του νεου sense 3.0 και λογικα θα απευθυνεται στα desire hd, desire z,desire s.Εμεις οι κατοχοι του απλου desire ευελπιστουμε να παρουμε μια οποιαδηποτε ενημερωση του sense μας γιατι εχουμε μεινει πολυ πισω(1.0)...α και η ενημερωση του android σε gingerbread 2,3 θα αρχισει στα μεσα Μαΐου..

  • Δυστυχως το ηξερα ....Εδω περιμενουμε την 2,0 και θα μας δωσουν την 3?(Desire)...
    Οπως ειπαν τα παιδια στο αλλο ποστ και εγω θα συμφωνησω μαζι τους ,ειναι θεμα μαρκετινκ περισσοτερο και οτι ειναι λιγο μεγαλη η ρομ και δεν θα χωραει σε ολα τα κινητα και προτιμησαν να την εχουν μονο στα καινουργια για να αγοραζει ο κοσμος!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.