Sony NGP, Νέο εντυπωσιακό tech demo

Σε περίπτωση που ακόμα έχετε αμφιβολίες για την δύναμη του Sony NGP, καλό είναι να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο. Πρόκειται για tech demo της Vision Game Engine από την Trinigy, η οποία τρέχει απροβλημάτιστα στο φορητό με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι προφανές πως η τεχνολογία του NGP θέτει νέα στάνταρ στο portable gaming.

Ευχόμαστε οι developers να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής.

Πηγή: Game20.gr

Επεξεργάστηκε την 14 Απριλίου 2011 13:37

Σχόλια

  • Εγώ πάντως δε βλέπω μεγάλη διαφορά απ'το PSP...Το 3DS ακόμα και τους χάλια launch titles πιστεύω θα πάει απείρως καλύτερα σε σχέση με το NGP (κρίνοντας με βάση τα μέχρι ώρας δεδομένα).Το οποίο 3DS,αξίζει να αναφερθεί, ότι το βρίσκεις με 228 euro.

  • Διόρθωση(αφού είδα και κάποια άλλα videos) : έχει αρκετά μεγάλη διαφορά απ΄το PSP..Επιμένω όμως στο ότι το 3DS θα πάει πολύ καλύτερα..σε 2 χρόνια θα ξέρουμε.

  • To Unreal Engine demo στο icrap μου φάνηκε πολύ καλύτερο.

    Βάλτε τώρα με το νου σας, πως θα ήταν σε native C++ στο Tegra 2.

  • Ετσι ρε sony μας έχουν ζαλίσει τα αμερικανάκια με το 3DS τους!!! Πέρα απο αυτά κι εγώ πιστεύω το 3DS θα πάει καλύτερα. 3D+3D φωτογραφίες είναι αρκετοί λόγοι για κάθε πιτσιρικά και το τονίζω αυτό γιατί για ακόμη μια φορά η nintendo στοχεύει εκεί που ξέρει οτι θα πέσει χρήμα. Εντάξει σίγουρα έχει κερδίσει και μεγαλύτερο κόσμο αλλά το πολύ ρευστό θα πέσει για ακόμη μια φορά απο τα αξιολάτρευτα fanboys. Νuff Said.

  • ρε παιδια ελεοσ δηλαδη τη πατατα ειναι αυτη πσπ γκου και παλι πσπ γκου το συγκεκριμενο δεν με ενθουσιασε καθολου μεχρι και το 3δσ καλυτερο ειναι οντως

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.